Μη αναφέρεις τη λέξη "δάνειο" γιατί τα παίρνω και μάλιστα άσχημα!!!!!!
Αναγκαστική αναβάθμιση λόγω HD? Γιατί; Σιγά και μη!!!!!!
Μόνο για παιχνίδια με ενδιαφέρει και τίποτε άλλο. High definition και τα λοιπά, προσωπικά, τα θεωρώ τρίχες. Δεν είμαι σινεφίλ, έχω να πατήσω κινηματογράφο πάνω από 5 χρόνια και όλες τις ταινίες τις βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή μου και μάλιστα σε Dixv μορφή, ούτε κάν σε DVD ποιότητα. Το DVD player που διαθέτω, ζήτημα σε διάστημα τριών ετών να έπαιξε πέντε ταινίες όλες κι όλες, μάλιστα έχει να ανάψει κανά χρόνο και δεν ξέρω καν αν λειτουργεί, ειλικρινά; ούτε που με νοιάζει.
Ο περιφερειακός ήχος δεν με απασχόλησε ποτέ, ο ενισχυτής που έχω συνδέσει του δύο υπολογιστές μου αυτή τη στιγμή έχει να ανάψει από το καλοκαίρι και η μοναδική μου επένδυση στο τομέα του ήχου μπορεί να νοηθεί σε ένα ζευγάρι καλά ακουστικά, τα οποία και χρησιμοποιώ αποκλειστικά και συνεχώς.
Οπότε σιγά μην αναβαθμίσω τους υπολογιστές μου για HD. Για να απολαύσω παιχνίδια σε DX10, όταν και όποτε έρθει η ώρα δεν το συζητώ καν. Εκεί μάλιστα.
keeper7k είπε:
Αμα δεις service pack εντος της διετιας σφύρα μου....
Μάλλον με τον P4 στα 3.06 θα την βγάλουμε για καιρό ακόμα ...
Μάλλον κατά τις αρχές του 2008 πρέπει να το περιμένουμε. Φυσικά αν δεν ξεκαθαριστεί η κατάσταση με τα παιχνίδια δεν προχωρώ σε τίποτε. Αναβάθμιση χωρίς ουσία για χάρη της αναβάθμισης και μόνο δεν νοείται, όχι για μένα τουλάχιστον. ΚΑΙ ΠΑΛΙ όσο και αν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση πριν από τον Νοέμβριο, πρώτα ο Θεός, δεν προχωρώ σε τίποτε. Το έχω αναφέρει και πάλι, οι αλλαγές που θα συντελεστούν είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, οπότε οποιαδήποτε αναβάθμιση αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα καλά εγγυημένο χάσιμο χρημάτων.
Όσο για το μηχάνημα που αναφέρεις, μια χαρά είναι. Αν κάνεις τη δουλειά σου και αν το gaming σου γίνεται αποκλειστικά σε κονσόλες, μάλλον θα περάσει ΠΟΛΥΣ καιρός για να ζητήσεις κάτι παραπάνω σε υπολογιστική ισχύ. Φυσικά είσαι ελεύθερος να αγοράσεις δίσκους και άλλα συναφή μια και πότέ δεν πρόκειται να πάνε χαμένα.