witch king
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 13
ακομα με αυτο ασχολουμαστε; σβηστε το μνμ μου αν ειναι off. κανενα προβλημα
Από πλευράς οθόνης σου αρέσει; Γιατί δεν μου γέμισε το μάτι.......witch king είπε:εκτος απο το blade μου εχω ενα galaxy Tab και το ατιμο πεταει.
υπαρχουν πολλα free προγραματα στο market που κανουν τη δουλεια αυτη με τα mp3 που θες.telonio είπε:Λίγες εντυπώσεις από το ΖΤΕ Blade που αγόρασα χτες.
Τιμή 159 ευρώ (όχι και το φθηνότερο με wifi αλλά σίγουρα όχι και το ακριβότερο).
Πολύ καλή οθόνη 3.5" και η οθόνη αφής ανταποκρίνεται άμεσα.
Λειτουργικό android με αρκετές δωρεάν εφαρμογές(ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι καλύτερο από windows ce γιατί πραγματικά μου φένεται χειρότερο).
Wifi (με το σερφάρισμα βέβαια η μπαταρία τελειώνει δραματικά).
Πολύ δυνατό ηχείο (άλλο λίγο και θα έκανα πάρτυ στο δωμάτιο).
Δεν μπορείς να ορίσεις mp3 για ήχο κλήσης (ή τουλάχιστο μέχρι στιγμής εγώ δεν τα έχω καταφέρει).
Το ρημάδι το σημειωματάριο είναι κενό (λογικό αφού είναι καινούργιο κινητό) αλλά με καμιά δύναμη δεν μπορώ να γράψω νέα σημείωση, ανάθεμα και αν δουλεύει).
Έχει GPS (δεν το έχω δουλέψει ακόμη και δεν με ενδιαφέρει είμαι έτοιμος να σκάσω 170 ευρώ για κανονικό GPS).
Δεν έχει ένα user's manual μέσα στο κουτί. Ούτε καν cd (μην μου πει κανείς έλα ρε μεγάλε θες και manual, ναι ρε θέλω! είμαι ηλίθιος σε αντίθεση με σένα).
Όταν έχεις μια αναπάντητη για να διαγράψεις την ειδοποίηση πρέπει να πας μέσα στο μενού των κλήσεων. Κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη εμφανίζει την αναπάντητη (με το στανιό που λένε). Δεν γίνεται να την διαγράψεις αμέσως όπως γινόταν τόσο απλά στο Samsung S5230 που είχα.
Δεν έχει επιλογή αυτόματης απόρριψης αριθμού (γκρρρρρρρ).
Αυτά προς το παρόν. Σίγουρα θα επανέλθω με νέο φτυάρι για περισσότερο χαντάκωμα..
αυτο που λες δεν εχει καμια βασηSaulot είπε:To symbian ανήκει στη NOKIA και αυτή το έχει ψιλοπαρατήσει το development...
Εντάξει δεν λεω, στο κάτω κάτω τα παχνίδια δεν είναι ακριβά. Πάντως, ναι τώρα τελευταία κάποιες ώρες δούλεω αφιλοκερδώς θέλοντας και μη. Κατάλαβες.Shock είπε:Για το Android Market.... μεγάλη κουβέντα. Βέβαια το ότι ζητάνε χρήματα δε ξέρω γιατί σου φαίνεται παράλογο, εσύ δουλεύεις αφιλοκερδώς υποθέτω (αστιεύομαι) *
Το samsung S5230 που είχα κρατούσε μια εβδομάδα ανοιχτό με μπαταρία 1000mah. Ηταν touch screen και μονό που δεν είχε android και wifi. Το blade έχει μπαταρία 1250mah. Τώρα μην μου πεις πως το android τρώει τόσο πολύ μπαταρία..Shock είπε:Για την μπαταρία, 3 μέρες και παραπονιέσαι? Smartphone είναι. Ακόμα και τίποτα εμφανισιακά να μην κάνει, τρέχει ένα σοβαρό λειτουργικό από κάτω δεν είναι... Νοκια
Κάνε ένα explain γιατί δεν κατέχω αυτή τη γλώσσα του μέλοντος. Αν εννοείς πως το έχω λιώσει στα χέρια μου τότε ναι έχεις δίκο.Shock είπε:*Φαντάζομαι ότι για να βλέπεις paid εφαρμογές το έχεις rootάρει