Ρε συ Αντρικο,λυσε μου μια απορια......and1 είπε:Εγώ θα δώσω 2 φιγούρες playmobil
μα και εγω δεματάκια εστελνα και ηταν μεσα στα χριστουγεννα αλλα φωτια τα ταχυδρομικα τελη, δεν φανταζεστε, παντως τα δωρακια εφταναν σε λίγες μερες, εκτος και ηταν καπου απομακρυσμένα!DINO είπε:Με τα δέματα είναι πιο πολύπλοκο αγαπητή αριάδνη.Έχω άπειρα παραδείγματα να σου πω από αρνητικές εμπειρίες μελών, από φόρουμ με κομικς που είμαι γραμμένος...
Ήταν με τους ομήρους ανακατεμένοιstayros είπε:Ρε συ Αντρικο,λυσε μου μια απορια......
Πως βρεθηκαν ενας Μεξικανος κι ενας Σεριφης σε πειρατικο πληρωμα????!!!!!:tongue:
\α, ωραιο πακετακιWally είπε:Ηθελα να βαλω Atari 2600 carts και βιβλια προγραμματισμου για Spectrum αλλα βλεποαντας τα αλλα δωρα νομιζω οτι θα ειμαι εκτος θεματος
Βαζω προσωρινα 3 βιβλια αστυνομικα/μυστηριου για να προλαβω τη διορια και θα προσθεσω πραγμα και μετα αν καταφερω
Ο Φονος ειναι τεχνη (συλλογη)
Ιστοριες με φαντασματα (συλλογη)
Το Παρτυ
Προβολή συνημμένου 120771
Τα θέλω!!!Wally είπε:Ηθελα να βαλω Atari 2600 carts και βιβλια προγραμματισμου για Spectrum αλλα βλεποαντας τα αλλα δωρα νομιζω οτι θα ειμαι εκτος θεματος
Βαζω προσωρινα 3 βιβλια αστυνομικα/μυστηριου για να προλαβω τη διορια και θα προσθεσω πραγμα και μετα αν καταφερω
Ο Φονος ειναι τεχνη (συλλογη)
Ιστοριες με φαντασματα (συλλογη)
Το Παρτυ
Προβολή συνημμένου 120771
ωραιο πακετακι και αυτο :cheers:makisimos είπε:Προσπάθησα να βρω πραγματάκια που ν'αφορούν αγόρια και κορίτσια...Οπότε το πακετάκι μου περιέχει το βιβλίο του "Παραμυθά", ένα σφραγισμένο σακουλάκι playmobil Lyra, και "τα κολλητήρια" με Χριστουγεννιάτικο θέμα!!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ να έχουμε και πάντα να κάνετε τέτοιες ωραίες κινήσεις.... :thanx2:
stayros είπε:Ρε συ Αντρικο,λυσε μου μια απορια......
Πως βρεθηκαν ενας Μεξικανος κι ενας Σεριφης σε πειρατικο πληρωμα????!!!!!:tongue:
Αυτό ακριβώς :tease:Kambia είπε:Ήταν με τους ομήρους ανακατεμένοι