Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 33.181
Ξεχασες να αναφερεις οτι ο Νικος Καζης ηταν ψηλος.Δάνης Κατρανιδης: Δείχνει λίγο κοντός πάρα ταύτα θα το πάρει το 9.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ξεχασες να αναφερεις οτι ο Νικος Καζης ηταν ψηλος.Δάνης Κατρανιδης: Δείχνει λίγο κοντός πάρα ταύτα θα το πάρει το 9.
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!Ξεχασες να αναφερεις οτι ο Νικος Καζης ηταν ψηλος
Ετσι μπραβο γιατι πιο πριν δεν ενιωθα ολοκληρωμενη.ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
Ναι παιδιά, καλός κι ο Δάνης αλλά χάνει σε ύψος. Δεν είναι και Νίκος Καζης να έχει όλο το πακέτο
Α, τώρα εκτός από Τζαρτζανο θα πρέπει να συμβουλευόμαστε και Άλγεβρα Α' Λυκείου για να σχολιάσουμε έναν Νίκο Καζη που λέει ο λόγος.αλλά 5παπαζογλου = 10-5ρουσσέα.
Αυτο θα ηταν λιγο δυσκολο. Θα επρεπε πρωτα να κανει καποια μαθηματα Αγγλικων για να μαθει το Yes.Ίσως αν τελικά έλεγε ναι στην περιβόητη πρόταση να υποδυθεί τον Τζέημς Μποντ, να τον έβλεπα με άλλο μάτι (μπα, δε νομίζω).
Καλέ ναι, δεν το συζητώ. Όμως τα έμαθαν τόσοι και τόσοι άλλοι (πχ. όσοι ξενητεύτηκαν και δεν είχαν ιδέα από αγγλικά) δεν θα τα μάθαινε ο Φούντας;Αυτο θα ηταν λιγο δυσκολο. Θα επρεπε πρωτα να κανει καποια μαθηματα Αγγλικων για να μαθει το Yes.
Έχω λιώσει στα γέλια και για κάποιο λόγο δε μου βγάζει τις φατσούλες να τις πατήσω, αλλα στο προσωπο μου θυμιζει τη Πολυ Πανου σε αντρα. Ειδικα στο Ολγα αγαπη μου, αμα βγαλεις το ξανθο μαλλι της Πανου και τα σκουλαρικια, ειναι ιδιοι. Το αϊ - λαϊνερ δε χρειαζεται να βγει γιατι ολως περιεργως ο Γιωργος ειναι σαν να φορουσε μονιμα
Αριστοκρατικοτητα, αρχοντια, αρχοντιλικι.Τόνια Καζιάνη: Δεν θα έλεγα ότι είναι σέξυ, είναι όμως όμορφη και έχει class (δε μου έρχεται η ελληνική λέξη αυτή τη στιγμή).
Αριστοκρατικοτητα, αρχοντια, αρχοντιλικι.![]()