Χαχαχαχαχαχαχατου jaguar το πέρναγε η γιαγιά μου γα τηλέφωνο και προσπαθούσε να πάρει τη θεία τη Κική στην Χίο
δηλαδή παίζαμε shoot em up με τέτοια ποιότητα την εποχή του galaga?Paspartoo είπε:Αυτο ειναι επιχειρημα για την σχεδον ανυπαρκτη ικανοτητα για 3D του Saturn ? ok δεκτο - αλλα ξερεις 2D shootemups παιζαμε απο την εποχη του Galaga...
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=11058 περι 3do με καινοτομίες όπως σύνδεση ακουστικόν επάνω στο joypad και ροδέλα ελέγχου έντασηςSaulot είπε:Του Ν64 ηταν για χέρια Γιαπωνέζας
του PSX ηταν άθλια η ιδέα με το σταυρό - 4 κουμπιά
του cd32 το πετουσες απο την τσαντίλα και σου γυρναγε πίσω σαν καλό μπουμερανγκ
του jaguar το πέρναγε η γιαγιά μου γα τηλέφωνο και προσπαθούσε να πάρει τη θεία τη Κική στην Χίο
και τέλος του 3do δεν το θυμάμαι...
Δέν εχω μεγάλα χέρια αλλα εχω μακριές αρθρώσεις οπότε οταν κρατάω το χειριστήριο του Ν64 απο το μεσαίο μαρκούτσι βρίσκει το κόκκαλο στα ακριανά, σαν σχεδιο είναι απίστευτο αλλα καλό θα ήταν να είναι λίγο πιο μεγάλο.Amigos είπε:το joypad του n64 όσο και αν δείχνει άβολο ήταν τέλειο πραγματικά.. :flower:
το psx επίσης έβαλε τα κουμπιά λίγο ποιο μαζεμένα #)
χαχαχααχαααχαχαχα είσαι άκαρδοςShinobi είπε:με αυτό το σκεπτικό και 3d παίζαμε την εποχή του driller.τώρα αν κάποιος έχει δει κανένα 2d της προκοπής στο Ν64...
η αλήθεια ειναι οτι η Ν64 απευθυνόταν σε ένα hardcore πραγματικά κοινό που του άρεσε να παίζει fighting mario vs link χαριτωμένα άκακα παιχνιδάκια κλπ. και γενικά παιχνίδια που σήμερα τα φτιάχνουν σε μια βραδιά retro remakers.
Εγώ προσωπικά όσα άτομα ξέρω να είχαν N64 το είχαν πάρει είτε μόνο και μόνο επειδή ήταν Nintendo είτε για να παίξουν Pokemon σε 3D.Paspartoo είπε:Γιατι αλλιως, με τα Super Mario64 , Zelda Ocarina of time, Super Smash Bros, GoldenEye, Zelda Majora's Mask, Donkey Kong64, Conkers Bad fur Day, Mario Kart64, Perfect Dark, Paper Mario, Banjo Kazooie, Starfox64, Banjo tooie, Tony hawks pro skater 2, tetrisphere, Ogre battle64, Turok 2, Resident Evil 2, pilotwings64 και αλλα τοσα, θα ειχε προβλημα λες ?
Η κονσολα πουλησε 33 εκατομμυρια κομματια - με αναλογες πωλησεις και στα παιχνιδια της (λογω ελλειψης πειρατειας), το SuperMario64 μονο, πουλησε 11 εκατομμυρια κομματια. Φυσικα και τα pokemon υπηρχαν και βοηθησαν την εταιρεια αλλα δεν ηταν αυτα που την κρατησαν.
Εεεεχμ... νομίζω πως χρειάζεται μια διόρθωση...TZANNSPY είπε:Παιδιά, μέχρι την εμφάνιση του PSX όλα τα βιντεοπαιχνίδια τα έλεγαν "ATARI" μετά την επικράτηση του PLAYSTATION αυτό άλλαξε και τα βιντεοπαιχνίδια τα λένε πια "PLAYSTATION".
Εννοείται πως αναφέρομαι για τον "πολύ κόσμο".
...τουλάχιστον σε αυτόν τον πλανήτη, αυτό ίσχυε...TZANNSPY είπε:Παιδιά, μέχρι την εμφάνιση του PSX όλα τα βιντεοπαιχνίδια τα έλεγαν "ATARI" [μέχρι την κυκλοφορία του NES οπότε και όλα λεγόντουσαν πλέον "NINTENDO"] μετά την επικράτηση του PLAYSTATION αυτό άλλαξε και τα βιντεοπαιχνίδια τα λένε πια "PLAYSTATION".
Εννοείται πως αναφέρομαι για τον "πολύ κόσμο".
Olorin είπε:...Όμως ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό μπορεί κάποιος να βάλει στο ίδιο τσουβάλι το N64 και το Saturn!!! Τι στο καλό είχε να αντιπαραθέσει το Saturn απέναντι στα κλασικά αριστουργήματα του N64???
Και μη μου πείτε για 2-3 συμπαθητικά παιχνιδάκια και 1-2 καλούτσικες coin-op conversions... Μιλάω για παιχνίδια που να μπορούν να σταθούν επάξια απέναντι σε ένα Mario 64, LoZ: Ocarina of Time/Majora's Mask, GoldenEye, Mario Kart, Smash Bros και τόσα άλλα...
Εκτός αν το βλέπετε το θέμα καθαρά οπαδικά (κάτι που κι εγώ κάνω ορισμένες φορές, αλλά τώρα τα όσα λέω είναι πραγματικά αντικειμενικά), οπότε πάω πάσο...
Εεεεχμ... νομίζω πως χρειάζεται μια διόρθωση...
...τουλάχιστον σε αυτόν τον πλανήτη, αυτό ίσχυε...
pitsunami είπε:Και μόνο το panzer dragon series,exhumed,virtua fighter series,sega rally κ.α. που δεν μου έρχονται στο μυαλό είναι πολύ ανώτερα απο 'υδραυλικά' παιχνιδάκια!!
Olorin είπε:Εκτός αν το βλέπετε το θέμα καθαρά οπαδικά, οπότε πάω πάσο...
ποιά είναι τα τόσα άλλα πες μας μερικά γιατί βαρεθήκαμε να ακούμε για το παιδικό mario64 και το ocarina.Olorin είπε:Και μη μου πείτε για 2-3 συμπαθητικά παιχνιδάκια και 1-2 καλούτσικες coin-op conversions... Μιλάω για παιχνίδια που να μπορούν να σταθούν επάξια απέναντι σε ένα Mario 64, LoZ: Ocarina of Time/Majora's Mask, GoldenEye, Mario Kart, Smash Bros και τόσα άλλα...
Shinobi είπε:με αυτό το σκεπτικό και 3d παίζαμε την εποχή του driller.τώρα αν κάποιος έχει δει κανένα 2d της προκοπής στο Ν64...
η αλήθεια ειναι οτι η Ν64 απευθυνόταν σε ένα hardcore πραγματικά κοινό που του άρεσε να παίζει fighting mario vs link χαριτωμένα άκακα παιχνιδάκια κλπ. και γενικά παιχνίδια που σήμερα τα φτιάχνουν σε μια βραδιά retro remakers.
Shinobi είπε:ποιά είναι τα τόσα άλλα πες μας μερικά γιατί βαρεθήκαμε να ακούμε για το παιδικό mario64 και το ocarina. ας αφήσουμε τα παιδικά στην άκρη. πέραν του golden eye τι? πες 5 σοβαρούς τίτλους που αξίζει να παίξουμε σήμερα στο Ν64.