Amigos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 51
wheeled warrior είπε:συγνωμη ρε παιδια ειλικρινα επειδη δεν εχω καταλαβει? κρινουμε και κραζουμε ενα παιδικο που δεν το εχουμε δει καν?? ενα σποτακι 2 λεπτων ειδαμε κ αμεσωs το χαντακωσατε!! πρωτα απο ολα το παιδικο το προσαρμοζουν στα παιδια του σημερα που εχουν συνιθισει ναρουτο κ ολα τα αλλα τα χαζα παιδικα γιατι αυτη ειναι η αγορα του σημερα αλλα εγω χαιρομαι που οι σχεδιαστεσ κ οι παραγωγοι κ ολοι οσοι εμπλεκονται πηραν υπ'οψιν κ εμενα κ αλλους που ειναι hardcore φανατικοι κ οχι απλα ατομα α θυμαμαι το thundercats απο τα παιδικα που εβλεπα μικρος αλλα τωρα μου χαλασανε την αναμνηση!!! κ συμφωνω με τον slump!! οτι ναι ισως ειναι απο τα καλυτερα revival μαζι με το heman.
για να γίνω ποιο κατανοητός και να να δείξω αν γίνετε πόσο άσχετη είναι οι Ιαπωνες και πόσο κακό γούστο έχουν..
ας αρχίσω απο τον απόλυτο ήρωα Superman
ίδιος φανταστικός όσα χρόνια και αν περάσουν οσα νεα παιδάκια γεννηθούν και έχουν μάθει στα manga και άλλα τέτοια κακόγουστα
παμε Spiderman
παμε Ironman.. ίδιος χρόνια τώρα με μικρές αλλαγές, λογικό μιας και είναι πανοπλία
hulk ο λατρεμένος μου που με παρομοιάζουν μαζί του όταν νευριάζω
ξέρω έλλειψη ρεαλισμού 50 χρόνια το ίδιο παντελόνι λολ...
ααααα βρήκα τον πατέρα του νέου πανθρο
βασικά απο εναν λαο (Ιαπωνες) που βλέπουν πορνό με παραμόρφωση στην εικόνα λόγο ταμπού και φτιάχνει αυτοκίνητα σαν τα toyota δεν περίμενα κάτι παραπάνω.. το μόνο που τους αναγνωρίζω είναι τα μοτοσακό