Ευχαριστω για τα σχόλια παιδιά..!! Το εκτιμώ,μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω..
Kambia, υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του Λαβυρινθου.. Στην τελευταία φωτο έχω την κλασική έκδοση και μια ακόμη που λέγεται Ο ΜΑΣΤΕΡ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ. Το μονο που αλλάζει είναι το περιεχόμενο ττων καρτών, ταμπλό κτλ,όχι οι κανόνες..
Σταύρο, είπαμε, ανεβαίνω γρήγορα αλλα όχι και τόσο ακραία..Ανεβαίνω κατα μέσο όρο ανα 10 κάθε φορα που τυχόν παω σε κάποιο παζάρι, αυτή τη φορα χτύπησα 13 ας πούμε..
και μια ρακέτα πονγκ-πονγκ με τη θήκη της και 3 μπαλάκια,μονο 1€ αυτο, δε ξέρω αν το πρόσεξε κανείς..
Επίσης, μεσα στα επιτραπέζια που δε το ανέφερα, υπάρχει κι ένα άλμπουμ αυτοκόλλητων The Simpsons (τα παλια χόμπι και αγάπες δεν ξεχνιούνται,τι να κάνουμε)..
Στην επόμενη έξοδο σε παζάρι και αγορά ακομα μερικών παιχνιδιών, θα τα πούμε με νέες φωτο..
Νωντα, απ'ο,τι κατάλαβα απο την μεχρι τώρα μικρή εμπειρία μου σε επιτραπέζια παιχνίδια, παίζει να υπάρχουν σχετικά με ολα τα έργα,σειρές,παιδικά προγράμματα και ο,τι άλλο θέμα υπάρχει σχετικό, παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει, απλά τα περισσότερα δε τα ξέρουμε, τουλάχιστον μεχρι να τα συναντήσουμε κατα τύχη...
Betty Boop, ευχαριστω για την ευχή.. ήδη αρχίζω να δυσκολεύομαι απο χώρους αποθήκευσης των παιχνιδιών..Φανταστείτε τι θα γίνει αν φτάσω ποτε και τα 1000...καταστροφή.. Χαχα!!
Και για να λύσω και την απορία της Kambia με δυο κοντινές φωτο για το Labyrinth, ιδού: