Wally είπε:
Για το Bomberman στο Saturn να θυμηθουμε οτι ειχε online play, 10 παιχτες ταυτοχρονα με multitap κτλ
Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι φοβερό παιχνίδι (και η έκδοση του Saturn είναι όντως μια από τις καλύτερες)... Απλώς μου έκανε εντύπωση που ό,τι παιχνίδι υπάρχει στο Ν64 ο Shinobi το χαρακτηρίζει "παιδικό" και "ανάξιο αναφοράς", ενώ το εξίσου καρτουνίστικο Bomberman δεν τον ενοχλεί και κατά τη γνώμη του είναι αρκούντως "αντρικό"...
Αυτό εδώ στο Newcastle το λέμε στα Geordie-κα, "Dyo metra kai dyo stathma"...
Shinobi είπε:
@Olorin"με την αφοριστική λογική του τύπου "εγώ ξεχειλίζω βαρβατίλα και αν ένα παιχνίδι δεν έχει 1315 λίτρα αίμα σε κάθε frame δεν αξίζει να υπάρχει", δεν έχει νόημα να συνεχίσω τη συζήτηση, αφού είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει σε flame..."
δεν είναι αφοριστική λογική, είναι gaming κουλτούρα. αν τα 10χρονα αμερικανάκια γουστάρουν Banjo και paper mario εγώ πάω πάσο.
(Εχμ... τώρα να απαντήσω... άσε δεν το ξέρω κιόλας το παιδί, μην λογομαχήσουμε χωρίς λόγο... Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βγει νόημα)
//Μου θυμίζεις πάντως έναν άλλο "κολλημένο" σε ένα άλλο forum... Απλώς αυτός ήταν φανατικός PC-ας και μισούσε ό,τι είχε να κάνει με τις κονσόλες... ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια έκφραση, λέξη-προς-λέξη ("10χρονα αμερικανάκια") τη χρησιμοποιούσε για να χαρακτηρίσει όσους παίζουν παιχνίδια σε κονσόλες και ως παράδειγμα ανέφερε το God of War... Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, καθένας έχει τα δικά του κολλήματα και παραξενιές...
(ρε μπας και είσαι ο Admiral από το PC Master και έχεις βαλθεί να ανοίγεις flame μαζί μου σε κάθε forum που συμμετέχω??? )
Shinobi είπε:
"άλλωστε εγώ δεν έχω κόμπλεξ να διαχωρίζω παιχνίδια σε ενήλικα και παιδικά"και η απάντηση απο τον ιδιο
"..α ναι, ξέχασα... βγήκε σε μηχάνημα της SEGA οπότε αυτό από μόνο του του προσδίδει μια δόση βαρβατίλας..."
Δεν σε καταλαβαίνω... Σε πληροφορώ ότι όσο λάτρεψα το
Super Mario Galaxy και περιμένω με ανυπομονησία να μου έρθει σε λίγες μέρες το
New Super Mario Bros. Wii, έτσι ενθουσιάστηκα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό παίζοντας
God of War III πριν 2-3 μέρες... Άρα μάλλον κάποιος άλλος έχει τη μύγα...
Εκτός αν δεν με κατάλαβες εσύ... Ήλπιζα ότι ήταν προφανής η ειρωνεία μου και η προσπάθεια να καταδείξω τον τρόπο σκέψης σου...