O Mέρφυ και οι νόμοι του έχουν αρχίσει να μου τη δίνουν στα νεύρα,όσο δε πάει !!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν,ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ αύριο πρωί θα έχω δουλειά,μ' αποτέλεσμα να προσέλθω κατά τις 12:30-13:00.Δεδομένου του ότι προφανώς θα αρχίσουμε το τουρνουά κατά τις 11:30,όπως την άλλη φορά,αυτό δεν είναι τόσο πρόβλημα,απλά θα παίξω αρκετούς αγώνες στη σειρά με το που θα έρθω,όπως έγινε με τον Maddog στην πρώτη μας συνάντηση,που θα έφευγε νωρίτερα..
Το κακό είναι ότι μαζί μ' εμένα θα λείπει για το πρώτο αυτό διάστημα και η Α1200 μου,οπότε θα έχετε 2 μηχανήματα διαθέσιμα αρχικά.
Φυσικά,θα προκύψει επίσης πρόβλημα με τον Other_Reality και το δικό του μόνιτορ.
Συνεπώς,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ τους Saulot και Other_Realiy,ας το γράψει εδώ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ώστε να ξέρουμε ότι το τουρνουά θα ξεκινήσει τουλάχιστον ομαλά,έστω με 2 μηχανήματα αρχικά...
Μέσα στην ημέρα θα ξέρω 100% τι θα παίξει μ' εμένα (υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να τα βολέψω όλα και να έρθω κανονικά στην ώρα μου,εξυπηρετώντας και τα δύο παιδιά φυσικά),αλλά αυτό θα το ξέρω απόψε αργά το βράδυ.Σε κάθε περίπτωση,Saulot και Other_Reality,στείλτε μου με p.m τα κινητά σας για να μπορώ να σας κρατώ ενήμερους και να υπάρξει συνεννόηση...