Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
herco@bulldog:~$ uname --all
Linux bulldog 2.6.22-14-generic #1 SMP Tue Dec 18 08:02:57 UTC 2007 i686 GNU/Linux
herco@bulldog:~$
Ώπα περίμενε..πέρασες linux στο virtual PC τηνς microsoft????Μα αυτό σου δίνει ένα απαρχαιωμένο PC για να τρέχεις εφαρμογές και παιχνίδια μέχρι το 2001 περίπου...starsky είπε:λοιπον μιας και περασα ubuntu(το ubuntu) μεσω virtual machine,
Επειδή αυτό το έχω διαβάσει αρκετές φορές και εδώ αλλά και αλλού, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί να θέλει κάποιος να προχωρήσει σε άλλη διανομή; Έχει μεγάλη υποστήριξη, θεωρείται η πλέον user friendly διανομή και ίσως έχει και τη μεγαλύτερη installed userbase. Και δε νομίζω ότι υστερεί σε θέμα επιδόσεων με άλλες διανομές.starsky είπε:ειναι πολυ καλη διανομη παντως το ubuntu για αρχη στο λινουξ.
Μεγάλη κουβέντα. Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο. Αυτό που θα γράψω είναι μόνο το ότι επειδή εσύ τώρα δεν μπορείς να σκεφτείς κάποιο λόγο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κιόλας. Αν αρχίσεις να τρίβεσαι περισσότερο με το αντικείμενο σιγά σιγά θα τους ανακαλύψεις κι εσύ.Leon είπε:Επειδή αυτό το έχω διαβάσει αρκετές φορές και εδώ αλλά και αλλού, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί να θέλει κάποιος να προχωρήσει σε άλλη διανομή;
Αυτό πάλι μπορεί να μην λέει και τόσα πολλά τελικά. Ναι, σύμφωνοι, για κάφε thread που ανοίγει στα ubuntuforums υπάρχουν άμεσα καμιά 10ριά απαντήσεις, αλλά έχω πετύχει πολλές φορές που αυτές είναι ανούσιες και χωρίς να ακουμπάνε καν το πρόβλημα, οι περισσότεροι απαντούν απλά για να απαντήσουν. Θα προτιμούσα για κάθε πρόβλημα να υπήρχε μία απάντηση και σωστή παρά 10 που να γράφουνε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.Leon είπε:Έχει μεγάλη υποστήριξη, θεωρείται η πλέον user friendly διανομή και ίσως έχει και τη μεγαλύτερη installed userbase.
Αν δεν έχεις δοκιμάσει κάτι άλλο πως είσαι σίγουρος;Leon είπε:Και δε νομίζω ότι υστερεί σε θέμα επιδόσεων με άλλες διανομές.
Δεν ξέρω σε ποιο software αναφέρεσαι αλλά αφού τρέχει σε red hat (γενικότερα αφού τρέχει σε οποιαδήποτε διανομή), μπορείς να το κάνεις να τρέξει σε οποιαδήποτε άλλη διανομή.Leon είπε:Προσωπικά θα αλλάξω κάποια στιγμή διανομή, κινούμενος προς μια Red Hat based (είμαι μεταξύ Fedora για cutting edge και CentOS για σταθερότητα) γιατί σκέφτομαι κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσω (περισσότερο δοκιμαστικά είναι η αλήθεια) Linux και στη δουλειά μου. Και μιας και το software που χρησιμοποιώ (τώρα στα Windows) είναι για Red Hat, νομίζω ότι είναι η λογική λύση.
Βλέπε 1η απάντηση.Leon είπε:Αλλά γιατί κάποιος που δεν χρησιμοποιεί τόσο εξειδικευμένο software να θέλει να αλλάξει όταν από new user γίνει πιο "advanced";
E γράψε ντε περιληπτικά!gapan είπε:Μεγάλη κουβέντα. Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο. Αυτό που θα γράψω είναι μόνο το ότι επειδή εσύ τώρα δεν μπορείς να σκεφτείς κάποιο λόγο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κιόλας. Αν αρχίσεις να τρίβεσαι περισσότερο με το αντικείμενο σιγά σιγά θα τους ανακαλύψεις κι εσύ.![]()
Μα δεν είμαι σίγουρος! Αλλά από benchmarks που έχω δει στο Phoronix το Ubuntu δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά.Αν δεν έχεις δοκιμάσει κάτι άλλο πως είσαι σίγουρος;
Το γνωρίζω αυτό, αλλά αντί να κάθομαι να κάνω compile νομίζω ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσω το "κανονικό" λειτουργικό. Φαντάζομαι (χωρίς ξέρω) ότι και σε θέματα συμβατότητας/σταθερότητας/ταχύτητας θα είναι καλύτερα.Δεν ξέρω σε ποιο software αναφέρεσαι αλλά αφού τρέχει σε red hat (γενικότερα αφού τρέχει σε οποιαδήποτε διανομή), μπορείς να το κάνεις να τρέξει σε οποιαδήποτε άλλη διανομή.