Καλημέρα έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να προμηθευτείς την κατάλληλη κασέτα αλλά προσοχή, για να φορτώσουν τα win, θα πρέπει να τη βάλεις να παίξει ανάποδα.
χαχαχα ρε τι λέτε ρε? εγώ πάντως θα σου πρότεινα μείνεις στα xp sp3 γιατί με τα 7 όλο και καμία ασυμβατότητα θα έχεις.. ένα gryzor να μου σου παίξει βρε αδελφέ δεν θα είναι κρίμα?
Γίνεται να εγκατασταθούν, απλά λόγω του μεγέθους τους σε σχέση με τις χωριτηκότητες της εποχής μας θα πρέπει απλά να προμηθευτείς ένα εξωτερικό κασετόφωνο....
Αυτό :
απλά θα πρέπει να βολευτείς στην βασική έκδοση των windows 7 που είναι εδώ :
Ας τους να λένε φίλε ρετρομανιακέ. Σε δουλεύουν όλοι τους!!!
Θα πρέπει να βρεις πρώτα από όλα ένα εξωτερικό floppydrive, που θα του κάνεις πατέντα για να τοποθετήσεις ένα 1.44, επειδή είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας και γρηγορότερο. Σε κασέτες θα παιδευτείς πολύ και άσκοπα. Για φαντάσου 4Giga δεδομένων σε κασέτες! Καλύτερη λύση είναι να πάρεις επιτέλους έναν AmstradCPC 6128,επειδή το έχει ενσωματωμένο και βέβαια διπλάσια μνήμη! Δεν θα γλιτώσεις όμως την τοποθέτηση του1.44! Ά! Μην ξεχνάς πως το BIOS που έχει ενσωματωμένη την LocomotiveBasic θα πρέπει επίσης να αναβαθμιστεί σε VisualBasic 6.0 ή QB64 V0.91! Καλή προσπάθεια!
Όλα αυτά είναι εκτός τόπου. Όλοι ξέρουν ότι μόνο με Linux θα βρείς την υγειά σου. Φρόντισε μόνο να περάσεις 64bit έκδοση για να εκμεταλεύεται πλήρως το hardware
Όλα αυτά είναι εκτός τόπου. Όλοι ξέρουν ότι μόνο με Linux θα βρείς την υγειά σου. Φρόντισε μόνο να περάσεις 64bit έκδοση για να εκμεταλεύεται πλήρως το hardware
κοροϊδεύουμε τόση ώρα όμως ακόμα θυμάμαι το ...δέος που είχα νιώσει με το εξώφυλλο στο πίξελ του 1985 ότι 2 cpc που αντάλλασσαν αρχεία λίγων k μέσω modem!
Αυτό το συναίσθημα σε μη home μηχάνημα απλά είναι ανύπαρκτο!