Ο Άλκης το είπε πολύ σωστά παραπάνω,ασφαλώς και
ΚΑΜΙΑ σημασία δεν είχε το ποιος θα έβγαινε/βγήκε πρώτος και πρωταθλητής -αυτό άλλωστε ήταν αναμενόμενο,μια και ο Άλκης είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από όλους μας-,αυτό που μέτραγε ήταν το ότι συγκεντρωθήκαμε χθες στο χώρο του Έσπαιρου και για 6+ ώρες,παίξαμε το θρυλικό και αγαπημένο αυτό παιχνίδι !
(κι ας λέει ο Άλκης ό,τι θέλει,εγώ είδα ότι γουστάρει Sensible soccer με το παραπάνω !
)
Ο Μaddog το είπε και το έκανε,ήταν εκεί,ο Other_Reality παρόλο που είχε ταξίδι μετά έδωσε το παρών,ο simonkey ήρθε κατευθείαν από Τρίπολη,ο Gryzor την "έκανε" από...formal υποχρεώσεις για να είναι εκεί,με λίγα λόγια
ΟΛΟΙ όσοι δηλώσανε αρχικά ότι θα είναι εκεί,όντως ήταν (και αυτό ήταν πολύ σημαντικό πραγματικά...),εκτός του φίλου μου kakou21,που ήταν εκτός Αθηνών -και έσκασε από τη ζήλεια του με όσα του είπα για χθες- και του Wally που είχε άρρωστη τη μικρή του...
(περαστικά της Πάνο ! )
Παρών επίσης κι ο Paspartoo,που φρόντιζε για την ανα πάσα στιγμή ενημέρωση όλων σας σχετικά με τις εξελίξεις στο event,μέσω του Twitter,ενώ στο τέλος του τουρνουά συμμετείχε και σε ένα φιλικό ματσάκι μαζί μου,λέγοντας ότι την επόμενη φορά θα συμμετάσχει κι ο ίδιος...
Τα πολλά λόγια είναι μάλλον περιττά.Ο Saulot μας βόλεψε πάρα πολύ καλά με τον χώρο που μας διαθέσανε τα παιδιά του συλλόγου Έσπαιρος ,τα οποία ευχαριστούμε
όλα ανεξαιρέτως (Μηνά,σε περιμένουμε και σε επόμενο SWOS gathering φυσικά ! ),ο Άλκης πολύ οργανωμένος,δεν έφησε να ξεφύγει τίποτα από το προγραμματάκι του για τις βαθμολογίες,υπέροχη δουλειά,από θέμα οργάνωσης τα πήγαμε επίσης καλά μια και απρόοπτα δεν είχαμε,τα Amigάκια φυσικά φέρανε εις πέρας την αποστολή τους για πλάκα -σκυλιά γαρ-,joysticks είχαμε πολλά,TV και monitor ήταν επίσης μια χαρά.Όλα κυλήσαν ομαλά δηλαδή,πράγμα πολύ ευχάριστο φυσικά...
Χαίρομαι που μια ιδέα της στιγμής,σε μια συζήτηση με τον φίλο simonkey,μετουσιώθηκε σε ένα
υπέροχο καλοκαιρινό πρωϊνό-απόγευμα για όλους όσους είμασταν εκεί,με ποδοσφαιρικές κόντρες,συνθήματα,υπόγεια...στοιχήματα (
) και τον φίλο Μηνά του συλλόγου Έσπαιρος να μας κάνει να σκάσουμε όλοι από τα γέλια τραγουδώντας με συνοδεία κιθάρας στον Saulot ένα αυτοσχέδιο κομματάκι της στιγμής,για να...του ρίξει το ηθικό σε ένα αγώνα που έδινε την ώρα εκείνη ! Απλά απίστευτος !
Όρεξη άπλετη,θέληση και πείσμα για τη νίκη όσα έπρεπε και χρειάζονταν για να έχει το τουρνουά ζωντάνια (ο ένας αγώνας μου με τον Άλκη στον όμιλο,όπου τον νίκησα 3-2,οι δυο αγώνες μου στα ημιτελικά με τον Other_Reality όπου ήρθαμε 2-2 και 3-2 τελικά και φυσικά ο τελικός με τον Άλκη,όπου ως καλύτερός μου επικράτησε με 7-3 απολύτως δικαιωματικά,ήταν οι πιο έντονες ποδοσφαρικά στιγμές για μένα προσωπικά),μια παρέα που είχε πολύ χαβαλέ και που έδειξε να να περνάει τόσο καλά,όσο ταίριαζε σε ένα τέτοιο ξεχωριστό meeting...
Οι φίλοι bspus και mike,που δεν είχε τύχει να δώσουν το παρών σε meetings έως τώρα,απλά δεν είχανε το παραμικρό πρόβλημα να δέσουν με όλους εμάς τους υπόλοιπους μέσα σε ελάχιστα λεπτά -όπως ήταν φυσικό για την παρέα αυτή- δείγμα του πόσο καλά περάσαμε και του όλου κλίματος που επικρατεί φυσικά σε πάσης φύσεως συναντήσεις του GRM !
Τελικά λοιπόν,"
RetromaniaX SWOS King 2009" είναι,απολύτως δικαιωματικά,ο alkis21 -παρακαλώ να γραφτεί ως τίτλος κάτω από το avatar του
-,τουλάχιστον έως το επόμενο SWOS gathering,όπου θα επιχειρήσουμε το φαινομενικά αδύνατο,να του πάρουμε τα σκήπτρα και για το οποίο επόμενο gathering,όποτε κι όπου κι αν γίνει φιλοδοξώ να περάσουμε ακόμη καλύτερα !
Μάγκες,να είστε όλοι καλά,χθες απλά "
you all made my day" !!!
(σ.σ Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου το περιοδικά PC MASTER,και τα στελέχη του που είναι και μέλη εδώ,στο GRM,και που θα καλύψουν-αναφέρουν το όλο αυτό event,σε επόμενο τεύχος του περιοδικού...! )