μου έκανε εντύπωση που ό,τι παιχνίδι υπάρχει στο Ν64 ο Shinobi το χαρακτηρίζει "παιδικό" και "ανάξιο αναφοράς", ενώ το εξίσου καρτουνίστικο Bomberman δεν τον ενοχλεί και κατά τη γνώμη του είναι αρκούντως "αντρικό"...
(Εχμ... τώρα να απαντήσω... άσε δεν το ξέρω κιόλας το παιδί, μην λογομαχήσουμε χωρίς λόγο... Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βγει νόημα)
//Μου θυμίζεις πάντως έναν άλλο "κολλημένο" σε ένα άλλο forum... Απλώς αυτός ήταν φανατικός PC-ας και μισούσε ό,τι είχε να κάνει με τις κονσόλες... ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια έκφραση, λέξη-προς-λέξη ("10χρονα αμερικανάκια") τη χρησιμοποιούσε για να χαρακτηρίσει όσους παίζουν παιχνίδια σε κονσόλες και ως παράδειγμα ανέφερε το God of War... Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, καθένας έχει τα δικά του κολλήματα και παραξενιές...
(ρε μπας και είσαι ο Admiral από το PC Master και έχεις βαλθεί να ανοίγεις flame μαζί μου σε κάθε forum που συμμετέχω??? )
Εκτός αν δεν με κατάλαβες εσύ... Ήλπιζα ότι ήταν προφανής η ειρωνεία μου και η προσπάθεια να καταδείξω τον τρόπο σκέψης σου...