Συμφωνα με τις γερμανικες οδηγιες,το παιχνιδι μπορει να παιχτει και απο 4 παιχτες.viking4a είπε:Εντύπωση μου κάνει ότι έχει 2 "τούβλα" απόκρυψης κωδικού..
Και μεταφρασμενο απο google translator....Es konnen zwei Teilnehmer, wie oben erklart, mit einem Spiel spielenoder zwei Teilnehmer zur gleichen Zeit mit beiden Spielen oder vier
Teilnehmer mit beiden Spielen.
Μπορεί να υπάρχουν δύο συμμετέχοντες, όπως εξηγήθηκε παραπάνω, να παίξουν ένα παιχνίδιή δύο συμμετέχοντες ταυτόχρονα με δύο παιχνίδια ή τέσσερις
συμμετέχοντες με τα δύο παιχνίδια.
....το οποιο το βρισκω και πιο λογικο!!!johnny19818 είπε:Το όνομα του thread πρέπει να αλλάξει σε... "Η συλλογή μου έχει καταλάβει όλο το σπίτι..."
By the way....υπαρχει διαθεσιμο και ηλεκτρονικη μορφη.Kambia είπε:Για δες που υπάρχει και διπλό το Μaster Mind. Ευχαριστώ για την φωτό και για τις πληροφορίες
Aυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αναμένω να δω τα πρώτα αποτελέσματα όταν ξεκινήσεις με το καλό. Είχα βάψει και εγώ όταν ήμουν μικρός μερικά στρατιωτάκια, λίγο μεγαλύτερες φιγούρες από αυτές των επιτραπέζιων. Α ρε Βασίλη τι μου κάνεις τώρα.viking4a είπε:Επίσης, όπως είπα και πιο πάνω, θα αρχίσω νέο χόμπι: οποίο παιχνιδι έχει φιγούρες όπως το Hero Quest, Σταυροφορία στο διαςτημα, ο Θρυλος του Ζαγκορ κτλ. θα τις βάφω με ακρυλικά χρώματα ώστε να τις κάνω πιο όμορφες, όπως κάνουν χιλιάδες άλλοι χομπίστες ανα τον κόσμο.. πολλή δουλειά, ξέρω, αλλα θα το παλέψω πιστευω, θα βοηθάει κι ο μπαμπάς μου που του αρέσουν γενικά οι καλλιτεχνιες κι οι πατέντες, είναι στο αίμα μας το καλλιτεχνικό...
Αυτο εγινε γιατι δεν ασταρωσες το φελιζολ πριν με Ατλακολ,ωστε να μονωθει και να μην σου "τραβηξει" μεσα χρωμα.viking4a είπε:Τέλος, να προσθέσω ότι το φελιζόλ μετα το βάψιμο,για κάποιο λόγο διαστελθηκε (διογκοθηκε), με αποτέλεσμα να μη χωράνε τα εξαρτήματα μέσα μετα και κάποια σημεία ξανά κόπηκαν/βάφτηκαν...
Μάριε, όντως πολύ ενδιαφέρον κι επίσης το αποτέλεσμα είναι 1000 φορές πιο όμορφο απο τις απλές φιγούρες.. Και συν του ότι μετα το παιχνιδι γίνεται 3 φορές πιο συλλεκτικό, σπάνιο κι ακριβό (όχι ότι θα τα πουλήσω, απλά το αναφέρω, ανεβαίνει η αξία του σε όλους τους τομείς)..stayros είπε:Αυτο εγινε γιατι δεν ασταρωσες το φελιζολ πριν με Ατλακολ,ωστε να μονωθει και να μην σου "τραβηξει" μεσα χρωμα.
Η Ατλακολ,βοηθαει να καλυφθουν/κλεισουν οι ποροι του φελιζολ και να μην ποτισει με χρωμα,ασε δε που το κανει και πιο ανθεκτικο.
Επρεπε,αφου εκοψες το φελιζολ στο σχημα που ηθελες,να το περασεις μια με αραιωμενη Ατλακολ - την αραιωνεις με λιγο νερακι - να το αφηνες
ολο το βραδυ να στεγνωνε και να το εβαφες την επομενη.
Στην επομενη μοντα δοκιμασε το και θα δεις διαφορα!
Επισης δοκιμασε να βαψεις με spray,αλλα σε εξωτερικο χωρο,
στεγνωνει πιο γρηγορα και εχεις πιο ομοιομορφο αποτελεσμα.