Το πηρα εγω πριν 3 εβδομαδες και εχω παθει πλακα...Τωρα για την οθονη το εβαλα διπλα στο 4g με την Retina του και επαθα και παλι πλακα...Μερικοι σε καποιο αλλο site λενε πςω εκαναν το τεστ για να δουνε αν εινα amoled και οχι tft και το περασε με επιτυχια..Δεν ξερω αν ειναι amoled αλλα ειναι απο τις καλυτερες tft που εχω δει οσο και αν φαινεται υπερβολικο .Με 600 cpu παει μια χαρα.Ιδιως τωρα με 2,2(τελη Δεκ με αρχες Ιαν μαλλον)θα πηγαινει πολυ καλυτερα απο οτι τωρα.Ειδα κατι βιντεακια με ανεπίσημη 2,2 και επαιζε παιχνιδια σαν το Asphalt 5 και Dungeon Hunter που θεωρούνται απο τα πιο απαιτητικά μια χαρα χωρις κολλήματα.Εξαλλου μην ξεχνας και την τιμη του..Οχι μονο για τα λεφτα του αλλα και για κινητα με περισσοτερα λεφτα τα παει μια χαρα!morpheusthegod είπε:θελω να αγορασω καινουριο κινητο και σκεφτομαι το zte blade.
http://techblog.gr/mobile/zte-blade-wind-answers-5992/
πως σας φαινεται?εχει μονο 150 ευρω. σαν λειτουργιες τα android κινητα ειναι καλα? με ενδιαφερει να παιζω και κανα παιχνιδι οπως emulators!!!μεχρι στιγμης τα κινητα που εχω ειναι με windows mobile.ηθελα τη βοηθεια σας!!!
το εχω κι εγω εδω και μια εβδομαδα και εχω να πω τα ιδια με σενα.kajwbtfe είπε:Το πηρα εγω πριν 3 εβδομαδες και εχω παθει πλακα...Τωρα για την οθονη το εβαλα διπλα στο 4g με την Retina του και επαθα και παλι πλακα...Μερικοι σε καποιο αλλο site λενε πςω εκαναν το τεστ για να δουνε αν εινα amoled και οχι tft και το περασε με επιτυχια..Δεν ξερω αν ειναι amoled αλλα ειναι απο τις καλυτερες tft που εχω δει οσο και αν φαινεται υπερβολικο .Με 600 cpu παει μια χαρα.Ιδιως τωρα με 2,2(τελη Δεκ με αρχες Ιαν μαλλον)θα πηγαινει πολυ καλυτερα απο οτι τωρα.Ειδα κατι βιντεακια με ανεπίσημη 2,2 και επαιζε παιχνιδια σαν το Asphalt 5 και Dungeon Hunter που θεωρούνται απο τα πιο απαιτητικά μια χαρα χωρις κολλήματα.Εξαλλου μην ξεχνας και την τιμη του..Οχι μονο για τα λεφτα του αλλα και για κινητα με περισσοτερα λεφτα τα παει μια χαρα!
Καλοριζικο!!!Οντως η καμερα του ειναι σα VGA...Κατα αλλα πεταει!Τελικα του εβαλα και τη Froyo 2.2 και τα βαρια παιχνιδια που κολαγε τωρα τα τρεχει μια χαρα.Μαλιστα στο Quadrant(ενα Android beanchmark)με την custom rom 2.1 της Wind εβγαζε 397.Τωρα με τη 2.2 βγαζει 905!!!Παντως εκει που καταλαβαινεις τη διαφορα ειναι στα βαρια παιχνιδια που τωρα τα ξεπεταει μια χαρα!morpheus είπε:και ΝΑΙ το πηρα το κινητακι και οντως τα σπαει!!!!φοβερα χαρακτηριστικα σε σχεση με τα χρηματα που κοστιζει!!!το μοναδικο σχετικα ασχημο ειναι η καμερα του που ειναι 3,2 ΜΡ χωρις φλας. δοκιμασα παρα πολλες βαριες εφαρμογες και παιχνιδια και δεν κολλησε ουτε μια στιγμη!!η τιμη του ειναι στα 159 ευρω. τελικα αρχιζουν να βγαινουν φθηνα android κινητα.
τεχνικα χαρακτηριστικα:
ZTE Blade
Λειτουργικό: Android 2.1
Οθόνη: 3.5″ LCD capacitive, 800 χ 480 pixels
Επεξεργαστής: 600MHz
Μνήμη RAM: 256MB
Δίκτυο: 3G/ HSDPA
Κάμερα: 3.2 Megapixel με autofocus
WiFi 802.11 b/g, Bluetooth, FM radio, GPS
Accelerometer, Digital compass, Light sensor, Proximity sensor
Μπαταρία: 1250 mAh
Διαστάσεις: 116 χ 56.5 χ 11.8 χλστ.
Βάρς: 130 γρ.
Ναι εχεις δικιο.Τωρα βγαζει γυρω στα 430.Το θεμα ειναι ομως ασχετα με το bench οτι τα παιχνιδια που πριν κολλαγε τωρα τα παιζει νερακι.Εξαλλου βγηκε και αυτο το patch που <<ξεκλειδωνει>> τη μνημη της συσκευης και την παει στα 512 και ειναι μια χαρα!!!Shock είπε:Δε θέλω να σε στεναχωρησω αλλά το 905 είναι μουφα.Αν δεις στα notes της επόμενης version θα δεις ότι πρόκειται για bug, ραπορταρουν μεγαλύτερα νούμερα από τα πραγματικά
Κάτοχος blade και έχω δοκιμάσει ότι 2.2 κυκλοφορεί
να τα χαιρεσεwitch king είπε:εκτος απο το blade μου εχω ενα galaxy Tab και το ατιμο πεταει.
τοτε αυτοPaspartoo είπε:Δεν εισαι offtopic και δεν υπαρχει κανενα προβλημα - φιλικα παντα.