stayros είπε:Και οι "original"...
......
Ajax87 είπε:Η πρωτη κασσετα της 2ης φωτογραφιας πολυ μου αρεσε οταν την ειδα πρωτη προβολη στην TV
Προσοχη! Αυστηρως ακαταλληλη για ανηλικους... (βεβαια οταν την ειδα πρωτη προβολη ανηλικος ημουν )
Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη!!! :thanx2:Ajax87 είπε:ps. Ωραια συλλογη Σταυρο
Να 'σαι καλα Aardy!!! :thanx2:Aardvark είπε:Ωραια πραματα βλεπω και χαιρομαι.
Δε σε έχω ξεχάσει...ChristosM είπε:DINO κατάφερες μήπως να δεις καμμια από τις κασσετες σου απο το SKY για τα τρειλερ?
Εγώ είχα τις TDK για καλές, όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι...johnny19818 είπε:Παιδιά, αφού όπως βλέπω έχετε μεγάλη εμπειρία από κασσέτες, ποια κατά τη γνώμη σας είναι η καλύτερη ποιοτικά; Θυμάμαι να παίρνω αρκετές Silver Shadow αλλά δεν ήταν και τόσο σόι. Όπως και οι αντίστοιχες του ήχου.
johnny19818 είπε:Άντε ρε Σταύρο, άργησες. Ωραία συλλογή.
DINO είπε:Σταύρο ωραία συλλογή!
Μπένι Χιλ και Μάθε παιδι μου γράμματα!!! Αυτά είναι!
Σας ευχαριστω πολυ παιδια, να 'στε καλα!!!! :thanx2:RIO είπε:Κλασσικά η κασέτα με τον Γκάλη, που τη είχαν όλοι...
Ωραία συλλογή Σταύρο...
DINO είπε:Δε σε έχω ξεχάσει... Έμπλεξα για τα καλά, όμως σήμερα - αύριο να περιμένεις εξελίξεις...
Εγω παω στο φωτογραφειο της γειτονιας μου και εχει πολλες κενες 180-240αρες 2 ευρω η μια. Τις παιρνω ολες σιγα σιγαnektarios1451 είπε:προχτες στο σουπερμαρκετ διπλα απο το σπιτι μου ειδα οτι του εχουν ξεμεινει τρεις αγραφες βιντεοκασετες, μια ρακς 120αρα με 2.25 και δυο 60αρες σονυ με 3 ευρωΑραγε κανα βιντεο να ζει εδω στη πολη?