Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κι εγώ απο το νηπιαγωγείο την εχω...miko63 είπε:myrto ωραία τσαντούλα!!! μάγια μέλισσα. είχα μια αντίστοιχη μπλε που έβαζα το φαγητό μου για το νηπιαγωγείο
Oχι φιλε DINO,καθε αλλο,γιατι να σε παρεξηγησω αλλωστε..;;DINO είπε:@manos426fΝα με συμπαθάς γι'αυτά που έγραψα, φίλε manos426f...
Η χρησιμοποίηση του γραπτού λόγου, έχει τεράστια διαφορά από τον προφορικό... Κάποιες έννοιες παρεξηγούνται εαν δεν υπάρχει η προσωπική επαφή... Όταν λέω "τιμής ένεκεν" , δεν εννοώ να σε τιμήσουμε, ούτε να σου δώσουμε κάποιο βραβείο... Απλά σαν νεότερο μέλος και στο GRM, αφήνω μερικά πράγματα στους "παλιούς" (με εισαγωγικά) να τα κοντρολάρουν...
Μη βιαστείς να μου πεις οτι σε παρεξήγησα... ίσως να με παρεξήγησες εσύ νωρίτερα...
No hard feelings...
Θα προσέχω περισσότερο...
manos426f είπε:Anyway,μαλλον το λαθος ηταν δικο μου που δεν εβαλα emoticons στο τελευταιο μου post
Αν και υπερ-αγαπάω το παλιό WWF, καθώς αυτό με "μύησε" στο θέαμα,DINO είπε:WWF-WWE Rules...
AARDVARK είπε:Eγω για tag-teams περα απο τα γνωστα αστερια που τους "κολλαγαν" και τους καναν ομαδες ,ψηφιζω μια καθαροαιμη ομαδα τους "Bushwackers" με δευτερους τους "Legion Of Doom".
![]()
![]()
Kαι να μην ξεχασω τους "demolition καπως" με το φοβερο heavy τραγουδι εισαγωγης "HERE COMES THE SMASHER, HERE COMES THE AXE".
Δεν βοηθαει και η μνημη μου παροτι τα περισσοτερα απο τα μεγαλα "events" της χρυσης εποχης 84-90 τα εχω σε DVD.[/QUOTίE]
Bushwackers με τρελα!!! Η πιο Canibal team ever!!!
Εντελώς χάλια τα παλικάρια...αλλά και οι αγαπημένοι μου... παίζαν πολύ δίκαια και συχνά έχαναν!
Το έχεις ;;; :animeek:manos426f είπε:Το Superclash I παντως του 1985 το εχω και θα στο φερω σε επομενη συναντηση...!
exetlaios είπε:Το έχεις ;;; :animeek:Θα μου το φέρεις ;;;
ΛΙΠΟΘΥΜΑΩ ...