Πω πω, πολύ θάψιμο τρώω...σιγά ρε Rygar, άσε και εμένα τον νουμπά να χαρώ λίγο... 8)
Λοιπόν, ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό πρωινό και ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα. Ο χώρος ήταν πραγματικά φιλόξενος και η παρέα πρώτης τάξεως!
Όσον αφορά τώρα το δικό μου αποτέλεσμα, ομολογώ ότι πήγα να αγωνιστώ περιμένοντας τα χειρότερα. Δηλαδή να χάσω όλους τους αγώνες με βαρύ σκορ και να μην πετύχω ούτε ένα γκολ. Θα ήταν άλλωστε απόλυτα φυσιολογικό, καθώς
δεν έκανα πλάκα όταν είπα ότι πριν από το σημερινό "πρωτάθλημα" δεν είχα παίξει Sensible ούτε μια φορά στην ζωή μου. #)
Αφού έφυγα με μια νίκη και μια ισοπαλία και έχοντας βάλει 2 γκολ στον τελικό πρωταθλητή Άλκη (δεν έχω ιδέα πως έγινε, ο άνθρωπος παίζει πραγματικά σε άλλο επίπεδο!) μπορώ να πω ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από κάθε προσδοκία μου.
Φυσικά όπως ο κάθε σωστός Έλληνας ηττημένος, έχω να κάνω μερικές ενστάσεις και καταγγελίες!
Λοιπόν:
Πρώτον, κάποιος αλλοίωσε το αποτέλεσμα του πρώτου μου αγώνα με τον Μάνο. Έχασα 3-1 και όχι 13-1! Διψήφιο αριθμό τερμάτων δέχτηκα μόνο από τον Άλκη. Για να μην νομίζει και το κοινό ότι είμαι τελείως άσχετος...
Δεύτερον, με βάλανε να παίξω πρώτο αγώνα του τουρνουά με τον Άλκη, μάλλον προσπαθώντας να μου σπάσουνε το ηθικό (εκτός αν ήταν δάκτυλος του moderation team για να τραβήξει περισσότερους θεατές δείχνοντας live τσόντα στο Twitter)
Τρίτον, ουδείς από τους συμπαίκτες μου είπε το παραμικρό για το πως παίζεται το παιχνίδι πριν ξεκινήσουμε. Τα φάλτσα τα ανακάλυψα μόνος μου κατα λάθος, όσο για το πως πετάει την μπάλα μακριά ο τερματοφύλακας μου το είπανε κατά το 3ο ή 4ο παιχνίδι. Που να φανταστώ ο έρμος ότι πρέπει να κινήσεις το joystick αντίθετα για να πάει μακρύτερα το σουτ του τερματοφύλακα; Μέχρι τότε το κινούσα στην ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα η μπάλα στην επαναφορά να φτάνει μέχρι την μεγάλη περιοχή το πολύ.
Είναι σαφές λοιπόν ότι η ομάδα αγωνίστηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες και με πουλημένο διαιτητή! Σε άλλη περίπτωση θα χτύπαγα πρωτάθλημα.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που ανέχθηκαν την ασχετοσύνη μου και όπως είπε και ο Arnie:
I'll be back!