Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 33.296
Α, για τοσο σαδισμο μιλαμε!Επίτηδες το κάνω, για να σε αναγκάσω να ξαναδείς τη Νατάσα![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Α, για τοσο σαδισμο μιλαμε!Επίτηδες το κάνω, για να σε αναγκάσω να ξαναδείς τη Νατάσα![]()
Χαχαχαχαχα!Υπολοχαγός Νατάσα: Την έχω δει άπειρες φορές. Όταν ήμουν μικρή με συγκινούσε κιόλας!!! Μετά μεγάλωσα και την έβλεπα όπως τους Εχθρούς ή το Μανούλα Θέλω να Ζήσεις.
Μπορεί να αναθεωρήσεις και να της βάλεις 10 με τόνο! Τουλάχιστον για τις ωδίνες τοκετού.Α, για τοσο σαδισμο μιλαμε!
Ένας ιππότης για την Βασούλα 7Αγάπη μου Όυα Ουά : Όχι από τις αγαπημένες μου ταινίες. Ξέρω ότι στο θέατρο η παράσταση έσπασε ταμεία για πολλές χρονιές, όμως κινηματογραφικά δεν ξέρω κάτι δεν μου κολλαγε. Και οι ερμηνείες καπως υπερβολικές, ειδικά του Ρηγοπουλου ενώ πολύ εκνευριστικη η Μπεάτα Άσημακοπουλου εδώ. Η Κάκια Αναλυτή ξεχωρίζει με το μπριο και την τσαχπινια της και την υπέροχη φωνή. 4
Εκείνες που δεν πρέπει να αγαπούν: Σχετικά πρόσφατα την είδα. Η ταινία αναφέρεται σε μια Ελλάδα που έπαψε να υπάρχει πια με πολλές αρετές τότε που τώρα έχουν εξαφανιστεί και ακόμη πιο πολλά συντηρητικα κατάλοιπα που ακόμη υπάρχουν δυστυχώς ως ένα βαθμό. Ερμηνευτικά όλοι πολύ καλοί, ξεχωρίζω ίσως τη Σμαρούλα Γιούλη καί τόν Αλεξανδράκη. 8
Ο κύριος Πτέραρχος: Καλή κωμωδία με κάποιο γέλιο και μια από τις λίγες συγκρατημένες ερμηνείες του Κώστα Χατζηχρήστου στη μεγάλη οθόνη, αν και ξεχωρίζουν οι δεύτεροι ρόλοι με προεξάρχουσα την Γεωργία Βασιλειάδου. Τυπική κωμωδία αλλά υπάρχουν άλλες καλύτερες. 5
Υπολοχαγός Νατάσσα: Ποτέ δεν ήμουν φαν των ταινιών του Φώσκολου, όχι ότι δεν τον παραδέχομαι απλώς υπάρχει μια διάχυτη ατμόσφαιρα σουρεαλισμού σε όλες του τις ταινίες. Έτσι ούτε εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό για να μην μιλήσω για το πώς η Αλίκη σώθηκε από το γαζωμα των σφαιρών. Εντούτοις οι ηθοποιοί έκαναν καλά τη δουλειά τους με την ανατριχιαστική Κάκια Παναγιώτου να ξεχωρίζει κάπως παραπάνω. 5
Ένας ιππότης για την Βασούλα: Ευχάριστη κωμωδία γλυκιά ρομαντική, όχι όμως καλύτερη. Γενικά η Καρέζη εκείνη την εποχή είχε εισέλθει σε μια φάση που δεν ξαναγύρισε σε καλές ταινίες, κωμωδίες έχει παίξει πολύ καλύτερες. Ωστόσο η ταινία μου άρεσε σε γενικές γραμμές με τη Μαρία Φωκά και τον Χρόνη Εξαρχάκο να ξεχωρίζουν. Η Καρέζη είναι ανίκανη για καλή ερμηνεία, όμως ο Φαίδων Γεωργιτσης ξεχωριζει σε μια ερμηνεία σκέτη απόλαυση
Με κάποια άλλη τη μπερδεύεις. Η Βασιλειάδου δεν παίζει στον Κύριο Πτέραρχο.αν και ξεχωρίζουν οι δεύτεροι ρόλοι με προεξάρχουσα την Γεωργία Βασιλειάδου.
Ναι όντως δεν έπαιζε, συγγνώμη. Δεν μπερδεύω την ταινία. Τη μητέρα της Ντίνας Τριάντη ποια ηθοποιός επαιζε; Δεν θυμάμαιΜε κάποια άλλη τη μπερδεύεις. Η Βασιλειάδου δεν παίζει στον Κύριο Πτέραρχο.
Η Αλίκη Ζωγράφου.Τη μητέρα της Ντίνας Τριάντη ποια ηθοποιός επαιζε;
Μιας και τότε δεν ήμουν μέλος ας απαντήσω τώρα:Ο Νίκος Φώσκολος ήταν πρωτοπόρος σε πολλά περί της ''κινηματογραφικής τέχνης''.
Μου άρεσαν πολύ τα θέματα που παρουσίασε. Μου άρεσε εξίσου το σενάριο στις ταινίες του, υπάρχουν διάλογοι που έμειναν στην ιστορία.
Θα εκθέσω 7 ταινίες του και θα ήθελα με την σειρά σας να τις βαθμολογήστε...
1) ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ
2) ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ
3) ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ
4) ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ
5) ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
6) ΚΑΤΑΧΡΗΣΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
7) Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
Θα μπορούσατε να εκθέσετε την άποψίν σας και για κάποια άλλη ταινία
που θεωρείτε εσείς καλλίτερη και ας μην είναι στον κατάλογο που παρουσιάζω.
Α οκ και τώρα που το έψαξα δεν μοιάζουν και εμφανισιακά καθόλου. Πάντως δεν ξέρω πως μου χε καρφωθεί στο μυαλόΗ Αλίκη Ζωγράφου.
Σφραγίδα του Θεού: Μου κινήσατε την περιέργεια και είδα την ταινία. Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι ο Ξανθόπουλος σε όποια ταινία και αν έπαιζε νομίζω είχε ακριβώς το ίδιο βλέμμα. Όλα τόσο ίδια, μόνο η Μάρθα Βούρτση έλειπε. Η Κατερίνα Βασιλάκου και ο Κατράκης έκαναν ότι μπορούσαν. Σενάριο πάντως παραδόξως πιο συγκρατημενο αλλά μην νομίζετε ότι πέσατε και σε αριστούργημα. 1,5/10Εξι ταινιες απο μενα. Βαθμολογηστε απο 0 εως αριστα 10 αναλογα με το ποσο σας αρεσουν:
Η σφραγιδα του Θεου
Το τρελοκοριτσο
Εγκλημα στο Κολωνακι
Ο Ηλιας του 16ου
Εραστες του ονειρου
Το ξυλο βγηκε απ' τον παραδεισο
Η σφραγίδα του Θεού. Μακράν η καλύτερη ταινία του Νίκου Ξανθόπουλου. Φροντισμένη παραγωγή και, όπως πάντα, υποστήριξη από πολύ καλούς ηθοποιούς: Μάνος Κατράκης, Κατερίνα Βασιλάκου, Στέφανος Στρατηγός, Παντελής Ζερβός, Ελένη Ζαφειρίου, Θόδωρος Μορίδης. 7Εξι ταινιες απο μενα. Βαθμολογηστε απο 0 εως αριστα 10 αναλογα με το ποσο σας αρεσουν:
Η σφραγιδα του Θεου
Το τρελοκοριτσο
Εγκλημα στο Κολωνακι
Ο Ηλιας του 16ου
Εραστες του ονειρου
Το ξυλο βγηκε απ' τον παραδεισο
Το ταξίδι: Ασυνήθιστη ταινία για τον τύπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της οποίας η ερμηνεία είναι πολύ πειστική και διαφορετική σε σχέση με τους ενζενί ρολους. Ταινία στα χνάρια της Συνοικίας το όνειρο, που απέδιδε την πραγματικότητα αυτής της εποχής, την φτώχεια, τα όνειρα αλλά και την πραγματικότητα. Ο Κούρκουλος τυπικός, ωραία ερμηνεία από τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, όμως η καλύτερη ερμηνεία της ταινίας έρχεται από την Λίλη Παπαγιάννη σε ρεσιτάλ κακίας. 8/10Αλλες εξι ταινιες που περιμενουν τη βαθμολογια σας απο 0 εως αριστα 10:
Ταξιδι
Νομος 4000
Τα κιτρινα γαντια
Εφιαλτης
Τυφλα να' χει ο Μαρλον Μπραντο
20 γυναικες κι εγω
Άσχετο λίγο , αλλά θα το πω προτού δώσεις και τις υπόλοιπες βαθμολογίες σου. Στο βιβλίο του Β.Κανάκη λέει σε κάποια στιγμή πως ήταν στο θίασο του Εθνικού ο Βαγγέλης Πρωτοπαππάς και τον κοιτούσε ο Σολομός όπως έπαιζε και γυρνάει και λέει του Βόκοβιτς:Με τον Ληναιο δεν εχω καταφερει να γελασω σε καμια κωμωδια. Τον θεωρω πολυ κρυο στις ερμηνειες του.