Καλύτερη κονσόλα 5ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας keeper7k
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Καλύτερη κονσόλα 5ης Γενιάς

• Panasonic 3DO

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Amiga CD32

• Atari Jaguar

• Sega Saturn

• Sony Playstation

• Nintendo 64

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Super Smash Bros, GoldenEye, Donkey Kong64, Conkers Bad fur Day, Mario Kart64, Perfect Dark, Paper Mario, Banjo Kazooie, Starfox64, Banjo tooie, Tony hawks pro skater 2, tetrisphere, Ogre battle64, Turok 2, Resident Evil 2, pilotwings64

όπως λέει και ο paspartou και προσθέτω το Starwars που είχε βγεί, το ISS64 και το Mario Party.

Πολλά που για σένα ειναι παιδικά, για μας έχουν πλάκα. Εκτός αν θες να δώσεις σε ενα 6 χρονο GOW και να του πείς "Τώρα είσαι άντρας γιέ μου".

μα μην κολλάτε με το "χαρούμενο" υφάκι των παιχνιδιών του Ν64 (και του Gamecube/Wii εν συνεχεία) , τα παιχνίδια αυτά είναι διαμάντια!

Εγώ πρόσφατα αγόρασα ένα Ν64 μονταρισμένο να βγάζει RGB και εκτός από τα 2 Zelda / Mario έχω και τα 2 Banjo Kazzoie, τα 2 Castlevania, το Donkey Kong64, το Κirby... μπορεί να μην έχει την βιβλιοθήκη του PSX, αλλά κρατιέται καλά!!!

Και μην ξανακούσω ότι το Saturn δεν είχε καλά παιχνίδια, τα Dark Saviour, Guardian Heroes, Shinning Force III, Albert Odyssey, Grandia, Shining the Holy Ark, Baroque, Burning Rangers, τί είναι;

edit: για να λέμε και την αλήθεια, το video με τα 100 παιχνίδια Ν64 είναι ψιλο-απάτη, διότι είναι μέσα από emulator και ποτε το Ν64 δεν εβγαζε τόσο καθαρά γραφικά ΛΟΛ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
δηλαδή θα φωνάξω ένα φίλο μου παράδειγμα να παίξουμε σπίτι και θα βάλω το Banjo Kazooie? το Paper Mario? η Mario Kart64? το Tetrisphere?....

αντιθέτως διασκεδάζουμε απίστευτα παίζοντας παιχνιδάρες όπως

Street Fighter A-2, Strikers 1945, Vampire Savior, Saturn Bomberman, Darius Gaiden, και πολλά-πολλά άλλα "αντρικα" games :animlaugh:

keropi είπε:
μα μην κολλάτε με το "χαρούμενο" υφάκι των παιχνιδιών του Ν64 (και του Gamecube/Wii εν συνεχεία) , τα παιχνίδια αυτά είναι διαμάντια!
Με τι άλλο να κολλήσω; Δεν φταίω εγώ που μου προκαλεί από αηδία ως εμετό η πολλή χαριτωμενιά τους...

Ειλικρινά, προσπάθησα να παίξω και Mario και Zelda. Τα παράτησα σε 5 λεπτά, δεν τα άντεξα! Pokemon δεν προσπάθησα καν... :P

Shinobi είπε:
με αυτό το σκεπτικό και 3d παίζαμε την εποχή του driller.τώρα αν κάποιος έχει δει κανένα 2d της προκοπής στο Ν64...

η αλήθεια ειναι οτι η Ν64 απευθυνόταν σε ένα hardcore πραγματικά κοινό που του άρεσε να παίζει fighting mario vs link χαριτωμένα άκακα παιχνιδάκια κλπ. και γενικά παιχνίδια που σήμερα τα φτιάχνουν σε μια βραδιά retro remakers.
Αλήθεια έχεις παίξει το Conker Bad Fur Day;

Όπως πάρα πολύ σωστά έθεσε ο Paspartoo το Saturn ήταν εκτός χρόνου.Και μην αρχίζετε να λέτε πράγματα του στυλ "ναι αλλά είδες το Shenmue τι γραφικάρες θα είχε".Το είδατε να κυκλοφόρησε;Έτρεχε όντως real-time και εαν ναι πόσο μεγάλες ήταν οι περιοχές που έπαιζε real-time,μουσική και ηχητικά εφέ είδατε να τρέχουν την ώρα που έπαιζε gameplay;

Ενδιαφέρον αλλά αμφιβάλλω εαν θα έπαιζε με πάνω από 10 καρέ στα γραφικά που έχουμε δει από το video.

Αντίθετα το Playstation είχε κάποια παιχνίδια με απλά φανταστικά γραφικά.

Σίγουρα είχε απίστευτη σαβούρα,αλλά και το Wii έχει και το DS έχει αλλά έχει πολλά παιχνίδια τα οποία το κάνουν απλά απίστευτο.

Και το N64 είχε μερικά φανταστικά παιχνίδια.

Διάλεγες και έπαιρνες.Και το προτιμώ από την σημερινή κατάσταση που το XBOX 360 και το PS3 είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με 5 exclusives έκαστο.

Φίλε Shinobi, sorry, αλλά με την αφοριστική λογική του τύπου "εγώ ξεχειλίζω βαρβατίλα και αν ένα παιχνίδι δεν έχει 1315 λίτρα αίμα σε κάθε frame δεν αξίζει να υπάρχει", δεν έχει νόημα να συνεχίσω τη συζήτηση, αφού είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει σε flame...

Είναι σαν να μου λες ότι κάθε παιχνίδι που κυκλοφόρησε μέρα Τρίτη είναι απαράδεκτο... Δικαίωμά σου να το πιστεύεις, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βρω common ground για να κάνω σοβαρή συζήτηση με επιχειρήματα όταν διαβάζω τέτοιες απόψεις...

Εκτός αν τα λες χαριτολογώντας (που δεν νομίζω), οπότε ζητώ συγγνώμη...

Olorin είπε:
Είναι σαν να μου λες ότι κάθε παιχνίδι που κυκλοφόρησε μέρα Τρίτη είναι απαράδεκτο...
Άμα όμως κυκλοφορούσαν παιχνίδια για μία κονσόλα μόνο μέρα Τρίτη θα ήταν τουλάχιστον κατακριτέο... :P

@Maddog:

φίλε sorry, αλλά αν δεν έχεις παίξει Zelda τί έχεις παίξει;

Καλά το Μario64 έχει τα προβλήματά του, αλλά το Zelda ?!! Χάνεις πολλά...

:P :P:P:P:P

α, και να μην παρεξηγούμαι, δεν είναι το αγαπημένο μου μηχανάκι 5ης γεννιάς το Ν64 :P

Shinobi είπε:
δηλαδή θα φωνάξω ένα φίλο μου παράδειγμα να παίξουμε σπίτι και θα βάλω το Banjo Kazooie? το Paper Mario? η Mario Kart64? το Tetrisphere?....αντιθέτως διασκεδάζουμε απίστευτα παίζοντας παιχνιδάρες όπως

Street Fighter A-2, Strikers 1945, Vampire Savior, Saturn Bomberman, Darius Gaiden, και πολλά-πολλά άλλα "αντρικα" games :animlaugh:
μαλον το κανεις επιτηδες δεν εξηγητε η εισαι πολεμιος του Ν64 .. ανεβασα βιντεο με games του n64 δες το σε παρακαλω..

φώναξε ένα φίλο σου και παίξε:

mortal kombat

Killer Instinct Gold

Quake 64

All Star Tennis '99

Gex 3: Deep Cover Gecko

Virtual Pro Wrestling 64

road rash 64

Nightmare Creatures

International Track & Field 2000

FIFA Soccer 64

Bomberman 64

WWF WrestleMania 2000

StarCraft 64

Bomberman 64: The Second Attack

F-1 World Grand Prix II

Indy Racing 2000

NBA Showtime: NBA on NBC

Bust-A-Move 2: Arcade Edition

Cruis'n USA

NBA Jam 2000

Star Wars: Episode I: Battle for Naboo

Perfect Dark

Shinobi είπε:
δηλαδή θα φωνάξω ένα φίλο μου παράδειγμα να παίξουμε σπίτι και θα βάλω το Banjo Kazooie? το Paper Mario? η Mario Kart64? το Tetrisphere?....αντιθέτως διασκεδάζουμε απίστευτα παίζοντας παιχνιδάρες όπως

Επίσης έχω μια τελευταία απόρια...

Με ποια λογική το (πολύ αγαπητό μου κατά τ'άλλα... άλλωστε εγώ δεν έχω κόμπλεξ να διαχωρίζω παιχνίδια σε ενήλικα και παιδικά) Bomberman, θεωρείται πιο "αντρικό" από τα "παιδικά" παιχνίδια του N64 που αναφέρεις??? :xm:

..α ναι, ξέχασα... βγήκε σε μηχάνημα της SEGA οπότε αυτό από μόνο του του προσδίδει μια δόση βαρβατίλας... :darkglasses:

Για το Bomberman στο Saturn να θυμηθουμε οτι ειχε online play, 10 παιχτες ταυτοχρονα με multitap κτλ

hulk_sega2.jpg

@Amigos: xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa OK το πιάσαμε ΛΟΛ

λοιπόν ένας ένας.

@ f2bnp

"το Saturn ήταν εκτός χρόνου"

το Saturn είναι μια κονσόλα που πραγματικά είχε πιάσει το παλμό της γενιάς αλλά...δε θα λέμε πάλι τα ίδια.

"μην αρχίζετε να λέτε πράγματα του στυλ "ναι αλλά είδες το Shenmue τι γραφικάρες θα είχε".Το είδατε να κυκλοφόρησε;Έτρεχε όντως real-time και εαν ναι πόσο μεγάλες ήταν οι περιοχές που έπαιζε real-time,μουσική και ηχητικά εφέ είδατε να τρέχουν την ώρα που έπαιζε gameplay;

Ενδιαφέρον αλλά αμφιβάλλω εαν θα έπαιζε με πάνω από 10 καρέ στα γραφικά που έχουμε δει από το video."

δεν είπε κανένας για το Shenmue. έκανες την ερώτηση έδωσες και την απάντηση :)

@Olorin

"με την αφοριστική λογική του τύπου "εγώ ξεχειλίζω βαρβατίλα και αν ένα παιχνίδι δεν έχει 1315 λίτρα αίμα σε κάθε frame δεν αξίζει να υπάρχει", δεν έχει νόημα να συνεχίσω τη συζήτηση, αφού είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει σε flame..."

δεν είναι αφοριστική λογική, είναι gaming κουλτούρα. αν τα 10χρονα αμερικανάκια γουστάρουν Banjo και paper mario εγώ πάω πάσο.

"άλλωστε εγώ δεν έχω κόμπλεξ να διαχωρίζω παιχνίδια σε ενήλικα και παιδικά"

και η απάντηση απο τον ιδιο :P

"..α ναι, ξέχασα... βγήκε σε μηχάνημα της SEGA οπότε αυτό από μόνο του του προσδίδει μια δόση βαρβατίλας..."

@Amigos

"μαλον το κανεις επιτηδες δεν εξηγητε η εισαι πολεμιος του Ν64 .."

δε μπορεί να σταθεί απλά, ουτε κατα διάνοια μπροστα στο psx ενώ ζορίζεται πολύ και με το saturn, μιλάμε για ποιότητα και ποσότητα games όχι αναλύσεις πολύγωνα κλπ, και εδώ που τα λέμε σιγά τις 3d δυνατότητες που είχε το 64, το mario είναι ένας άδειος χώρος με 2 δεντράκια και ένα ανθρωπάκι που πηδάει εδω κι εκεί. :P

έχεις κολλήσει με το mario μπας και σου χρωστάει λεφτά? η δεν σου έφτιαξε καμία βρύση σωστά? αχαχαχχχαχχα

τα άλλα games που σου αναφέρουμε τα είδες καθόλου? δεν θέλω να πείσω κανέναν οτι το Ν64 ειναι καλύτερο, έφτιαξα και λίστα με αυτό και λέω το αντίθετο ,απλά μην τα ισοπεδώνουμε.. και εγώ εχω αγαπες αλλα βλεπω και την πραγματικότητα.. μην αρχίσω να λέω τώρα για το 3DO

πανέμορφα είναι όχι τα τετραγωνάκια του psx που βαραγες επιληψία ...λολ

652d4ff7-2b3c-47e1-81ba-f863e896781b_2_full.png

Amigos είπε:
έχεις κολλήσει με το mario μπας και σου χρωστάει λεφτά? η δεν σου έφτιαξε καμία βρύση σωστά? αχαχαχχχαχχατα άλλα games που σου αναφέρουμε τα είδες καθόλου? δεν θέλω να πείσω κανέναν οτι το Ν64 ειναι καλύτερο, έφτιαξα και λίστα με αυτό και λέω το αντίθετο ,απλά μην τα ισοπεδώνουμε.. και εγώ εχω αγαπες αλλα βλεπω και την πραγματικότητα.. μην αρχίσω να λέω τώρα για το 3DO
επειδή έχεις αρχίσει το χιουμοράκι του καφενείου, θα σου πω οτι δε περιμένω να μου αναφέρεις games για N64 για να δω, όπως θα έχεις δει ήδη έχω ένα στη κατοχή μου. τα περισσότερα παιχνίδια που έγραψες είναι για πέταμα.

Virtual Pro Wrestling 64 (wrestling?...)

Cruis'n USA (....next gen έτσι?)

NBA Jam 2000 (αυτό που είχε και το super NES?)

road rash 64 (....)

NBA Showtime: NBA on NBC (....)

Bust-A-Move 2: Arcade Edition (?είναι αυτό με τις φούσκες? :D )

FIFA Soccer 64 (έχεις ακούσει το pro?)

Quake 64 (φαντάζομαι θα περιμένεις να εντυπωσιαστούμε απο τη θέα του όπλου στην οθόνη ε? )

αυτά είναι που πρέπει να παίξω οπωσδήποτε??

και δε ξέρω γιατί αλλά νομίζω οι περισσότεροι δήθεν υπέρμαχοι του Ν64 αμφιβάλω αν έχουν δει 3-4 games πέρα απο golden eye, ocarina, άντε και το mario..

τι είναι αυτά δεν τα ξεχωρίζω ...

ResidentEvilSurvivor_screen010.jpg

2.jpg

moto2_screen003.jpg

screenshot2.jpg

Wally είπε:
Για το Bomberman στο Saturn να θυμηθουμε οτι ειχε online play, 10 παιχτες ταυτοχρονα με multitap κτλ
Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι φοβερό παιχνίδι (και η έκδοση του Saturn είναι όντως μια από τις καλύτερες)... Απλώς μου έκανε εντύπωση που ό,τι παιχνίδι υπάρχει στο Ν64 ο Shinobi το χαρακτηρίζει "παιδικό" και "ανάξιο αναφοράς", ενώ το εξίσου καρτουνίστικο Bomberman δεν τον ενοχλεί και κατά τη γνώμη του είναι αρκούντως "αντρικό"...

Αυτό εδώ στο Newcastle το λέμε στα Geordie-κα, "Dyo metra kai dyo stathma"... ;)

Shinobi είπε:
@Olorin"με την αφοριστική λογική του τύπου "εγώ ξεχειλίζω βαρβατίλα και αν ένα παιχνίδι δεν έχει 1315 λίτρα αίμα σε κάθε frame δεν αξίζει να υπάρχει", δεν έχει νόημα να συνεχίσω τη συζήτηση, αφού είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει σε flame..."

δεν είναι αφοριστική λογική, είναι gaming κουλτούρα. αν τα 10χρονα αμερικανάκια γουστάρουν Banjo και paper mario εγώ πάω πάσο.
(Εχμ... τώρα να απαντήσω... άσε δεν το ξέρω κιόλας το παιδί, μην λογομαχήσουμε χωρίς λόγο... Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βγει νόημα)

//Μου θυμίζεις πάντως έναν άλλο "κολλημένο" σε ένα άλλο forum... Απλώς αυτός ήταν φανατικός PC-ας και μισούσε ό,τι είχε να κάνει με τις κονσόλες... ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια έκφραση, λέξη-προς-λέξη ("10χρονα αμερικανάκια") τη χρησιμοποιούσε για να χαρακτηρίσει όσους παίζουν παιχνίδια σε κονσόλες και ως παράδειγμα ανέφερε το God of War... Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, καθένας έχει τα δικά του κολλήματα και παραξενιές...

(ρε μπας και είσαι ο Admiral από το PC Master και έχεις βαλθεί να ανοίγεις flame μαζί μου σε κάθε forum που συμμετέχω??? :P )

Shinobi είπε:
"άλλωστε εγώ δεν έχω κόμπλεξ να διαχωρίζω παιχνίδια σε ενήλικα και παιδικά"και η απάντηση απο τον ιδιο :P

"..α ναι, ξέχασα... βγήκε σε μηχάνημα της SEGA οπότε αυτό από μόνο του του προσδίδει μια δόση βαρβατίλας..."
Δεν σε καταλαβαίνω... Σε πληροφορώ ότι όσο λάτρεψα το Super Mario Galaxy και περιμένω με ανυπομονησία να μου έρθει σε λίγες μέρες το New Super Mario Bros. Wii, έτσι ενθουσιάστηκα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό παίζοντας God of War III πριν 2-3 μέρες... Άρα μάλλον κάποιος άλλος έχει τη μύγα... :darkglasses:

Εκτός αν δεν με κατάλαβες εσύ... Ήλπιζα ότι ήταν προφανής η ειρωνεία μου και η προσπάθεια να καταδείξω τον τρόπο σκέψης σου...

δεν σε πρόσβαλα μεγάλε.. τα του καφενείου αλλού αν δεν μπορείς να κάνεις πλάκα πες το να το ξέρουμε

Πίσω
Μπλουζα