Maddog
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 157
--->το UFO δεν ξέρω, o home planet πάντως είναι εδώ:Amigos είπε:μα καλα που ειναι το ufo?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
--->το UFO δεν ξέρω, o home planet πάντως είναι εδώ:Amigos είπε:μα καλα που ειναι το ufo?
LOLStormwatch είπε:Amigos thanx για τα screenshots.... ;-)![]()
{Εδω μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως απεικονιζεται ή πρεπει να ειμαι υπο την επειρια LSD για να το καταλαβω;;![]()
)
Σκάσε ρε, θα φέρεις και τίποτα ST fans (είδα καναν-δύο να ψελλίζουν στο δικό τους subforum) εδωμέσα και θα γίνει 17000 σελίδες thread μέχρι αύριο!keeper7k είπε:Πάντως, όλοι Amigaδες είμαστε, άρα και Commodorάδες(τουλαχιστον στα 16bit)
Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι παρεξήγησα τίποτα; Ούτε κατά διάνοια. Το Humor, humor.Θεωρώ ότι το θέμα είναι στο επίπεδο της πλάκας μεταξύ φίλων.
Είδες άμα έχει συνηθήσει το μάτι σε 2 χρώματα τι γίνεται?Stormwatch είπε:{Εδω μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως απεικονιζεται ή πρεπει να ειμαι υπο την επειρια LSD για να το καταλαβω;;![]()
)
Ελα απο το σπίτι μου να το δεις live, να σε κεράσω ένα καφεδάκι να πάρουμε και κανένα lsd.Stormwatch είπε:Amigos thanx για τα screenshots.... ;-)Παρουσιασες τα ορθογωνια pixels του C64 σε ολο τους το μεγαλειο.......
![]()
{Εδω μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως απεικονιζεται ή πρεπει να ειμαι υπο την επειρια LSD για να το καταλαβω;;![]()
)
Συν-Spectrumαδες η ιδεα μου ειναι ή πεσαμε σε Commodoroφωλια;;;![]()
![]()
ωχ προβλέπω νέο γύρο αντιπαραθέσεων...άντε άλλες 20 σελίδες με ποστ ..:krach: :krach: :user: :user:Wally είπε:Να θυμισω στην ομηγυρη οτι η Amiga δεν ηταν ουσιαστικα Commodore...![]()
Μεγάλη αλήθεια ...Wally είπε:Να θυμισω στην ομηγυρη οτι η Amiga δεν ηταν ουσιαστικα Commodore...![]()
etcMaddog είπε:--->το UFO δεν ξέρω, o home planet πάντως είναι εδώ:![]()
Maddog είπε:Επειδή διάβασα κάμποσα ανέκδοτα...etc
![]()
![]()
![]()