Kambia είπε:
Ε, κάνε ένα review ντεεεεεε
Ακομα δε τα περασα ολα στο boardgamegeek για να ξερω ποσα ειναι κομπλε και ποιας χρονολογιας ειναι ακριβως... Παντως τα πηρα και τα 24 με περιπου 40 ευρω (2 επιτραπεζια στον Φειδια), χαχα!!
Αυτα που ειναι πιο γνωστα σε ολους και μ αρεσαν περισσοτερο, ειναι το ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ, αυτην την φορα της ΜΒ επιτελους, το πηρα με 2 ευρω, κομπλε..!!
Ενα αλλο ωραιο ειναι το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (κατω αριστερα).Αυτο νομιζω δε το ξαναειχα και το πηρα με ...δε ξερω, κανα 2ευρο κι αυτο...
Το Conspiracy φαινεται αρκετα ενδιαφερον και ειναι κι αυτο της καλυτερης εταιριας στον κοσμο, την ΜΒ. Το μονο κακο ειναι οτι το κουτι πανω μερια ειναι σχεδον διαλυμενο, χρειαζεται πολυ μερεμετι και φτιαξιμο. Αλλα μου το εδωσε ΔΩΡΟ, μαζι με το Diplomacy, το οποιο πηρα με 3 ευρω μονο, της Parker αυτο..
Eπισης το Scotland Yard ειναι αλλο ενα γνωστο κι ωραιο,με πολλα μπιχλιμπιδια μεσα, μαζι και μια μασκα για να κρυβεται ο Mr.X, κομπλε, στο 1 ευρω παρακαλω!
Τελος, το Monopoly junior το πηρα 2,50 ευρω, αλλα απ ο,τι ειδα, μεσα εχει μπιχλιμπιδια, πιονια κτλ.για 2 παιχνιδια!!!!! Αρα, θα εχω καβατζα για τις αλλες Monopoly junior Που εχω και λειπουν καποια πραγματακια μεσα..
Μεσα σ ακρες αυτα....
Μου ηρθαν ακομα 6 επιτραπεζια απο το ebay σημερα, τα οποια οταν τα βαλω σε ταξη και ξεκαθαρισω τι παιζει, θα ανεβασω φωτο εδω..
Πιστευω να ξεδιαλυνα καπως την περιεργεια σου φιλη!!
Υ.Γ. Εχεις pm εκπληξη, σου πηρα κατι σημερα!!