To youtube red ειναι η συνδρομητική υπηρεσια του youtube. Ουσιαστικα ειναι σαν το netflix συν οτι μπορεις να βλεπεις ολα τα υπαρχοντα βιντεο του youtube χωρις διαφημισεις (και offline). Το youtube επισης ειναι συμπαραγωγος σε original περιεχομενο υψηλης ποιοτητας (σαν τηλεοπτικες σειρες, ταινιες και ντοκυμαντερ) που ειναι αποκλειστικα στο youtube red.Δεν ξέρω τι σημαίνει YT Red
Σειρά ναι. Δεν είναι, βέβαια, διαθέσιμο το YouTube Red στην Ελλάδα, ούτε καν στην Ευρώπη. Και μέχρι να έρθει εδώ η σειρά θα έχει τελειώσει. :/παιδια θα ναι σειρα , αναμενουμε, λοιπον θα καλεσω κοσμο στο σπιτι να το δουμε οπως παλια που ημασταν ολη η γειτονια μαζεμενη οπως τοτε
με...ολέθρια αποτελεσματα βεβαιως-βεβαιως!!!!...ωραία σκηνή καρατε...είχα μιμηθεί κι εγώ την κίνηση αυτή του νεαρού πρωταγωνιστή...στο σπίτι...
διαβασα απο τις πρωτες ανρτησεις το ποστ και εκει αναφεροταν στις ταινιες καργαΜαλλον μπερδεύτηκες, λεμε για την καινουρια σειρα Cobra Kai, οχι για τις ταινιες! ?
Μολις ολοκληρωσα το δεκατο και τελευταιο επεισόδιο
και μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικη. Δεν εχω τιποτα αρνητικο να σχολιασω.της πρωτης σεζον
Ολοι οι οπαδοι του franchise (και ολοι οι 80ies lovers γενικοτερα) να σπευσουν!