Καλύτερη κονσόλα 5ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας keeper7k
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Καλύτερη κονσόλα 5ης Γενιάς

• Panasonic 3DO

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Amiga CD32

• Atari Jaguar

• Sega Saturn

• Sony Playstation

• Nintendo 64

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Amigos είπε:
τι είναι αυτά δεν τα ξεχωρίζω ...
ResidentEvilSurvivor_screen010.jpg

2.jpg

moto2_screen003.jpg

screenshot2.jpg
Ουτε εγω πολυ καλα :P

Γιαννη ελπιζω να μην τα ποσταρες για graphics tour-de-force

Παντως το τελευταιο ειναι το Tenchu απο PSX :)

Επειδη δουλευα σε console club της γειτονιας, τα πραγματα οπως τα εβλεπε ο κοσμος που ερχοταν στο μαγαζι ειναι τα εξης:

1. Οποτε ερχοντουσαν να αγορασουν PlayStation παντα ρωτουσαν ποσο παει να το τσιπαρουνε και ποσο δινουμε τα αντιγραφα.Αυτη η τακτικη δεν μου αρεσε καθολου και βεβαια ως ενας gamer που αγαπαει τα videogames αλλα ηταν εντολην του αφεντικου.Δεν μπουρουσα να το αποτρεψω γιατι και εγω λεφτα ηθελα να αγοραζω τιτλους για το Saturn :P

2. Για το nintendo 64 εχω να πω οτι παρολο που φερναμε καινουργια παιχνιδια δεν υπηρχε το ιδιαιτερο ενδιαφερον του κοσμου που ερχοντουσαν παρα μονο ενοικιαζανε η παιζανε τετραπλο το Golden eye και το Mario kart 64.Και οντως ο κοσμος την θεωρουσε κονσολα για παιδακια.

3. Οσον αφορα το Sega Saturn η κατασταση ηταν ολιγον τραγικη που υπηρχε το ενδιαφερον μονο 11 ατομων μαζι και εμενα που παραγγελναμε παιχνιδια μεχρι και τον τελευταιο τιτλο(Deep Fear)!Μετα ανακαλυψαμε και τις αλλες διοδους ωστε να παιζουμε και τα καινουργια ιαπωνικα παιχνιδια ;) .

Olorin είπε:
μου έκανε εντύπωση που ό,τι παιχνίδι υπάρχει στο Ν64 ο Shinobi το χαρακτηρίζει "παιδικό" και "ανάξιο αναφοράς", ενώ το εξίσου καρτουνίστικο Bomberman δεν τον ενοχλεί και κατά τη γνώμη του είναι αρκούντως "αντρικό"...
(Εχμ... τώρα να απαντήσω... άσε δεν το ξέρω κιόλας το παιδί, μην λογομαχήσουμε χωρίς λόγο... Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βγει νόημα)

//Μου θυμίζεις πάντως έναν άλλο "κολλημένο" σε ένα άλλο forum... Απλώς αυτός ήταν φανατικός PC-ας και μισούσε ό,τι είχε να κάνει με τις κονσόλες... ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια έκφραση, λέξη-προς-λέξη ("10χρονα αμερικανάκια") τη χρησιμοποιούσε για να χαρακτηρίσει όσους παίζουν παιχνίδια σε κονσόλες και ως παράδειγμα ανέφερε το God of War... Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, καθένας έχει τα δικά του κολλήματα και παραξενιές...

(ρε μπας και είσαι ο Admiral από το PC Master και έχεις βαλθεί να ανοίγεις flame μαζί μου σε κάθε forum που συμμετέχω??? :P )

Εκτός αν δεν με κατάλαβες εσύ... Ήλπιζα ότι ήταν προφανής η ειρωνεία μου και η προσπάθεια να καταδείξω τον τρόπο σκέψης σου...
ποιός admiral? καλά βλέπεις τι γράφεις? σου θυμίζω ένα κολημένο απο άλλο φόρουμ? πραγματικά απορώ αν εδώ μέσα ο καθένας γράφει ότι γουστάρει :P

DarkSynbios είπε:
Και οντως ο κοσμος την θεωρουσε κονσολα για παιδακια.
Ξεχνάς όμως ότι μιλάμε για μια εποχή που στην Ελλάδα το gaming ήταν απαγορευμένη (σχεδόν από το νόμο!!! :P ) ενασχόληση για τους ενήλικες...

Εδώ καλά-καλά, ακόμα και σήμερα δεν έχει απενοχοποιηθεί πλήρως... :(

Shinobi είπε:
ποιός admiral? καλά βλέπεις τι γράφεις? σου θυμίζω ένα κολημένο απο άλλο φόρουμ? πραγματικά απορώ αν εδώ μέσα ο καθένας γράφει ότι γουστάρει :P
Έλεος πια... πόσα smileys να βάλω για να καταλάβεις ότι κάνω πλάκα??? Απλώς το είπα ειρωνικά για να δεις ότι υπάρχουν φανατισμένα άτομα που μπορεί να έχουν εντελώς αντίθετη οπτική, αλλά πάνω-κάτω τους ίδιους αφορισμούς χρησιμοποιούν...

wally οχι εκεί τα πήγαινε πολύ καλά... άσχετο ρε σι wally ορισμένη άνθρωποι γιατί δεν διαβάζουν όλα τα ποστ που κάνει ο άλλος και μάλιστα βγάζουν και συμπεράσματα και έχουν και την τάση να τα ισοπεδώνουν οοοολλααα και μόνο το δικό του πράγμα μετράει και στραβώνουν και απο πανω.. το εχεις ψαξει ποτε το θεμα εσυ που εισαι και μαστερ εδω μεσα

με δεξιοτεχνία οδηγείτε το thread σε flame :P

(ας βάλω κι εγώ τις φατσούλες μου)

Να πιασουμε χειροπιαστα γεγονοτα.

Ειμαστε ενα φορουμ, μια κοινοτητα που σε μεγαλο βαθμο αποτελειται απο gamers.

Βλεπω λοιπον οτι πολλοι φιλοι εδω μεσα εχουν κανει thread-αφιερωματα στο MegaDrive, Saturn, Dreamcast αλλα δεν ειδα ουτε ενα αφιερωματακι σε N64,PSX.

Πως το εξηγειτε?

Βρε βγείτε να παίξετε μπάλα! Θα χαλάσετε τα μάτια σας τόση ώρα με αυτό το μηχάνημα!

Εγώ απλώς πιστεύω πως έτυχε.Άλλωστε η πλειοψηφία εδώ πέρα είναι 25+ χρονών είναι λογικότατο να γνωρίζουν την Sega(η οποία εδώ Ελλάδα είχε αρκετά μεγάλη απείχηση)και την Nintendo περισσότερο από την Sony.Για αυτό και τις εκτιμούν περισσότερο.Δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο.Αλλά από περιέργια και μόνο,εσύ πως το ερμηνεύεις;

Οτι περα απο την εμπορικη επιτυχια, τα υπολοιπα κονσολια, δεν ειχαν πραγματικο impact - ικανο να τους διατηρησει τουλαχιστον ενα μερακι μεσα τους για τη πλατφορμα.

kaf021.jpg

Shinobi δίκιο είχες τελικά αχαχαχαχαχαχαχα μην ξαναστραβωσεις φίλε πλάκα κάνουμε ούτε λεφτά βγάζουμε απο καμία εταιρία ούτε τιποτα αντίθετα ολα αυτα χρονια μας έχουν ρουφήξει το αίμα και κοίτα όλα τα ποστ μου να δεις τι λέω και για το psx Που μάλιστα εχω 7 κομμάτια (ούτε τούρτα ένα πράγμα χααχαχχα)

Wally είπε:
Οτι περα απο την εμπορικη επιτυχια, τα υπολοιπα κονσολια, δεν ειχαν πραγματικο impact - ικανο να τους διατηρησει τουλαχιστον ενα μερακι μεσα τους για τη πλατφορμα.
Εγώ πάλι απλώς επιμένω ότι έτυχε να μαζευτούν στο GRM 2-3 παραπάνω SEGA fanboys... :P :D

//Πέρα από την πλάκα τώρα... άντε για τη Sony ή την MS να το πεις αυτό, αλλά δεν νομίζω να πιστεύεις ότι ισχύει και για τη Nintendo... Αν μη τι άλλο, εσείς οι ίδιοι το λέτε, πως ένα από αυτά που τη διατήρησαν ζωντανή σε κάποιες δύσκολες στιγμές ήταν αυτό ακριβώς το impact και οι φανατικοί της οπαδοί... (ε και δεν νομίζω πως εδώ μέσα είμαστε και λίγοι... απλώς έτυχε να είμαστε πιο πολυάσχολοι και δεν βρίσκουμε χρόνο ούτε καν ένα thread να ανοίξουμε...)

Μακαρι να διαβασω εδω μεσα σοβαρα αφιερωματα σε PSX, N64, SNES κτλ αλλα η απουσια τους εδω και 3+ χρονια ειναι υποπτη :)

μεγαλώσαμε wally δεν το έχεις καταλάβει μου φαίνεται και καλά κάνεις .. δεν υπάρχει χρόνος ούτε γιααα ... εγώ ας πούμε είχα να μπω μέσα εδώ 6 μήνες και να ποσταρω έστω

Wally είπε:
Να πιασουμε χειροπιαστα γεγονοτα.Ειμαστε ενα φορουμ, μια κοινοτητα που σε μεγαλο βαθμο αποτελειται απο gamers.

Βλεπω λοιπον οτι πολλοι φιλοι εδω μεσα εχουν κανει thread-αφιερωματα στο MegaDrive, Saturn, Dreamcast αλλα δεν ειδα ουτε ενα αφιερωματακι σε N64,PSX.

Πως το εξηγειτε?
Απλά η SEGA πέθανε και ως άμυνα στον άδικο (στην καρδιά των fan της) θανατο της βγαίνει αυτή η θέληση από τους οπαδούς της να αναδείξουν την ιστορία της.

Ρε Γιαννη ολοι εχουμε παιδια, σκυλια, τρεχαματα αλλα ενα μικρο χρονικο γυρω απο μια αγαπημενη κονσολα δεν ειναι τιποτα. Ας κοιμηθουμε μια μερα, 1-2 ωριτσες αργοτερα στη τελικη.

Darth21 είπε:
Απλά η SEGA πέθανε και ως άμυνα στον άδικο (στην καρδιά των fan της) θανατο της βγαίνει αυτή η θέληση από τους οπαδούς της να αναδείξουν την ιστορία της.
Πέθανε? Από πότε? Απλά το έχει γυρίσει σε software house only και φτιάχνει παιχνίδια (και) για...τη Nintendo :)

Στο Wii ας πούμε μπορείτε να παίξετε Wacky World of Sports, Jambo! Safari, Super Monkey Ball Step & Roll

και πολλά άλλα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
θα κάνω εγώ αφιέρωμα στο Ν64

image1eb.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα