Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Με κάλυψες και σε κάλυψα πλήρως!!!!!Gryzor είπε:Αναρωτιέμαι τί θα ερωτευτείτε στα 7... στο μακράν μεγαλύτερο μέρος είναι ίδια με τα Vista. Κάποιες μικροαλλαγούλες στο ΟΥΙ (UI), άλλες, καλές, άλλες κακές, συν η αύξηση στην ταχύτητα που αναφέρθηκε παραπάνω (γιατί είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι ερωτευτούν τα 7 σε αντίθεση με τα Βίστα θα παίζουν Κράισις νυχθημερόν).
Εμένα μου άρεσαν τα Βίστα, μου αρέσουν για τα 7, αλλά όσοι μιλούν διθυραμβικά για τα 7 εις βάρος των Βίστα μάλλον επαληθεύουν το Μοχάβε και κάποιοι στην MS γελάν σαρδονικά...
http://en.wikipedia.org/wiki/NetbookAs of January 2009, customised Linux distributions are estimated to ship on about 10% of netbooks,[52] making it the second most popular operating system after Windows
αρα αν επικεντρωθουν σε καποια βασικα,ισως να υπαρxει προβλημα για τα win και να ξυπνησουν και να βγαλουν κατι πραγματικα διαφορετικο και πολυ καλυτερο με καποια καινουργια εκδοση των win.As Linux systems normally install software from an Internet software repository, they do not need an optical drive to install software. However, early netbooks like the Eee PC failed to use this benefit by disabling access to the full range of available Linux software.
[edit] Android
"Μάλλον" ;;starsky είπε:αυτη η επιβολη μαλλον σπαστικη ειναι.