Δηλαδή για να καταλάβω. Εξέλιξη στα καρτουν σημαινει ντε και καλά οτι όλα θα πρέπει να είναι όμοια μεταξύ τους και σαν Naruto - Yugi-oh? Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα... Το παλιό Thundrcats ήταν φτιαγμένο από Ιαπωνες αλλά δεν έμοιαζε τόσο με τα anime της εποχής. Ειχε το δικό του στιλ. Τωρα ειναι λες και βλέπω Naruto (εμετικό). Δεν έχετε βαρεθεί αυτήν την ίδια τεχνοτροπία παντού τα τελευταία 10-15 χρόνια?
Παλιότερα ήμουν κι εγώ fan των anime, την δεκαετία του 80-90, αλλά τότε δεν ήταν όλα ίδια μεταξύ τους. Πολλοί directors και πολλά studios είχαν και το δικό τους, διαφορετικό στιλ και τεχνοτροπία, σχεδιασμό κλπ. Τώρα είναι όλα ίδια, λες και φτιάχνονται από το ίδιο άτομο και κάποια που είναι ξεχωριστά και έχουν το δικό τους στιλ (πχ, Dead Leaves, RedLine) μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν ξέρω ρε παιδιά, απορώ, δεν έχετε βαρεθεί?
Το οτι είναι κάτι καινουριο δεν σημαίνει ντε και καλά οτι εξελίχθηκε προς το καλύτερο... Τα κινούμενα σχέδια όσο πάνε και χειροτερεύουν, δεν καλυτερεύουν. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ταινίες cartoon ή ακόμα και σειρές, είχαν καλύτερο και πιο περίπλοκο animation πριν 20 χρόνια και τωρα είναι λες και τα φτιάχνουν ερασιτέχνες. Κοιτάνε να παράγουν όσα περισσότερα μπορούν απλά. Δηλαδή και τα σημερινά παιχνίδια αν πεις ότι είναι χειρότερα, δεν μπορείς να πεις ότι έχουν χειρότερα γραφικά! και δεν μιλάω μόνο για τα Ιαπωνικά.
Το μόνο πράγμα που έμεινε να ελπίζω, αν γίνει αυτό το πράγμα επιτυχία, είναι να ξυπνήσουν κάποιοι και να βγάλουν επιτέλους το κλασσικό soundtrack της παλιάς σειράς (διότι στο καινούριο σίγουρα μουσική σε στιλ Linking Park θα βάλουν). 100+ ενορχηστρωμένα κομμάτια, φτιαγμένα με μεράκι (βρείτε μου άλλη τηλεοπτική σειρά cartoon με τέτοια παραγωγή) είναι κρίμα να ξεχαστούν σε ένα υπόγειο....