αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 23.140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μονο τετοια σχολια δεχεται. Δεν ειδες που εχει ετοιμο το περιστροφο;Α είναι πολύ όμορφη εδω
Εμένα η Αλίκη στα ωπα ώπα θα με είχε, τραπέζι κάθε μέρα θα μου εκανεΜονο τετοια σχολια δεχεται. Δεν ειδες που εχει ετοιμο το περιστροφο;
Σοκ και δέος! Γιατί παντρεύτηκαν? Και μάλιστα ο γάμος τους κράτησε 9 χρόνια!
Θα το σχολιάσω γιατί με τσίγκλισε λίγο.Η Μιμή Ντενίση μιλάει για την σχέση της με την Αλίκη
![]()
«Μας παραβγήκε έξυπνο το Μιμικάκι»: Η σχέση της Ντενίση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Η ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο της σχέσης της με την μεγάλη σταρ.www.womantoc.gr
Αυτό ακριβώς. Για αυτό το ανέφερα Always Somewhere κι ειπα οτι ο ανταγωνισμός ήταν ως το πλείστον απο τη πλευρά της Αλίκης. Δεν θυμάμαι η Ντενίση να έχει μιλήσει αρνητικά για την Αλίκη, τουλάχιστον δημόσια. Ενω η Αλίκη έβγαζε την ενόχληση της...Μπράβο στη Ντενίση για τον τρόπο που το χειρίστηκε και δεν έβγαλε κακό εαυτό όπως και να είχαν τα πράγματα μεταξύ τους.
Είπε οτι δεν ξαναπαντρεύτηκε κιόλας...Moυ αρεσει που λεει στα παιδια "να μη μιμηθειτε κανεναν" οταν η ιδια εχει αντιγραψει μεχρι και το τοπι της Μπαρντο.
Και οταν την ρωτουν αν επιθυμει να ασχοληθει με την πολιτικη απαντα πως δεν θελει να αρχισει να λεει ψεματα, οταν ολοι μας ψαχνουμε να βρουμε που ακριβως λεει αληθεια.Είπε οτι δεν ξαναπαντρεύτηκε κιόλας...
Νομίζω ότι ήταν δεξιά το έλεγε πολλές φορές.Και οταν την ρωτουν αν επιθυμει να ασχοληθει με την πολιτικη απαντα πως δεν θελει να αρχισει να λεει ψεματα, οταν ολοι μας ψαχνουμε να βρουμε που ακριβως λεει αληθεια.