theoritikos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 130
Εγω γιατί έχω την εντύπωση πως τα vista θα παίζουν μόνο games της Microsoft που είναι dx9?
pepinos είπε:η αναβαθμιση για το HD δεν ειναι μονο για ταινιες, αλλα και για παιχνιδια
γυρω στο 2008 θα τα δεις και για pc......κατσε να τα δουμε πρωτα σε ps3 μεχρι το καλοκαιρι
η βλακεια τους παντος ειναι οτι με το HD θα πρεπει να εχεις οθονη το λιγοτερο 20΄΄...οποτε αλλα λευτα για οθονες...και κουραφεξαλα
οποτε σιγα σιγα να κοιταζουμε για μετατροπεα απο dvd σε HD για τιποτα backup που εχουμε κανει
ετσι οπως παει το πραγμα, καλυτερα να εχεις backup ενα playstation,wii...κλπ παρα ενα pc για μερικα παιχνιδια(arcade/shoot em up κυριως....metal gear solid,splinter cell,resident evil...κα).....που να μπλεκεις με cracks,patches, και ιστοριεςpooky είπε:Όσο για τις οθόνες αναφορικά με τα παιχνίδια επιμένω πώς δεν είναι δυνατόν να μην μας δίδεται η δυνατότητα να επιλέξουμε την δική μας προτιμιτέα ανάλυση για να παίξουμε. Αν, αν λέω, ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, προτιμώ να πάρω κονσόλα και να πάιζω εξολοκλήρου σε αυτή.
....... και την "ατμοσφαιρική ρύπανση/αστάθεια" , όπως πάντα !!! :tease:f2bnp είπε:Λογικό δεν είναι να φαίνονται σαν τα Βίστα;Αφού είναι το τελευταίο Project της Microsoft θα πάρουν το υπάρχον περιβάλλον.
Αντιθέτως εχθές που είχα πάει Χαλκίδα για μια δουλειά, επι τη ευκαιρία έκανα και ενα φορματάκι, αφαιρώντας τα Vista και βάζοντας XP...Pooky είπε:ΒΤW, έχω περάσει σχεδόν ολοκληρωτικά σε Vista και όποτε πάω πίσω σε XP, μου κακοφαίνεται..............