Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Για να δούμε λοιπόν:

Μπέττυ Αρβανίτη: 9. Αρχοντογυναίκα με τα όλα της. Λίγο κοκαλιάρα για τα δικά μου γούστα αλλά ναι, είναι σέξι.

Έλλη Φωτίου: 7. Όχι σέξι, αλλά όμορφη. Για μένα διαφορετικά αυτά τα δύο. Κανονική μεν παρουσία, αλλά πάνω από το μέσο όρο. Δεν την θέλω για ενήλικες καταστάσεις, αλλά για να ξεκουράζεται το μάτι.

Νίκος Βασταρδής: 2.
Αρρενωπός αλλά πολύ τρομακτικός! Η διχρωμία στην τρίχα τον έκανε να μοιάζει με λυκάνθρωπο. Είπαμε να φτιαχτούμε, όχι να σκιαχτούμε.

Μιχάλης Νικολινάκος: 4.
Αρρενωπός μεν αλλά γλυκερός και με νυσταλέο βλέμμα. Αν μου την έπεφτε θα το σκεφτόμουν πολύ και μπορεί να έλεγα και όχι. Μη μου κοιμηθεί κιόλας!
 
Τελικά πολύ μου αρέσει το συγκεκριμένο thread, πρόσφατα το ανακάλυψα και διάβασα με πελώριο χαμόγελο και τις 22 ήδη σελίδες του. :)
Να προτείνω λοιπόν και εγώ μια τετράδα, εάν δεν υπάρχει πρόβλημα?
Λοιπόν...πολύ θα μου άρεσε να ακούσω γνώμες ως προς τη γοητεία και το σεξ'απίαλ των εξής:
1. Μπέττυ Αρβανίτη
2. Έλλη Φωτίου
3. Νίκος Βασταρδής
4. Μιχάλης Νικολινάκος


Εντός διημέρου θα γράψω και εγώ την άποψή μου....:) :midfinger:
Πολλές σελίδες και δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω.
Μπέττυ Αρβανίτη Vs Έλλη Φωτίου: Θα προτιμήσω σίγουρα Έλλη Φωτίου. Πολύ γλυκιά και όμορφη. Η Μπέττυ Αρβανίτη παρόλο που είναι όμορφη μου βγάζει μια ξυνίλα :)
Νίκος Βασταρδής vs Μιχάλης Νικολινάκος: Θα ψήφιζα Βασταρδή από την φωνή και μόνο! Θυμάμαι ότι είχε παίξει και έναν Βυζαντινό Αυτοκράτορα στο Πορφύρα και Αίμα! Και ο Νικολινάκος ωραίος ήταν, μην τον αδικήσω κιόλας!
 
Μπετυ Αρβανιτη. Νομιζω πως η Μπετυ την εχει δει λιγο Μαρλεν Ντητριχ, υπο την εννοια οτι τη μιμειται στις εκφρασεις του προσωπου, στο χτενισμα και στα φρυδια. Δεν μου ειναι και πολυ συμπαθης η Μπετυ. Εχει κατι το εντονα υπεροπτικο και ψυχρο επανω της. Ειναι ομως ομορφη γυναικα και αρκετα καλη ηθοποιος. Μου αρεσε που εγινε ξανθια γιατι ως με μελαχρινη στην Ιστορια μιας ζωης που την ειδα δεν ελεγε και πολλα. Απο σεξυ ναι, με τον δικο της ψυχρο τροπο και οσο μεγαλωνε γινοταν ολο και περισσοτερο. Ας πουμε, στον Τρομοκρατη, ταινια του 1975, τη βρισκω πιο ερωτικη απο ποτε. 7.
Ελλη Φωτιου.
Την αντιπαθω. Κακη ηθοποιος δεν ειναι, αλλα δεν τη χωνεψα ποτε. Στην Εβδομη ημερα της Δημιουργιας, εκει που θελει ντε και καλα να παντρευτει τον Γιωργο Τζωρτζη και του λεει "Σου κανω προταση γαμου" νιωθω μια ακατανικητη επιθυμια να τη χαστουκισω. Ανεξαρτητως και περα ολων αυτων, σεξυ δεν τη θεωρω καθολου, αλλα μου αρεσει και εκτιμω που δεν ειχε το συνηθειο να τσιτσιδωνεται δημοσιως οπως παρα πολλες αλλες συναδελφοι της. 1.
Νικος Βασταρδης.
Αυτον τον φοβαμαι. Πολυ αγρια φατσα. Σαν λιονταρι ετοιμο για επιθεση. Στα νιατα του ηταν ενταξει. Στο Τεμπελοσκυλο εκει που φαινεται ημιγυμνος μια χαρα ειναι. Καθολου δεν με χαλαει! :) Αλλα καμια δεκαρια χρονια αργοτερα που αφησε τη λιονταρισια χαιτη και επαψε να βγαινει εξω χωρις αϊλαϊνερ στο ματι, αρχισε να μου κοβει τη χολη. Του βαζω 2 κι αυτο χαρη του Τεμπελοσκυλου, αλλιως θα τον μηδενιζα.
Μιχαλης Νικολινακος. Στο Μια γυναικα κατηγορειται, λενε γι' αυτον πως μοιαζει με τον Γκρεγκορι Πεκ. Διαφωνω. Μου θυμιζει περισσοτερο τον Βιτοριο Γκασμαν. Πολυ ομορφος αντρας ο Μιχαλης, αρρενωπος επισης, ψηλος λυγεροκορμος κ.λ.π. και νομιζω πως ανηκε στους αντρες με μεγαλη επιτυχια στις γυναικες. Μου αρεσει τρελα ως ηθοποιος στον Εφιαλτη και θεωρω πως για τον συγκεκριμενο ρολο δεν θα μπορουσε να γινει καλυτερη επιλογη. Απο σεξυ τωρα, δεν ειναι και για αριστα γιατι δεν ηταν φωνη αυτη που ειχε. Σαν αγουροξυπνημενο μοτοσακο ακουγοταν. 7.
 
Το είχα ξεχάσει αυτό το κουίζ. Αλλά ας βάλω κι εγώ κανά βαθμό πριν πέσει καινούργια τετράδα.

Μπέττυ Αρβανίτη: Πολύ όμορφη δεν θα την έλεγα αλλά επειδή είχε αυτό το κάπως υπεροπτικό ύφος πιστεύω ότι είχε τον τρόπο της να φαίνεται σέξι στα μάτια κάποιων. Αν κρίνω από τον αδερφό μου που στο "Νύχτα γάμου" τη βλέπει και λιώνει, μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει. 6

Έλλη Φωτίου:
Τη βρίσκω όμορφη και γλυκιά αλλά σέξι με τίποτα. Το ότι υπήρξε θύμα του Βλάχου στον Φόβο, είναι μια άλλη ιστορία, γιατί και ο Βλάχος στο Φόβο είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Τη συμπαθώ πολύ αλλά μέχρι εκεί. 6

Νίκος Βασταρδής: Μάλλον είμαι ιδιαίτερη περίπτωση. Στα νιάτα του δεν μου έλεγε κάτι, σχεδόν τίποτα, μέχρι που άρχισε να γκριζάρει και να κάνει τον πραγματικά κακό. Τότε άρχισα να τον βλέπω με άλλο μάτι... Όσο πιο άγριος, τόσο περισσότερο μου άρεσε. Τι; είπα κάτι περίεργο;
και σε άλλες αρέσει ο Τσαχιρίδης αλλά δεν το κάνουμε θέμα... 7

Μιχάλης Νικολινάκος: Αντικειμενικά είναι ωραίος, δεν λέω, αλλά σέξι δεν τον βρίσκω. Όπως λέει κι ο Gordon έχει κάτι γλυκερό πάνω του κι αν μου την έπεφτε, όχι θα έλεγα. Το accent δε με ενοχλεί γιατί ταιριάζει τρομερά στη φυσιογνωμία του. Καταλαβαίνω όμως γιατί είχε τόση πέραση τόσο εκείνη την εποχή όσο κι εδώ στο RM, απλώς εμένα δε μου ταιριάζει. Ως ηθοποιός όμως ήταν εξαιρετικός και ως καλλιτέχνης είχε ένα στυλ που μου αρέσει πολύ (λατρεύω τις ακουαρέλες του). 6
 
Α, να πω κι εγώ... Το γούστο μου.... Ω ρε, φτυάρι σήμερα!

Μπέττυ Αρβανίτη: Η δεύτερη ηθοποιός που αντιπαθώ μετά την Καλογεροπούλου, είναι η Αρβανίτη. Γιατί θα μου πείτε τώρα? Τι μου έχει κάνει η γυναίκα? Δεν ξέρω. Δεν μου αρέσουν οι τόσο έντονες γωνίες του προσώπου της. Είναι αδύνατη, αλλά πολύ παραπάνω από το κανονικό, σαν ξυλάγκουρο. Ούτε η ηθοποιία της μου αρέσει πολύ. Στη "Νύχτα γάμου" είναι λίγο πιο συμπαθητική. Όμορφη είναι στο "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια". Στο "Θυμήσου αγάπη μου" δίπλα στη πανέμορφη Βέρα Κρούσκα, απλά σβύνεται. 3.

Έλλη Φωτίου:
Έχει πολύ όμορφα, μαύρα μάτια, μεγάλα και υγρά. Αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν θα την κοιτούσα ποτέ αν ήμουν άντρας. Είναι ένα γλυκό πρόσωπο. Δεν είναι ότι δε μου φαίνεται σέξι. Μου φαίνεται παντελώς αδιάφορη. Εμφανισιακά μιλάμε πάντα, η γυναίκα μπορεί να είναι πολύ αξιόλογη. 3.

Νίκος Βασταρδής:
Γελάω με τις αντιθέσεις μας. Πολύ μου αρέσει να διαβάζω το πώς βλέπει ο άλλος ένα πρόσωπο. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Βασταρδής, αλλά όχι όταν ήταν νέος. Όταν μεγάλωσε. Μα πάρα πολύ σας λέω τώρα. Η φωνή του, η αγριάδα του, γενικώς σαν άντρας ρε παιδί μου. Εγώ θα βάλω 8.

Μιχάλης Νικολινάκος:
.Όμορφος? Ναι. Σέξι? Όχι. Δεν έχω και τίποτα άλλο να πω γι' αυτόν. 3.
 
Μπέττυ Αρβανίτη: από τις πλέον γοητευτικές γυναίκες της γενιάς της, θύμιζε όντως τη Μάρλεν Ντήτριχ. 9
Έλλη Φωτίου
: γλυκιά και συμπαθητική. 6
Νίκος Βασταρδής
: καλύτερος σε ώριμη ηλικία. 6
Μιχάλης Νικολινάκος
: ενδιαφέρων τύπος, ιδεώδης για "νουάρ". 6
 
Μια βαθμολόγηση ανδρών και γυναικών δημοφιλών ηθοποιών που είχε διοργανώσει το περιοδικό Φαντασία για την περίοδο 1963-64. Τα αποτελέσματα εν μέρει ίσως και να ξαφνιάζουν, ιδίως στους άντρες αν τα δούμε και με την μετέπειτα πορεία των κριθέντων.FB_IMG_1643824674761.jpg
 
Στο περιοδικό βαθμολογούσαν την δημοφιλία (πολύ υποκειμενική) εμείς εδώ λέμε για το σέξινες (εξ ίσου υποκειμενικό). Οπότε είναι απόλυτα λογική η κατάταξη του περιοδικού.
Μου κάνει εντύπωση που Λαμπέτη και Βέγγος δεν ήταν δημοφιλής. Για να τους βάζει στα υπόλοιπα, γύρευε τι βαθμο πήραν. Τα ύστερα...
Θα μου άρεζε πάντως να μάθω τι έβρισκαν σέξι την εποχή εκείνη.
 
Τι σας εχω σημερα; :)

Βουλα Ζουμπουλακη
Ντινα Τριαντη
Δημητρης Καλλιβωκας
Μιχαλης Βιολαρης
 
Βούλα Ζουμπουλάκη. Grande dame από πολύ νέα και πολύ φινετσάτη, στο στυλ της Ντέμπορα Κερ. 8
Ντίνα Τριάντη. Γλυκιά και δροσερή. 7
Δημήτρης Καλλιβωκάς. Φλεγματικός, θυμίζει Άγγλο ευγενή. 6
Μιχάλης Βιολάρης. Καλός τραγουδιστής, συμπαθής άνθρωπος. 4

[Και παρενθετικά, ένα σχόλιο για το ωραίο δημοψήφισμα του περιοδικού "Φαντασία", για το οποίο και ευχαριστούμε τον ARETARA, που το μοιράστηκε μαζί μας. Ήταν όντως περίεργα τα αποτελέσματα. Στις γυναίκες οι νεαρές στάρλετ Χλόη Λιάσκου, Μαριάννα Κουράκου και Μίρκα Καλατζοπούλου (και οι τρεις σταμάτησαν νωρίς το σινεμά) πάνω από τη διεθνή σταρ Μελίνα Μερκούρη και τις καθιερωμένες ήδη το 1964 πρωταγωνίστριες Ξένια Καλογεροπούλου, Κάκια Αναλυτή και Γκέλυ Μαυροπούλου, η δε Έλλη Λαμπέτη πολύ κάτω. Και αντίστοιχα στους άντρες ο Πέτρος Φυσσούν πρώτος των πρώτων, οι Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Βαγγέλης Σειληνός και Άλκης Γιαννακάς πάνω από τους σούπερ σταρ Νίκο Κούρκουλο και Αλέκο Αλεξανδράκη και ο Αρτέμης Μάτσας πάνω από τους Κώστα Χατζηχρήστο, Μίμη Φωτόπουλο, Δημήτρη Χορν, Θανάση Βέγγο και Ανδρέα Μπάρκουλη. Και πουθενά η επίσης διεθνής Ειρήνη Παπά, ο Γιώργος Φούντας, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Μάρω Κοντού, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Κώστας Κακκαβάς, ο Νίκος Ξανθόπουλος, η Μάρθα Βούρτση.]
 
Τελευταία επεξεργασία:
Η Βούλα Ζουμπουλάκη δεν έχει σχέση εμφανισιακά σαν κακομοίρογλου κουτσομπόλα Αννέτα στην Στέλλα με την τραγουδίστρια που έπαιζε στο Όχι κύριε Τζόνσον. Θα την βαθμολογήσω κρίνοντας κυρίως από το "Όχι κύριε Τζόνσον" όπου μου άρεσε το στυλ της.
Βούλα Ζουμπουλάκη 7
Ντίνα Τριάντη. 7
Δημήτρης Καλλιβωκάς 3 (για κάποιους πρέπει να ήταν σέξυ δεν μπορεί. Για μένα είναι απλά πολύ συμπαθής)
Μιχάλης Βιολάρης 0 (δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να έχει τον Βιολάρη για σέξυ άνδρα)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ξέρω... ενώ η Ζουμπουλάκη ήταν πολύ καλή ηθοποιός και αξιοπρεπέστατη και μαζί με τον Μυράτ ανέβαζαν πάντα παραστάσεις επιπέδου, δεν τη συμπάθησα ποτέ. (Σαν άνθρωπος μπορεί να ήταν υπέροχη, λέω για την εντύπωση που μου έκανε). Αν ο Μυράτ έμοιαζε με αυστηρό και άτεγκτο γυμνασιάρχη του καιρού εκείνου που δεν συγχωρούσε το παραμικρό ατόπημα στους ζωηρούς - διάβαζε "ζωντανούς" - μαθητές, η Ζουμπουλάκη μου θύμιζε την κυρία γυμνασιάρχου που έχοντας μαραζώσει τόσα χρόνια μαζί του έβγαζε τη μιζέρια της κάνοντας και τη δική του ζωή μίζερη, σαν να άξιζαν ο ένας τον άλλο. Πρέπει να δω το "Όχι κύριε Τζόνσον" - το έχω αλλά δεν έχω αξιωθεί να το δω - μπας και αλλάξω λίγο γνώμη.
 
Βουλα Ζουμπουλακη: Μου άρεσε πολύ σαν φυσιογνωμία, είχε φινέτσα και αρχοντιά αν και σέξυ δεν θα την έλεγα. Συμφωνώ με τη Λώρα για το ρόλο της Αννέτας (τον οποίο και η ίδια δεν συμπάθησε ποτέ) γιατί την χάλαγε πραγματικά μέσα έξω, ωστόσο στο ρόλο της Καίτης-μητέρας Ζωής Λάσκαρη στον Ίλιγγο, παρ' όλο που κι εκεί έκανε ταπεινωτικά πράγματα, μπορούσα να διακρίνω την ωραία αστική εικόνα της. 7
Ντινα Τριαντη:
Γλυκειά και χαριτωμένη ναι, σέξι όχι. Βέβαια για να την γουστάρει ο Μυλωνάς στο Ζήκο, κάτι θα είδε. 7
Δημητρης Καλλιβωκας:
Ο Καλλιβωκάς- Μίκης του "Μια τρελή τρελή οικογένεια" 5, ο Καλλιβωκάς - εφοπλιστής Δερμέζης του "Τζένη - Τζένη" 8, μέσος όρος: 6,5, άντε επειδή κατά βάθος τον συμπαθώ παραπάνω απ' ότι δείχνω, 7
Μιχαλης Βιολαρης:
Όχι, δηλαδή 1.
 
Α, είχαμε καιρό να φτυαρίσουμε. Έπεσε και χιόνι.

Βούλα Ζουμπουλάκη: Α, μου άρεσε πολύ η Ζουμπουλάκη. Ήταν αρχοντική, ήταν αριστοκρατική φυσιογνωμία. Εντάξει, δεν έπαιξε πολύ κινηματογράφο και οι ρόλοι της μόνο ελκυστικοί δεν ήταν. Μου έχει μείνει στο μυαλό, κι ας ήμουν πολύ μικρή, η αυτοκράτειρά της στο "Πορφύρα και Αίμα". Ήταν πάρα πολύ ωραία. Παρόλα αυτά, δεν έβγαζε το σέξι ιδιαίτερα. 5.

Ντίνα Τριάντη:
Είναι πολύ συμπαθητική. Είναι γλυκιά, με λεπτή φωνούλα, είναι κομψή, με ωραίο σωματάκι, συμμετρικό, αλλά δεν νομίζω ότι είναι σέξι, τουλάχιστον όχι στους ρόλους της. Έπαιζε πάντα το ρόλο της καλής κοπελίτσας. Δεν θυμάμαι να την έχω δει κάπως αλλιώς. Οπότε 5.

Δημήτρης Καλλιβωκάς:
Σε γενικές γραμμές είναι πολύ εμφανίσιμος και έχει πολύ ωραία φωνή. Αλλά έχει δίκιο η Ζωή. Οι ρόλοι του τις περισσότερες φορές, σε έκαναν να τον βλέπεις σαν το χαζό της παρέας. Δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να έχει ένα ρόλο πρωταγωνιστή στον κινηματογράφο. Ο "Κοκός" της "Στουρνάρα 288", ο χαζοαρραβωνιαστικός της Καρέζη στο "Μια τρελή-τρελή οικογένεια", ο "Παρλαπίπας" φίλος του Αντωνάκη στο "Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα", ο χαζογιατρός στον "Γόη" και πάει λέγοντας. Όταν έπαιζε κάτι διαφορετικό, ήταν πολύ γοητευτικός. Εκτός από τον εφοπλιστή Δερμέζη, θα αναφέρω και τον Κουφό στην "Παριζιάνα" κι ας ήταν κωμικός ο ρόλος. Ακόμα και όταν τον είδα να παίζει μεγαλύτερος στην τηλεόραση, ήταν ακόμα γοητευτικός. 7

Μιχάλης Βιολάρης:
Για μένα, 0 εις το πηλίκον.
 
Βρε παιδιά γιατί έτσι τον Βιολάρη; Είχε φωνάρα

Φωνάρα είχε αριάδνη μου! Αλλά από εμφάνιση νομίζω ότι δεν είχε καθόλου σεξ απήλ. Είναι απόλαυση να τον ακούς στα τραγούδια του. Εγώ ακούω τα τραγούδια εκείνης της εποχής πολύ, δεν ακούω καθόλου καινούρια. Πάντα όμως, μιλάω για το προσωπικό μου γούστο.
 
Πίσω
Μπλουζα