Απολυτα σεβομενος το avatar σου δεν δινω συνεχεια στο ετσι και αλλιως οφθαλμοφανες δικαιο των αποψεων μου. Δε πα να παρει και Amstrad PCW 10, τι με κοφτει εμενα εδω που τα λεμε? Μαζι θα το βλεπουμε στο σπιτι μας?billy είπε:Βρε παρατήστε το αντι-αμστραντικό παραλήρημα όλοι εσείς οι κολλημένοι, και αφήστε τον άνθρωπο να πάρει τα μηχανήματα που γουστάρει !!
σεβαστή η άποψη σου...αλλα δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφωνούμε και εμείς.....έτσι δεν είναι?Tywien είπε:Απολυτα σεβομενος το avatar σου δεν δινω συνεχεια στο οφθαλμοφανες δικαιο των αποψεων μου. Δε πα να παρει και Amstrad PCW 10, τι με κοφτει εμενα εδω που τα λεμε? Μαζι θα το βλεπουμε στο σπιτι μας?
Zen master's cookie: Αυτο που πρεπει και αυτο που τελικα γινεται δυστυχως δεν ταυτιζονται παντα.0raid είπε:σεβαστή η άποψη σου...αλλα δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφωνούμε και εμείς.....έτσι δεν είναι?
Ε οχι και non-working το κασετοφωνο... εδω συνεργαζεται αψογα με Νοκια.Tywien είπε:Δεν ειναι ασχημα τα Amstrad. Μη τρελαθουμε κιολας. Περιοχες μαστιζονται απο λειψυδρια, τσουναμι, καταποντισμους. Δεν ειναι και ο,τι χειροτερο μπορει να τυχει να σου κουβαληθει ενα μεσα στο σπιτι με τις πολυχρωμες πλαστικουρες του, τα απιθανα ασχημα μονιτορ, το χοντροκομμενο κουτι, την ξεπερασμενη του αισθητικη και τα non working κασσετοφωνα/δισκετες του. Μπορει και να επιβιωσεις. Αμα για να το παρεις σου δινουν πανω απο 50 ευρω, χτυπα το (οσο πιο δυνατα μπορεις)
Ασε αγαπητέ δόκτωρ, εδώ μέσα θα βρείς και άλλα threads που βγάζουν τα μόνιτορς του amstrad άχρηστα, το ίδιο και τα κασσετόφωνα (έχω διαβάσει τις απίστευτες ανακρίβειες - όπως π.χ. το ότι... πρέπει να τους κάνεις ησυχία για να φορτώσουν !! )DoctorGalifrean είπε:Ε οχι και non-working το κασετοφωνο... εδω συνεργαζεται αψογα με Νοκια.Το κασετοφωνο δεν ηταν τοσο ευπαθες οσο το disk drive του 6128.
Οσο για το μονιτορ, ειναι μια ομορφια!
...και πάνω που έλεγα: "θα 'ρθει - δεν θα 'ρθει αυτό το παιδί..."Wally είπε:Το κακο του 464 (εκτος οτι ηταν Amstrad) ηταν οτι τα παιχνιδια θελανε κανα τεταρτο για να φορτωσουν (σε αντιθεση με τον Spectrum που το φορτωμα απο κασσετα πεταγε)...
...λάθος κάνεις, αν πραγματικά το πιστεύεις αυτό, αθώε νεανία!DoctorGalifrean είπε:Ναι, αλλα τωρα τα debate αυτα γινονται περισσοτερο για χαβαλε, παρα στα σοβαρα.
Ναι, οκ, αν και -ΔΕΝ- είναι όλοι τόσο ανοικτόμυαλοι...DoctorGalifrean είπε:Ναι, αλλα τωρα τα debate αυτα γινονται περισσοτερο για χαβαλε, παρα στα σοβαρα.Ανυπομονω να βαλω μπροστα τον γομολαστιχα μου, οπως επισης και τον νεοαποκτηθεντα C64 μου. Και δεν θα μπω καν στη διαδικασια να κανω συγκρισεις.
Επισης διπλα απο την 1200 μου, εχω ηδη φτιαξει χωρο για τον Atari ST που περιμενω απο μερα σε μερα.
ΑΜΑΝ!!!!!!!!!!! 8)simonkey είπε:καλα μιλατε για πλαστικα αμστραντ ...?τα καλυτερα και γενικα πιο αξιοπιστα μηχανηματα αντε κανα ιμαντα να εβγαζαν..τι να πουμε για τον λαστιχα που εβγαζε λαστιχα ,,τροφοδοτικα ..και φυσικα οχι κασετοφωνο γιατι απλα δεν ειχε ...ηταν στα εξτρα...η κατασταση εφτιαξε στα +2 και μετα που αντεγραψε τα αμστραντ...
Wally είπε:Το κακο του 464 (εκτος οτι ηταν Amstrad) ηταν οτι τα παιχνιδια θελανε κανα τεταρτο για να φορτωσουν (σε αντιθεση με τον Spectrum που το φορτωμα απο κασσετα πεταγε)...
telonio είπε:Πέταγμα της κότας ένα πράγμα;