Βρε wally μου αυτό κατάλαβες; Μίλησα για τους ανθρώπους που κρατήσανε ζωντανό τον C64, την Amiga, αυτούς που γράφουν τα blogs, που συντηρούν αυτό το forum, που κάνουν cvs checkout.Wally είπε:Ο C64 ηταν παιχνιδομηχανη ή peekpokeμηχανη (οχι οτι δεν εγιναν προσπαθειες παντως, βλ GEOS etc)Την AMIGA παιχνιδομηχανη την εκανε η Commodore αφαιρωντας την MSBasic απο το πακετο και μη αντικαθιστωντας την με καποιο αλλο εργαλειο.Ασυγχωρητο!
Linux-friendly η Sony και κατέχει δικαιώματα και πατέντες σε αυτό το "ελεύθερο" λειτουργικό.OSRM claims that a third of the 283 issued patents are held by Linux-friendly corporations like Cisco, HP, IBM, Intel, Novell, Oracle, Red Hat and Sony. The others are held by groups that may not be as friendly to Linux, such as Microsoft. Ravicher identified Microsoft as the holder of 27 of the patents, which he says have not been court tested.
Η φωνή της λογικής μίλησε...ambu_dare είπε:Ναι είμαστε νόμιμοι, επειδή το λειτουργικό μου είναι δωρεάν,αλλά οι καλλιτέχνες και προγραμματιστές παιχνιδιών δεν
έχουν δικαιώματα για τις δημιουργίες τους...
Οπότε αυτούς, ας τους κατακλέψουμε...
Βρε ambu μου το διάβασες αυτό που έστειλες; Στη δεύτερη μόλις γραμμή λέει Redhat. Μια εταιρεία δηλαδή πουλάει ένα προιόν που χρησιμοποιεί τον πυρήνα του Linux. Τι σχέση έχει με ότι λέμε εδώ; Έχεις μπερδέψει τα distributions με το Linux.ambu_dare είπε: