Καλύτερη κονσόλα 5ης Γενιάς

Καλύτερη κονσόλα 5ης Γενιάς

  • Panasonic 3DO

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Amiga CD32

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Atari Jaguar

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Sega Saturn

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Sony Playstation

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Nintendo 64

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Shock είπε:
Πέθανε? Από πότε? Απλά το έχει γυρίσει σε software house only και φτιάχνει παιχνίδια (και) για...τη Nintendo :) Στο Wii ας πούμε μπορείτε να παίξετε Wacky World of Sports, Jambo! Safari, Super Monkey Ball Step & Roll

και πολλά άλλα.
H "Sega does what Nintendon't" που εγώ προσωπικά αγάπησα πέθανε μαζί με το Dreamcast. Ας ελπίσουμε να βγει Λάζαρος...
 
Amigos είπε:
μεγαλώσαμε wally δεν το έχεις καταλάβει μου φαίνεται και καλά κάνεις .. δεν υπάρχει χρόνος ούτε γιααα ... εγώ ας πούμε είχα να μπω μέσα εδώ 6 μήνες και να ποσταρω έστω
Δεν συνεπάγεται τίποτε αυτό.

[kynismos mode on]

Κι εγώ δεν αδειάζω να ποστάρω όσο θέλω τον τελευταίο καιρό γιατί λιώνω στο Dragon Age: Origins και στο Torchlight, κανά 12άωρο κάθε μέρα, ενώ παράλληλα παίζω και Motorsport, Halo και άλλα παλαβά στο 360 μου. Που καιρός για GRM....

[kynismos mode off]

Anywayz. Ν64 FTW. Κι ας μη το είχα, όντως τα γραφικά του είναι από 3d chip, ενώ του PSX είναι σαν να έχουν βγει από pc του 95 σε software mode.

Α, και το Saturn. Ποτέ μου δεν το συμπάθησα το ρημάδι..... :)
 
Οπως και να χει σ'αυτη την γενια οι κονσολες ειχαν τα δικα τους διαμαντια και την δικια τους πορεια.Απο το Jaguar μεχρι και το Ν64(Το γνωριζε κανεις οτι το τελευταιο παιχνιδι για το Ν64 στην Αμερικη ηταν το Tony Hawk Pro scater 3 που κυκλοφορησε το 2003?). Υπαρχει μια μικρη ειρωνεια σχετικα με το saturn στην Ιαπωνια οπου το τελευταιο παιχνιδι ειχε βγει τον Δεκεμβριο του 2000 ενω τον επομενο μηνα ανακοινωνανε οτι σταματουσανε την υποστηριξη του Dreamcast. :p
 
Καλά, μη μιλάμε για SEGA και για ειρωνεία. Οι τύποι ήταν λες και τους είχες βγάλει από άσυλο ανιάτων. Δεν εξηγείται να έχεις τόσο δυνατό hardware στα χέρια σου και να τα κάνεις τόσο πολύ σαλάτα στο marketing.

Βέβαια, μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Segata. Αυτός που σκέφτηκε να βγάλει στον αέρα αυτό το έκτρωμα, θέλει εκτέλεση.......
 
όχι και ρημάδι το μηχάνημα.
 
Τι ειπε ο master ? Οτι δεν κανουμε αφιερωματα στα N64 και SNES ? Ε δεν προλαβαινουμε - διαβαζουμε τα νεα του 360 με τις νεες ΑΑΑΑ (μπαταριες ειναι ?) κυκλοφοριες (και τις ισχνες πωλησεις) και παιζουμε στο Wii τα non manly games μας....

Τι να κανουμε ρε παιδι μου ? μερικοι γεννηθηκαμε λιγοτερο τριχωτοι απο αλλους - κερναμε ομως κανα καφε σε καμια συναντηση του φορουμ - να γνωρισουμε και απο κοντα τα αρσενικα του gaming ;)
 
Ωραία συζήτηση κύριοι! :thumbup:

Σας απήλαυσα, μαζί με τον απογευματινό μου καφέ! :)

Wally είπε:
Να πιασουμε χειροπιαστα γεγονοτα.Ειμαστε ενα φορουμ, μια κοινοτητα που σε μεγαλο βαθμο αποτελειται απο gamers.

Βλεπω λοιπον οτι πολλοι φιλοι εδω μεσα εχουν κανει thread-αφιερωματα στο MegaDrive, Saturn, Dreamcast αλλα δεν ειδα ουτε ενα αφιερωματακι σε N64,PSX.

Πως το εξηγειτε?
Τώρα με τσιγκλάς για επόμενο Phoenix! :p
 
cd32_bb.jpg
 
Ενα καιρο ηθελα να ασχοληθω με την Amiga CD32 αλλα δεν ξερω γενικως τι επαιζε με αυτην.
 
Μα δεν ειναι θεμα τριχοφυιας (folten δοκιμασες?) ουτε κοινωνικοποιησης. Αλλωστε απο τριχες διαβαζω πλειστες.

Το gaming εχει και μια πιο "intelectual" πλευρα, του στυλ "μαθε για το μαραφετι που αγορασες".

Το gaming ειναι μερακι+γνωσεις-driven. Αν λειπει κατι απο τα δυο, εκοψε η μαρεγκα.

Συνεχιζω να θεωρω οτι η ελλειψη ιστορικης αναφορας-thread σε μηχανακια οπως το N64,SNES,PSX εδω μεσα, σημαινει οτι κατι λειπει - και προσωπικη μου μαντεψια λειπει το μερακι διοτι και αυτο το δυσμοιρο θελει ελαφρως διαχρονικα ερεθισματα.

Οσο για το κινητρο που εικασε ο Darth. Με την λογικη σου θα επρεπε το 2005 να εχουμε γεμισει αφιερωματα για το GameCube που παραπεε και φετος για το PS3. Δεν διαβασα κατι εδω μεσα.

Ο Segata οσο και να φαινεται γραφικη καμπανια,εντουτοις περικλειει τη φιλοσοφια του στοχευμενου κοινου που ακολουθησε η Sega. Το Saturn και το Dreamcast δεν απευθυνονταν στη δεσποινιδα που θα αγορασει κονσολα απο το πολυκαταστημα καλλυντικων, ουτε στον τυπα που ξυπνησε μια μερα και αποφασισε οτι ειναι gamer.
 
Τίποτε δεν έπαιζε, με τέτοια pads που είχε, ούτε παιχνίδια δεν έπαιζε.....
 
Wally είπε:
Ο Segata οσο και να φαινεται γραφικη καμπανια,εντουτοις περικλειει τη φιλοσοφια του στοχευμενου κοινου που ακολουθησε η Sega. Το Saturn και το Dreamcast δεν απευθυνονταν στη δεσποινιδα που θα αγορασει κονσολα απο το πολυκαταστημα καλλυντικων, ουτε στον τυπα που ξυπνησε μια μερα και αποφασισε οτι ειναι gamer.
Η SEGA ακολούθησε καθαρά τη φιλοσοφία της αυτοκαταστροφής! Ένας ντάγλαρος που δέρνει παιδάκια και απειλεί, είναι έκτρωμα ολκής, δεν είναι marketing plan.

Δυστυχώς, ή ευτυχώς, οι δεσποινίδες που αγοράζουν κονσόλες από το πολυκατάστημα καλλυντικών θα έπρεπε να είναι εξαρχής το target group, αλλά εδώ δεν έβλεπαν μπροστά τους τα αυτονόητα, θα κοίταζαν στο μέλλον;

Μετά μας φταίει η Ninty που έχει σαρώσει.

Κύριοι, στην 5η γενιά κυριάρχησε το PSX, στην τωρινή το Wii, όσο δεν μας αρέσει έτσι είναι.

Και δεν είμαι (πολύ) Ninty fanboy.....
 
Μα όχι, δεν είμαι!!!!!!!

Έχω Gameboy classic, Gameboy advance, Gameboy color, Gameboy slim, Gameboy Advance SP, DS (X2), Gamecube, Wii και ελπίζω να μη ξέχασα τίποτε!!!!!

Α, έχω και 4 dreamcast με ένα σκασμό περιφερειακά.

Αλλά και 360!!!

Από την άλλη πούλησα το Saturn, δεν μου άρεσε καθόλου.

Αυτιά! (Κατά Rygar ευαγγέλιον!!!!!! )
 
λόγω υπερβολικής εργασίας απο τους φανατικούς οπαδούς της nintendo δεν έχουμε ακόμη το αφιέρωμα στο Ν64

clipboard01ma.jpg


σύντομα κοντά μας με το αφιέρωμα
 
Μου φαίνεται ή μόλις αποκάλεσες το Wally ninty fan???????????????? :p :p
 
Θα πάθει τίποτε μόλις το δει!!!!

Αν και από την άλλη, ξέρεις πως είναι, στην ουσία ποθείς παράφορα ότι μισείς!!!!!
 
Μερικοί εδώ μέσα κάνετε σάν μικρά παιδιά :)

 
Πίσω
Μπλουζα