Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
το ibid.gr. η εχει αλλαξει ονομασια, η εχει κλεισειtelonio είπε:Κοίτα στα emarket.gr και ibid.gr.
Σαφως και κυκλοφόρησε! κι οχι μονο #2 αλλά και πολλά άλλα ακόμη.exetlaios είπε:To USER ήταν πραγματικά ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ περιοδικό.
Κάποτε είχε κυκλοφορήσει και η ελληνική έκδοση του ZZZAP.
Ήταν μακράν ότι καλύτερο υπήρχε, όσον αφορά περιοδικά AMIGA.
Τεύχος #2 δεν κυκλοφόρησε ποτέ, πράγμα περίεργο, για τόσο καλό περιοδικό.
ο εκδοτης έβγαλε μια σειρα απο άλλα περιοδικά, π.χ. για 4χ4 κλπ. τα οποια στη συνέχεια πούλησε, μετα ανοιξε μαγαζιά με παιχνιδια και τωρα μαθαινω οτι εχει ταβερνα. Επιχειρηματιες....Candyman είπε:Υ.Γ. shock: Ναι Δελλής λεγότανε. Δεν ξέρω που είναι, αλλά δεν νομίζω να είναι ακόμα στον χώρο των εκδόσεων. Δεν ξέρω αν ίσχυει αλλά τότε είχα ακούσει ότι είχε πολλά χρέη. Μπορεί να ήταν και 'ραδιο αρβυλα'... Who knows?
maxouli είπε:ήταν ο μόνος που ασχολούταν τότε ακόμα με τα Amstrad
φίλε και μόνο που το έκανες αυτό είσαι μέγας και τριστιτανομέγιστος! Δεν ξέρω πώς μπορώ να σε ευχαριστήσω που μπήκες στον κόπο...!!!Omenforever είπε:"Χτένισα" και έκανα "εξονυχιστικό έλεγχο"(και ότι άλλες μπούρδες λένε στα δελτία ειδήσεων) στα τεύχη μεταξύ 1993-1997, αλλά δε βρήκα κάτι... Sorry Mate...
Τα πάντα για έναν φίλο USERά...fusi0n είπε:φίλε και μόνο που το έκανες αυτό είσαι μέγας και τριστιτανομέγιστος! Δεν ξέρω πώς μπορώ να σε ευχαριστήσω που μπήκες στον κόπο...!!!
Καλή ερώτηση αυτή !!spyros_s είπε:Παίδες ξέρω ότι έχει ξαναειπωθεί όμως η απορία παραμένει: Πως και δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει σοβαρά το θέμα user στα πρότυπα του pixel project;
Προφανώς θεωρώ λίγα τα τεύχη που έχουμε στο φόρουμ
Σωστός ο Dino.DINO είπε:Ό,τι βρήκα πιο κοντά σε Mechwarrior, ήταν αυτό:
![]()
Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις...