ΑΝΟΙΧΤΗ πρόσκληση για.....Sensiblogathering !!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
ειχε στηθει παραγκα απο γνωστο moderator που αβανταριζε συναδελφο του αλλα και που οποτε επαιζα αγωνα μυ εριχνε το ηθικο με michael jacκson μουσικη υποκρουση ...αφηστε τα ελλαδα τι περιμενει κανεις στην μπαλα....?
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά στον Maddog για την έξοχη παρουσία του ! ;-P

Γηράσκεις αεί διδασκόμενος !.....πάντως εγώ στη θέση σου θα είχα φάει περισσότερα !!
 
Καταρχην πρεπει να ευχαριστησω τον εμπνευστη/διοργανωτη του ολου event, τον Manos426f, για την ιδεα του και τις κινησεις που εκανε ωστε να δημιουργηθει πυρηνας sensiblomaniax για το tournament αυτο (αλλα και μελλοντικα, μιας και η διοργανωση κριθηκε απολυτα πετυχημενη).

Ακομα και η επιλογη του χωρου του ΕΣΠΑΙΡΟΥ ηταν εξαιρετικη ιδεα - και το στησιμο και ο συντονισμος των μηχανηματων, εγινε γρηγορα,απλα και χωρις απωλειες.

Η παρουσια επισης του Saulot ως οικοδεσποτη ηταν καταλυτικη - ο χωρος ηταν οτι επρεπε και το γεγονος οτι επετραπη το καπνισμα με χαροποιησε ιδιαιτερα.

Αξιοι αναφορας, ο Telonios για την all time classic οθονη που κουβαλησε, ο Alkis21 για το netbook που κρατησε τα στατιστικα (τα καμαρωσατε λιγο πιο πανω), ο Simonkey για την παροχη παγωμενου νερου αλλα και ο ΕΣΠΑΙΡΟΣ που λογω της νομικης του υποστασης μας εξασφαλισε σημαντικη εκπτωση στη τροφοδοσια των πεινασμενων παιχτων του τουρνουα.

Με την ευκαιρια θελω να ευχαριστησω και το PCMaster που με την παρουσια του Olorin στο event αποδεικνυει για ακομα μια φορα οτι συμπαραστεκεται εμπρακτα στις εκδηλωσεις της retroκοινοτητας.

Φωτογραφιες - και σε πολυ καλυτερη ποιοτητα απο αυτες που ποσταρω εδω - εχει ο Gryzor, οποτε αναμεινατε να δειτε τις φατσες σας λιαν συντομως.

Οσον αφορα την καλυψη/μεταδωση των αποτελεσματων μεσω net - τα συγχαρητηρια ανοικουν στον αγνωστο γειτονα GAY7 που με τη διαθεση του να ξεχναει ανοιχτο και ξεκλειδωτο το router του μπορεσαμε να μεταδωσουμε μεσω twitter την εξελιξη του τουρνουα. Ενα ακομη κερδος ηταν η αυξηση των "ακροατων" μας εκει κατα 200% - κατι πολυ αισιοδοξο μιας και οι retromaniax δεν φημιζονται οτι ακολουθουν κατα ποδας τις νεες τεχνολογιες του social networking.

Στα αγωνιστικα τωρα - ολοι οι συμμετεχοντες επαιξαν "μπαλα" - δεν υπηρχαν σακοι του μποξ (οι αριθμοι δεν λενε παντα την αληθεια), ηταν καθαρα θεμα ψυχολογιας της στιγμης και σωστης διατροφης - αποδειξη αυτων οτι ο "νηστικος" Alkis (o μονος δηλαδη που δεν εκανε break για φαγητο) πηγε αναλαφρα μεχρι τον Μεγαλο Τελικο, οταν οι υπολοιποι συμπαιχτες του κουβαλουσαν μαζι τους απο μια pizza special....

Εκπληξεις για μενα - το στυλ παιχνιδιου του Other Reality - η αποφυγη της τελευταιας θεσης απο τον Saulot - το οτι ο Telonios επαιζε με ενα ματι ανοιχτο (το αλλο κοιμοταν κανονικα) - οτι ο Maddog εβαλε 2 γκολ στον Alkis - η μουσικη υποκρουση του Month σε καθοριστικα σημεια του τουρνουα αλλα κυριως η σταθεροτητα ΟΛΩΝ των παιχτων. Ειμαι σιγουρος οτι η επομενη φορα θα εχει τελειως διαφορετικη εξελιξη ;-)

Στιγμιοτυπα απο τον Μεγαλο Τελικο

picture.php


picture.php


picture.php


η στεψη του Υπερπρωταθλητη (πλεον) Alkis21 !!

picture.php


Και μια αναμνηστικη φωτο των συμμετεχοντων

picture.php


Διακρινονται (εστω μεσα στη θολουρα) ξεκινοντας απο πανω αριστερα οι Telonio, Mike, Other Reality, Month, Saulot, Olorin - ενω καθιστοι, παλι απο αριστερα ειναι οι Manos426f, Alkis21, Bspus.

Aπουσιαζουν οι Maddog, Simonkey, Gryzor και ο μη συμμετεχων αγωνιστικα αλλα με καταλυτικη παρουσια Pooky.

Proud being there :)
 
Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά!!! :flower:

Ζήτω ο Aλκης ο Τρομερός!!! :award:
 
Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όμως σίγουρα όταν ένα μάτσο τριανταφευγάρηδες βρίσκουν τον χρόνο και την όρεξη να αφιερώσουν την Κυριακή τους σε ένα παιχνίδι Amiga θεωρώ πως το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία είναι το ποιος θα βγει πρώτος, δεύτερος ή τελευταίος... το σημαντικό είναι ότι περάσαμε καλά και ελπίζω να το επαναλάβουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα στους φιλόξενους Saulot και Month, καθώς και στον Paspartoo για την γραμματειακή υποστήριξη!

Maddog είπε:
Πρώτον, κάποιος αλλοίωσε το αποτέλεσμα του πρώτου μου αγώνα με τον Μάνο. Έχασα 3-1 και όχι 13-1! Διψήφιο αριθμό τερμάτων δέχτηκα μόνο από τον Άλκη. Για να μην νομίζει και το κοινό ότι είμαι τελείως άσχετος...
Επιφυλάσσομαι να το διορθώσω απόψε.

Α, και Ηρακλή, παρακαλώ πολύ η Τζέλα μου δεν είναι netbook αλλά κανονικό laptop (12.1'')!
 
Φωτός!!!!

Συγγνώμη, δεν πρόλαβα να επεξεργαστώ...

























































































 
Δεν με έχω ξαναδει πιο κόκκινο στη ζωή μου! :animangry: Έπαιζα με τις ώρες beach volley το Σάββατο και ιδού τα αποτελέσματα...
 
Ειστε φοβεροι... :)

Μπραβο στον πρωταθλητη, μπραβο στους συμμετεχοντες, μπραβο στον Maddog που τολμησε και μπραβο στον εμπνευστη της ιδέας
 
Συγχαρητηρια Αλκη :clap: YOU ARE THE CHAMPION! Σάρωσες! :clap: :clap: :clap:
 
Φοβού τους Geeks και Sensible παίζοντες!!!!!!!!!!!

Πέρασα υπέροχα αν και ήμουν σερί από ξενύχτι και αναγκαστικά στις 1 και κάτι έφυγα. Χάρηκα που είδα πολλές κλασσικές παλιόφατσες και πάλι και που όλοι είναι καλά.

Τραγική ειρωνία να βλέπεις τον Alkis21 να στέφεται πρωταθλητής Sensible, φορώντας μπλούζα Kick off!!!!!!

Άντε και στο επόμενο gathering με παιχνιδάκι που να μην έχει σχέση με μπάλες (..... international karate anyone ???? )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pooky(1) είπε:
Άντε και στο επόμενο gathering με παιχνιδάκι που να μην έχει σχέση με μπάλες (..... international karate anyone ???? )
Μα κι αυτό έχει μπάλες! :biglaugh:

ikplus.jpg

Πέρα από την πλάκα, εγώ μέσα με τα χίλια! Και μπράβο σου που διάλεξες αληθινό beat'em up που έχει μόνο βρωμόξυλο κι όχι μαγικές κινήσεις...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρε Αλκη, γιατι εισαι ετσι.. παπαρουνα..? 8)
 
Εκτος απο την πρωτη συναντηση videogaming του φορουμ, πρεπει να ειναι και η πρωτη πανελληνια συναντηση με τοσα πολλα Tomahawk μαζεμενα!

Μπραβο σε ολα τα παιδια για την διοργανωση, και μακαρι να ακολουθησουν και αλλες αναλογες εκδηλωσεις. Α! και την επομενη φορα με ενα αληθινο παιχνιδι (να, σαν το Κιck Off 2 π.χ. !).. :)

Αλκη you rule.. (δεν σου λεω το "reign supreme" καθως κρατω επιφυλαξη για οταν καταφερουμε να παιξουμε μαζι!) ;)
 
Λορένα είπε:
Βρε Αλκη, γιατι εισαι ετσι.. παπαρουνα..? 8)
Όπως είπα στην προηγούμενη σελίδα: έπαιζα με τις ώρες beach volley το Σάββατο... :(

Ή αυτό ή είχα γίνει σαν παντζάρι από την ντροπή μου λόγω του παιχνιδιού που έπαιζα!
 
Πιστεύω πως θα άρεσε στους περισσότερους ένα gathering με λίγα διαφορετικά παιχνίδια όπως lotus (ιδεα του simonkey), kick off2, tvsports basketball κλπ.

Amiga υπάρχουν ένα σωρό (τις δικές μου να φέρω μόνο φτάνει) ο χώρος είναι το πρόβλημα.
 
πωπω ιδέες...στο επόμενο θα έρθω παρέα με τον mike γιατί τον τσακίσατε και είναι στενοχωρημένος...θα φέρει και αυτός τον..."μπαμπά" του στο sensible να δείτε τι θα πάθετε :)

Χάρηκα με όσα είδα και χαίρομαι που θα συνεχιστεί για να γνωριστούμε κάποια στιγμή από κοντά!
 
Ο Άλκης το είπε πολύ σωστά παραπάνω,ασφαλώς και ΚΑΜΙΑ σημασία δεν είχε το ποιος θα έβγαινε/βγήκε πρώτος και πρωταθλητής -αυτό άλλωστε ήταν αναμενόμενο,μια και ο Άλκης είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από όλους μας-,αυτό που μέτραγε ήταν το ότι συγκεντρωθήκαμε χθες στο χώρο του Έσπαιρου και για 6+ ώρες,παίξαμε το θρυλικό και αγαπημένο αυτό παιχνίδι !

(κι ας λέει ο Άλκης ό,τι θέλει,εγώ είδα ότι γουστάρει Sensible soccer με το παραπάνω ! :p )

Ο Μaddog το είπε και το έκανε,ήταν εκεί,ο Other_Reality παρόλο που είχε ταξίδι μετά έδωσε το παρών,ο simonkey ήρθε κατευθείαν από Τρίπολη,ο Gryzor την "έκανε" από...formal υποχρεώσεις για να είναι εκεί,με λίγα λόγια ΟΛΟΙ όσοι δηλώσανε αρχικά ότι θα είναι εκεί,όντως ήταν (και αυτό ήταν πολύ σημαντικό πραγματικά...),εκτός του φίλου μου kakou21,που ήταν εκτός Αθηνών -και έσκασε από τη ζήλεια του με όσα του είπα για χθες- και του Wally που είχε άρρωστη τη μικρή του...

(περαστικά της Πάνο ! )

Παρών επίσης κι ο Paspartoo,που φρόντιζε για την ανα πάσα στιγμή ενημέρωση όλων σας σχετικά με τις εξελίξεις στο event,μέσω του Twitter,ενώ στο τέλος του τουρνουά συμμετείχε και σε ένα φιλικό ματσάκι μαζί μου,λέγοντας ότι την επόμενη φορά θα συμμετάσχει κι ο ίδιος...

Τα πολλά λόγια είναι μάλλον περιττά.Ο Saulot μας βόλεψε πάρα πολύ καλά με τον χώρο που μας διαθέσανε τα παιδιά του συλλόγου Έσπαιρος ,τα οποία ευχαριστούμε όλα ανεξαιρέτως (Μηνά,σε περιμένουμε και σε επόμενο SWOS gathering φυσικά ! ),ο Άλκης πολύ οργανωμένος,δεν έφησε να ξεφύγει τίποτα από το προγραμματάκι του για τις βαθμολογίες,υπέροχη δουλειά,από θέμα οργάνωσης τα πήγαμε επίσης καλά μια και απρόοπτα δεν είχαμε,τα Amigάκια φυσικά φέρανε εις πέρας την αποστολή τους για πλάκα -σκυλιά γαρ-,joysticks είχαμε πολλά,TV και monitor ήταν επίσης μια χαρά.Όλα κυλήσαν ομαλά δηλαδή,πράγμα πολύ ευχάριστο φυσικά...

Χαίρομαι που μια ιδέα της στιγμής,σε μια συζήτηση με τον φίλο simonkey,μετουσιώθηκε σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό πρωϊνό-απόγευμα για όλους όσους είμασταν εκεί,με ποδοσφαιρικές κόντρες,συνθήματα,υπόγεια...στοιχήματα ( :p :p ) και τον φίλο Μηνά του συλλόγου Έσπαιρος να μας κάνει να σκάσουμε όλοι από τα γέλια τραγουδώντας με συνοδεία κιθάρας στον Saulot ένα αυτοσχέδιο κομματάκι της στιγμής,για να...του ρίξει το ηθικό σε ένα αγώνα που έδινε την ώρα εκείνη ! Απλά απίστευτος ! :D

Όρεξη άπλετη,θέληση και πείσμα για τη νίκη όσα έπρεπε και χρειάζονταν για να έχει το τουρνουά ζωντάνια (ο ένας αγώνας μου με τον Άλκη στον όμιλο,όπου τον νίκησα 3-2,οι δυο αγώνες μου στα ημιτελικά με τον Other_Reality όπου ήρθαμε 2-2 και 3-2 τελικά και φυσικά ο τελικός με τον Άλκη,όπου ως καλύτερός μου επικράτησε με 7-3 απολύτως δικαιωματικά,ήταν οι πιο έντονες ποδοσφαρικά στιγμές για μένα προσωπικά),μια παρέα που είχε πολύ χαβαλέ και που έδειξε να να περνάει τόσο καλά,όσο ταίριαζε σε ένα τέτοιο ξεχωριστό meeting...

Οι φίλοι bspus και mike,που δεν είχε τύχει να δώσουν το παρών σε meetings έως τώρα,απλά δεν είχανε το παραμικρό πρόβλημα να δέσουν με όλους εμάς τους υπόλοιπους μέσα σε ελάχιστα λεπτά -όπως ήταν φυσικό για την παρέα αυτή- δείγμα του πόσο καλά περάσαμε και του όλου κλίματος που επικρατεί φυσικά σε πάσης φύσεως συναντήσεις του GRM !

Τελικά λοιπόν,"RetromaniaX SWOS King 2009" είναι,απολύτως δικαιωματικά,ο alkis21 -παρακαλώ να γραφτεί ως τίτλος κάτω από το avatar του :p :p -,τουλάχιστον έως το επόμενο SWOS gathering,όπου θα επιχειρήσουμε το φαινομενικά αδύνατο,να του πάρουμε τα σκήπτρα και για το οποίο επόμενο gathering,όποτε κι όπου κι αν γίνει φιλοδοξώ να περάσουμε ακόμη καλύτερα !

Μάγκες,να είστε όλοι καλά,χθες απλά "you all made my day" !!! :D :D

(σ.σ Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου το περιοδικά PC MASTER,και τα στελέχη του που είναι και μέλη εδώ,στο GRM,και που θα καλύψουν-αναφέρουν το όλο αυτό event,σε επόμενο τεύχος του περιοδικού...! )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
telonio είπε:
Πιστεύω πως θα άρεσε στους περισσότερους ένα gathering με λίγα διαφορετικά παιχνίδια όπως lotus (ιδεα του simonkey), kick off2, tvsports basketball κλπ.
To gathering, θα ηταν ομορφοτερο αν γινοταν system-oriented..

Picture this: συγκεντρωση οπως στο sensible, γυρω απο ενα μηχανημα, πχ ενα VCS 2600 οπλισμενο με δυο joystick (και καμια 45αρια Tomahawk να υπαρχουν διπλα!). Πρωτος γυρος ξεκινα με combat. Οι προκριθεντες συνεχιζουν με tennis. Oι προκριθεντες συνεχιζουν με air sea battle. Ωστε καπου στον τελικο μετα απο καμια 20αρια παιχνιδια να γινει η τελικη μαχη των δυο με outlaw.

Τα παιχνιδια και η σειρα μπορει να ειναι εντελως τυχαια με ομοφωνη αποφαση των παρεβρισκομενων απο μια κουτα carts.. ετσι ωστε να αποφευγεται και το γεγονος οτι καποιος μπορει να σκιζει σε συγκεκριμενο παιχνιδι, μιας και ο επομενος γυρος μπορει να αποτελειται απο ενα παιχνιδι που να μην εχει ξαναπιασει στα χερια του. Εφοσον δεν παμε για πρωταθλημα και για ρεκορ γκινες, κατι τετοιο θα ηταν for the love of the game.

Και φυσικα το καθε gathering μπορει να φιλοξενει διαφορετικο μηχανημα καθε φορα, απο ZX,CPC,CBM,Amiga,ST μεχρι SMS και Genesis.. (παρακαλω τα φθηνιαρικα Nintendo να μην συμμετεχουν μιας και θα περασουμε ολη την μερα καθαριζοντας επαφες και φυσωντας carts!!)..
 
telonio είπε:
Πιστεύω πως θα άρεσε στους περισσότερους ένα gathering με λίγα διαφορετικά παιχνίδια όπως lotus (ιδεα του simonkey), kick off2, tvsports basketball κλπ.
Amiga υπάρχουν ένα σωρό (τις δικές μου να φέρω μόνο φτάνει) ο χώρος είναι το πρόβλημα.
Και speedball 2!

Και κανενα ΜΑΜΕ επισης. Τοσα παιχνιδια υπαρχουν απο ουφαδικα που προσφερονται για κοντρες. Απλα ειναι λιγοτερο "ρετρο" καθως προκειται για emulator.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα