Bajar
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 8.043
Οχι απο μενα παντως. Δε φανταζεσαι ποσο εκτιμω τους ανθρωπους που εχουν το θαρρος της γνωμης τους.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Οχι απο μενα παντως. Δε φανταζεσαι ποσο εκτιμω τους ανθρωπους που εχουν το θαρρος της γνωμης τους.
Στο μεταξύ σιγά μην τη βρίσουμε για τον Ξενοπουλο. Πρωτοξαδερφο τον έχουμε; ( Να ταν ο Νίκος ο Καζης να την πω την κουβέντα μουΟχι απο μενα παντως. Δε φανταζεσαι ποσο εκτιμω τους ανθρωπους που εχουν το θαρρος της γνωμης τους.
Εντάξει, δεν είμαστε και στο φόρουμ των φιλολόγων. Άλλωστε και οι ίδιοι του οι συνάδελφοι τον είχαν κατηγορήσει εμμέσως για εκπτώσεις στην ποιότητα με σκοπό τη αύξηση του αναγνωστικού του κοινού...Στο μεταξύ σιγά μην τη βρίσουμε για τον Ξενοπουλο. Πρωτοξαδερφο τον έχουμε; ( Να ταν ο Νίκος ο Καζης να την πω την κουβέντα μου)
Δεν άκουσα;Και να 'ταν και κανένας ωραίος να πω "χαλάλι του"
Γιατί καλέ? Εγώ τον λατρεύω τον Ξενόπουλο αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να μην συμπαθεί ή να μη του αρέσει καθόλου κάτι... Δημοκρατία έχουμε...Θα επανέλθω συντόμως (αν έχω μούτρα να εμφανιστώ μετά το βρισίδι που θα φάω για αυτό που είπα για τον Ξενόπουλο).
Ακριβώς αυτό συμβαίνει. Μόνο τα "Χαμένα όνειρα" έχω αρχίσει και το σταμάτησα γιατί σκυλοβαρέθηκα. Και τον Ποπολάρο τον έχω ακούσει σε ραδιοθεατρικό, καλό ήταν, αλλά δεν έχω γνώμη για την ταινία.... δεν έχετε δει τις ταινίες;
Είδα και τις υπόλοιπες και βάζω βαθμό και γι' αυτές.Με εξαίρεση το Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα που από τώρα του βάζω 7 γιατί συμφωνώ με την @karapiperim για το ρόλο της Βαλσάμη και την ηθοποιία της Καραγιάννη και τον Επαναστάτη Ποπολάρο που του βάζω 4 γιατί δεν συμπαθώ ούτε τον Ξενόπουλο ούτε την εποχή του, όλες τις άλλες πρέπει να στρωθώ να τις δω γιατί δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται.
Θα επανέλθω συντόμως
Αφορμή ψάχνουμε όλοιΟτι θα βλεπατε ταινιες που δεν ειχατε δει ποτε μονο για να απαντησετε στο παρον θεμα, αυτο δεν το περιμενα με τιποτα!
Για να τις βάζει κάποιος προς βαθμολογία σημαίνει ότι κάτι έχουν. Κι αφού δεν τις έχουμε δει, τώρα με την καραντίνα είναι καλή ευκαιρία να τις δούμε (όποιες μας ενδιαφέρει να δούμε). Ότι μαθαίνεις καλό είναι, Βιβή.Οτι θα βλεπατε ταινιες που δεν ειχατε δει ποτε μονο για να απαντησετε στο παρον θεμα, αυτο δεν το περιμενα με τιποτα!