Τα ίδια έλεγαν και οι ST Users.
-Το Yamahάκι είναι τόσο μελωδικό!
-Τι να τα κάνεις τέσσερα stereo κανάλια ήχου, σαν αυτή τη συγκίνηση που σου δίνουν τα chiptunes δεν είναι τίποτα.
-4096 χρώματα? Να τα κάνεις τι?
και πολλά άλλα
(Dino αστειεύομαι)
Σίγουρα ένα smartphone είναι αδιάφορο στην πλειψηφία, όπως αδιάφορο μπορεί να είναι ένα 747 σε έναν επιβάτη που θέλει απλά να πάει στον προορισμό του αλλά προκαλεί ρίγος σε κάποιο μέλος μιας αερολέσχης. Ένα Evo σίγουρα αφήνει αδιάφορο το μισό πληθυσμό αλλά για κάποιους που γνωρίζουν τι είναι και έχουν σχέση με το αντικείμενο μπορεί να είναι και όνειρο ζωής.
Δες εδώ μέσα πόσοι είχαν Falcon το 94 π.χ. Πόσοι καταλάβαιναν τι ήταν ο Falcon ή τι ήταν η Amiga 1000 το 85, το Newton αργότερα ή η πρώτη Voodoo. Για τους υπόλοιπους ήταν (και με το δίκιο τους) αδιάφορα.
Για εμένα έχουν νόημα όλα αυτά από τεχνολογικής σκοπιάς. Θεωρώ ότι έχουν γίνει τεράστια άλματα στην τεχνολογία τα τελευταία χρόνια. Εμένα προσωπικά είναι ένα από τα χόμπυ μου να ασχολούμαι μαζί τους, να βλέπω το SDK τους, να δοκιμάζω προγράμματα πάνω τους, να δω τι καινούριο φέρνει η σημερινή τεχνολογία και τι δίνει ο κάθε κατασκευαστής.
Θέλω να δω τι άλλαξε στο Symbian^3, ή τι καινούριο έδωσε το honeycomb, να ανοίξω το IDE, να γράψω πέντε αράδες και να δω αν πράγματι είναι κάτι επαναστατικό αυτό που παρουσιάστηκε ή είναι "για τα μάτια του κόσμου".
Είναι κάποια μικρά πράγματα που φαίνονται "χαζά" στην πλειοψηφία της μάζας αλλά προσφέρουν μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης από την καθημερινότητα κάποιων από εμάς.