Η συλλογή μου μεγαλώνει...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας viking4a
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λοιπόν, παρακάτω η συλλογη μου με επιτραπέζια σε Ελλάδα και Γερμανία..

Νομίζω έφτασαν αισίως τα 63 (!) Μερικά ίσως λείπουν απο τις φωτό και τα μικρά δεν φαίνονται, είναι πίσω απο τα μεγάλα...

Βασίλη το έχεις πάρει πολύ ζεστά το θέμα με τα επιτραπέζια. Δυνατή συλλογή, εξαιρετικά κομμάτια ένα προς ένα. Βλέπω να γεμίζεις ολόκληρο δωμάτιο σύντομα.

Νέα αποκτήματα...

12 ακόμα επιτραπέζια, στην γνωστή πλέον "ταρίφα" της Γερμανίας:

Μ.Ο. 2,50? το ένα παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Την επόμενη φορά που θα πας να μπεις στο φόρουμ και δε θα μπορέσεις μην απορήσεις γιατί! :ban:

Πέρα από την πλάκα έκανες για μια ακόμη φορά πολλή καλή αγορά. Aυτο το King Arthur δείχνει ενδιαφέρον και το Risk Θεϊκό και αρκετά παλιό!

Kambia είπε:
Την επόμενη φορά που θα πας να μπεις στο φόρουμ και δε θα μπορέσεις μην απορήσεις γιατί! :ban:
Πέρα από την πλάκα έκανες για μια ακόμη φορά πολλή καλή αγορά. Aυτο το King Arthur δείχνει ενδιαφέρον και το Risk Θεϊκό και αρκετά παλιό!
Αστειευεσαι;

Τρομαξα...

:sealed:

Kambia είπε:
Ας το κάνει επιτέλους κάποιος από εσάς αλλιώς θα το κάνω εγώ :P :P:P

Βασίλη την άλλη φορά που θα μας έρθεις φέρε κ το King Arthur #) Μα μόνο 2,50 ευρώ; :burn:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βασιλη κάτ εντολή του Ανδρεα πριν την επομενη συνάντηση κλεισε μια νταλίκα για να φέρεις τα πράγματα που αγορασες...☺

Παιδιά, ευχαριστω για τα ωραία και... "ευχάριστα" σχόλια (Ναταλί).. Χαχα!! :P

Το Κing Arthur το έψαξα λιγο στο Ίντερνετ στο ebay απο περιέργεια, και πάει περίπου 50?... Οποτε, με 4? (Ανδρέα) ,δε με χάλασε καθόλου!! ;)

Γιάννη, φιλε, όταν έρθω, θα προσπαθήσω να φέρω κάποιο που θα με πείτε εσείς ότι θέλετε πιο πολύ και θα κανονίσουμε να βρεθούμε και να παίξουμε, συμφωνείτε; :)

Το θέμα όμως είναι τώρα που το σκέφτομαι, ότι μεεεεεχρι να έρθω, θα έχω πάρει ακόμα 50-100 νέα επιτραπέζια, οποτε θα έχετε πολλά ακόμα να επιλέξετε, χαχα!!

Μπορεί το Σάββατο που έρχεται τώρα που ανοίγει ο καιρός θα γίνονται και θα πηγαίνω συνεχώς στα φλομαρκετς, να σας έχω ξανά νέα αποκτήματα.. Ποιος ξέρει, ίσως κάποια στιγμή να σταθώ πιο πολύ τυχερός απο ο,τι μεχρι τώρα και να βρω κάτι αληθινά σπάνιο κι ακριβό σε τιμή ξεφτίλα..

Υ.Γ. Χαίρομαι που σας αρέσουν τα επιτραπέζια μου και ελπίζω να σας φέρνω ευχάριστες αναμνήσεις απο αυτά που είχαμε όλοι πιο μικροί.. Ευχαριστω για ολα τα σχόλια!! :)

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΖΑΓΚΟΡ (γερμανικό), σε πολύ καλή καταςταςη, με 4 ελλείψεις σε φιγούρες τεράτων και 4 πατωμάτων, πλήρως λειτουργική φωνή, στα 27? τελική, συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών...

Είναι καλααααα;;;;;; :P χαχα!!!

Φωτογραφίες και λεπτομέρειες αύριο....

Αναμείνατε.....!! ;)

Kambia είπε:
Αυτο το ban... :ban: ... αργει πολυ να ερθει? :mad:

stayros είπε:
Γιατί ρε Σταυρακα ξηγιεσαι κι εσύ έτσι, τι έκανα? Νόμιζα ότι είμαστε φίλοι εμείς.. :P

Χαχαχα!!! (και που να δεις και φωτογραφίες αύριο).. ;)

Λοιπόν, ήρθε η μεγάλη ώρα!!

Το πρώτο μου απο τα αληθινά "σπάνια" επιτραπέζια που έχω βάλει σκοπό να αποκτήσω...

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΖΑΓΚΟΡ - Parker brothers (1993)

Γερμανική έκδοση φυσικά -οι ελληνικές είναι απλησίαστες για το πορτοφόλι μου- , με πλήρως λειτουργικό temple of doom (φωνή Ζαγκορ).

Να πω τις ελλείψεις και τα παρελκόμενα: το κουτί είναι στην μια άκρη απ'εξω κολλημένο με σελοτέιπ και είναι κολλημένο κι απο την μέσα μεριά με χαρτονακι γωνία και κόλλα. Επίσης, λείπουν 4 άσπρα τέρατα πρώτου επιπέδου (2 ορκς και 2 ogres) και 3 διάδρομοι (1 πρώτου επιπέδου και 3 δεύτερου). Όμως, υπάρχουν 4 έξτρα κόκκινα τέρατα δεύτερου επιπέδου -που δε ξέρω να αναγνωρίσω τι είναι, οποίος δει τις φωτό και μπορεί ας μου πει-.

Κατα τ'αλλα, το παιχνιδι είναι πλήρες και σε παρά πολύ καλή κατασταση εσωτερικά, είμαι σούπερ ικανοποιημένος με την αγορά μου.. Στοιχησε 20 + 6,99 (μεταφορικά).

Τι νομίζετε εσείς, πείτε μου απόψεις κι εμπειρίες σας αν είχατε αυτο το παιχνιδι και το παίζατε..

Παρακάτω αρκετές πιστεύω φωτογραφίες για να θυμηθείτε τα παλιά.. Καλή απόλαυση!! :)

stayros είπε:
Για παμε μια επαναληψη...... :ban:

Ασχετα απο τον χαβαλε που κανουμε,πετυχες κομματαρα.....καλοριζικο!!!!! :thumb:

By the way.....ανεβαζε τις φωτο σε αλμπουμ... ;) .....γιατι απευθειας μεσα στο post
με την χρηση του κουμπιου της καμερας,φαινονται......μινιατουρες!!! :precry:

Κάπως έτσι, τώρα είναι καλύτερα;

viking4a είπε:
Κάπως έτσι, τώρα είναι καλύτερα;
Καπως καλυτερα απο πριν... :)

Δοκιμασε παντως μια και με τον οδηγο αλλα να εχεις γραψει το ονομα αρχειου στα αγγλικα. ;)

On topic παλι....

Πραγματικα....πετυχες κομματι απο τα λιγα!!! :worship:

Καλοριζικο και καλοπαιχτο!!! :thumb:

Σταύρο, καταρχήν ευχαριστω για τις οδηγίες για τις φωτό.. (Παρόλα αυτά δε τα κατάφερα ούτε έτσι, μάλλον θα το κάνω όπως το έκανα μεχρι τώρα).. edit: μαλλον μονο απο το laptop γινεται, οχι απο το tablet... ;)

Όσον αφορά το παιχνιδι, ξέρω ότι ανηκει στα σπάνια και πιστευω το χτύπησα σε αρκετά φτηνή τιμή για τα δεδομένα του..

Επόμενοι στόχοι είναι τα εξής επιτραπέζια: HERO QUEST, ο θρύλος του ματωμένου διαμαντιού, DRAGON GAME SYSTEM, Σταυροφορία στο διάστημα, η απαγορευμένη γέφυρα και μερικά ακόμα τέτοιου στιλ, σπάνια.. Το HQ και το Σταυροφορία όμως, ξεφεύγει αρκετά στις δημοπρασίες πάντα... :(

Απόκτηση 18 ακόμα επιτραπέζιων..!!!!!

Λεπτομέρειες/φωτογραφίες αύριο..... Αναμείνατε ;)

Υ.Γ. Ξέρω, το ban είναι πολύ κοντά, ε-ε-ερχεταιιιιιιι..!!! :P

image_137741.jpg

image_137737.jpg

Εχεις ξεσαλωσει!!!!!!! :o ...... :sealed:

Μετα απο ενδελεχή και κουραστική επίβλεψη και φωτογράφιση 18 νέων επιτραπέζιων, σας παρουσιάζω τα νέα αποκτήματα.. Ξεχωρίζω ανάμεσα τους 2 που υπάρχουν και ελληνικές εκδόσεις και θεωρούνται σπάνια και ακριβά: Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ (Tarralams Traumland) και DROIDS..

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

stayros είπε:
Εχεις ξεσαλωσει!!!!!!! :o ...... :sealed:
Τι έχει ξεσαλώσει, έχει ξεφύγει να λες κ γενικά τα πήρε όλα και τα σήκωσε :P :P :P

Πάντως Βασίλη το σπίτι σου άνετα το μετατρέπεις σε playroom :D

Ευχαριστω φιλε Ανδρέα.. :)

Τώρα έχω βάλει στο μάτι να πάρω απο ebay κάποιο απο τα Hero Quest, Dragon Game System και Battle Masters...

Ακριβά θα μου βγουν αυτά τα 3, όσο πηρα τα 50 επιτραπέζια θα πληρώσω για ένα!! Χαχα!!

Πίσω
Μπλουζα