Μεσα στα Χριστουγεννα αγορασα και τον τελευταιο κυκλο (Season 2, vol2).joe είπε:Βρηκα στο play.com 60 ευρω χωρις μεταφορικα box set με τον πρωτο και δευτερο κυκλο. Το θεμα ειναι και μαλλον η domniki μπορει να μας πει, ειναι ολα τα επεισοδεια ως το τελος, ή απλα 2 κυκλοι?
Οι φήμες έπαψαν να είναι πλέον φήμες Η ταινία όντως πήρε το πράσινο φως και μάλλον θα βγεί το 2010. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα (των παραγωγών νομίζω):ozzy1983 είπε:Φήμες ακούγονται πως το 2010 η ταινία Θάντερκατς θα είναι έτοιμη για προβολή
Θέλει λίγο παραπάνω...laotse είπε:ευχαριστω παρα πολυ
Ο πιο συλλεκτικός (opened και μη) είναι ο Jaga. Όσο για το σπαθί, περίεργο... γιατί στην μετάφραση των VHS/ΕΡΤ το έλεγαν ξίφος των οιωνών ενώ στις διαφημίσεις των παιχνιδιών σπαθί του OMENSDoctorGalifrean είπε:Τα τελευται νεα για την ταινια ειναι οτι το ολο project παγωνει. Και καλυτερα μαλιστα, μπας και φτιαξουν και καλη μεταφορα αργοτερα live action και οχι CGI. To Transformers ηταν καλη διασκευη και μπορουν αν θελουν να κανουν ετσι και το Thundercats.Εγς εχω ακομη σε πολυ καλη κατασταση τον Lion-O, Mum-Ra,Cheetara & Willikit, ενω εχω ακουσει οτι ο Panthro ειναι καρασυλλεκτικοτατος. Ειχα και το σπαθι των Προφητειων (ετσι το ελεγαν το '80)αλλα μου το εσπασε ενα παιδι απο τη γειτονια καθως παιζαμε.... απο τοτε δεν του ξαναμιλησα ποτε.
Στη μεταφραση των υποτιτλων στην ΕΡΤ2 το ελεγαν Σπαθι των οιωνων? Στο Σταρ το ελεγαν ετσι... Τι να πω, ισως να μη θυμαμαι καλα, αλλα δε νομιζω.dr_slump είπε:Ο πιο συλλεκτικός (opened και μη) είναι ο Jaga. Όσο για το σπαθί, περίεργο... γιατί στην μετάφραση των VHS/ΕΡΤ το έλεγαν ξίφος των οιωνών ενώ στις διαφημίσεις των παιχνιδιών σπαθί του OMENS