Καλύτερη κονσόλα 5ης Γενιάς

Καλύτερη κονσόλα 5ης Γενιάς

  • Panasonic 3DO

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Amiga CD32

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Atari Jaguar

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Sega Saturn

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Sony Playstation

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Nintendo 64

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Παντως ειναι αδικη η συγκριση hardware μεταξυ 3DO/Jaguar/CD32/PSX/Saturn/N64 γιατι δεν κυκλοφορησαν ταυτοχρονα. Το πρωτο χρονολογικα 3DO δεν μπορει να συγκριθει με το τελευταιο Ν64. Το θεμα ειναι στην εποχη τους ποσο καλα ηταν.

Και βλεπω οτι ολοι αναφερονται στους "καλυτερους" τιτλους, περισσοτερο απο αποψη γραφικων, π.χ. mario64, grand turismo, κτλ. Απο gameplay, συγκρινεται κανενα π.χ. με το sensible ή το superfrog, που δεν εχουν σουπερ γραφικα?
 
mike είπε:
Παντως ειναι αδικη η συγκριση hardware μεταξυ 3DO/Jaguar/CD32/PSX/Saturn/N64 γιατι δεν κυκλοφορησαν ταυτοχρονα. Το πρωτο χρονολογικα 3DO δεν μπορει να συγκριθει με το τελευταιο Ν64. Το θεμα ειναι στην εποχη τους ποσο καλα ηταν. Και βλεπω οτι ολοι αναφερονται στους "καλυτερους" τιτλους, περισσοτερο απο αποψη γραφικων, π.χ. mario64, grand turismo, κτλ. Απο gameplay, συγκρινεται κανενα π.χ. με το sensible ή το superfrog, που δεν εχουν σουπερ γραφικα?
πές τα mike !!!
 
Shinobi είπε:
λόγω υπερβολικής εργασίας απο τους φανατικούς οπαδούς της nintendo δεν έχουμε ακόμη το αφιέρωμα στο Ν64
clipboard01ma.jpg


σύντομα κοντά μας με το αφιέρωμα
Χωρίς παρεξήγηση, φίλε μου (αν και να παρεξηγηθείς, δεν με πολυενδιαφέρει πλέον...), αλλά τα τελευταία χρόνια έχω γράψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αφιερώματα, τόσο στο Ν64 όσο και σε όλα τα μηχανήματα της Nintendo, αλλά και της SEGA και των υπολοίπων εταιρειών...

Οπότε άστο καλύτερα το συγκεκριμένο θέμα... φιλικά, πάντα... ;)
 
Πρεπει να γινει μια μεγαλη συγκεντρωση απο ολους μας και να πει ο καθενας την γνωμη του απο κοντα.Μετα απο αυτο θα εχει ενα μεγαλο τραπεζι γιατι ερχονται και τα Χριστουγεννα και μερες που θα ειναι :D Και μετα ενα στησιμο ολων των μηχανηματων της 5 γενιας για ανελεητες συγκρισεις! :p
 
Μπα εαν γίνει αυτό θα πέσει ξύλο !!! :p
 
Κατα τον φιλτατο master λοιπον, εκτος απο γυναικωτοι, ειμαστε και λιγοτερο ιντελεκτιουελ απο τον ιδιο.

Προφανως θα εμαθε πολυ καλα τα ενδωτερα του 360 αφου το εχει ανοιξει 25 φορες μεχρι σημερα για να δει για ποιο λογο καηκε. Αν θυμαμαι καλα ειναι και ο πρωτος Ελλην που ανεφερε οτι για ολα φταινε κατι βιδες που δεν ειναι αρκετα χοντρες και πεταγεται ενα λαμακι και πουφ...παει το μηχανακι...

Αδερφε, τετοιο μερακι να μου λειπει - δοξα το θεο - και το snes μου και τα n64 μου και τα gamecube και το wii ειναι μια χαρα στην υγεια τους και δεν χρειαζεται να γινω ηλεκτρονικος ή φαρμακοτριφτης για να παιξω κανα παιχνιδι.

Οσο για τον τυπα που αποφασισε να γινει gamer - αν απευθυνοταν σε μενα - σου θυμιζω οτι παιζω tvgames απο το 1976 και video games απο το 1977 - δεν ειμαι σιγουρος αν περπατουσες τοτε.

Αν παλι δεν πηγαινε σε μενα - εισαι φαουλ γιατι ακολουθεις μια λογικη ελιτιστικη, την οποια κατακρινεις σε αλλα θεματα. Καθε φορα που μια μεγαλη μαζα νεων videogamers σκαει μυτη (1989, 1992, 1995, 2004 κλπ κλπ) θα πρεπε να εισαι περηφανος που το χομπι σου παιρνει μεγαλυτερες διαστασεις και οχι να βγαζεις λογους για "μερακι" για "ελαφρως διαχρονικα ερεθισματα (???)" και για δεσποινιδες.

Γενικως λιγη προσοχη στο γραψιμο δεν ειναι κακη.

Φιλε Shinobi, σταματησα τη συζητηση μαζι σου εδω και κατι σελιδες - και ημουν ξεκαθαρος για ποιον λογο το κανω - τα αστειακια με φωτογραφιες και χαβαλε γιατι δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε, δεν τα δεχομαι και δεν σου εχω δωσει και το θαρρος να τα κανεις εδω μεσα.

Μαζευτειτε γενικως - και δεν θελω καμια αλλη απαντηση. Αν συνεχιστει στο ιδιο κλιμα η συζητηση απλα θα κλειδωσω το thread οπως τοσες αλλες φορες.
 
Δεν εκανα ουδεμια αναφορα για σενα βρε Ηρακλη περα αυτο περι τριχων που ανεφερες και δεν καταλαβαινω πως τα εμπλεξες. Ημουν ξεκαθαρος...

Κατ εμε λοιπον το gaming δεν σου προκυπτει μια των ημερων ως επιφοιτηση (δεν εννοω εσενα - χρησιμοποιω β' προσωπο για αμεσοτητα). Σαν να λες οτι σημερα ξυπνησες και αποφασισες να γινεις οδηγος αγωνων. Οπως καθε αλλο χομπυ, θελει να παιδευτει καποιος λιγουλακι για να λεγεται gamer ή οδηγος αγωνων.

Κατ εμε λοιπον το οτι ανοιξε η δημογραφικη ψαλιδα - και κυριως με τον τροπο που ανοιξε - ουδολως βελτιωσε το χομπυ μου. Τα budget ηταν απο παλιοτερα μεγαλα (βλ Shenmue), ταλαντουχοι developers υπηρχαν παντα, το gaming ηταν παντα η αιχμη της "σπιτικης" τεχνολογιας. Δεν μπορω να ξερω τι καλο ειδες εσυ - θα ηθελα να το ακουσω.

BTW ειμαι παντα προσεκτικος και νομιζω οτι δεν αφηνω ευκολα περιθωρια για παρανοησεις.
 
Πραγματικα ο Wally δεν εκανε καμμια προσωπικη αναφορα και συμφωνω πως παντοτε ειναι προσεκτικος και σε αυτα που γραφει και στην πλακα του και σε ποιον προοριζεται αυτην.

O Paspartoo απο την αλλη γραφει παντοτε με επιχειρηματα και καλα στημενο γραπτο λογο.

Συμπερασμα και με βαση τα παραπανω 2 απτα παραδειγματα καλο ειναι να συνεχιστει ετσι και η κουβεντα .

Και η πλακιτσα ειναι καλη και τα κουαντριλολατζυ rendering του Wally προσθετουν κυρος και βαθος στα γραπτα μας ( :p ) και το Ν64 καλο ειναι και το Σατουρν τρωγεται και ο Σεγκατα ειναι μορφη και ναι δεν χρειαζεται να παιρνουμε και πολυ σοβαρα τα κονσολομασινια μας.

Τεσπα κλειδωμα δεν προβλεπω ,ενα καθαρισματακι ισως επιβαλεται για να μεινουν τα ποστ ουσιας ετσι ωστε να λαμψει το θρεντ σαν ενα διαμαντακι του φορουμ μας . :cool:
 
ουτέ μια πλάκα δε σηκώνετε.
 
Ενα ακομη παιχνιδι που μου ειχε κανει εντυπωση στο Ν64 ητανε το Yoshi story 64.Τα γραφικα του ητανε παρα πολυ καλα και ειχαν μια 'αληθοφανεια' πανω τους.Μπορει το στησιμο του παιχνιδιου να φαινοτανε παιδικο αλλα για μενα ητανε ενα απο τα καλα παιχνιδια του Ν64.
 
Aardvark είπε:
Και η πλακιτσα ειναι καλη και τα κουαντριλολατζυ rendering του Wally προσθετουν κυρος και βαθος στα γραπτα μας ( :p ) και το ...
 


Πως το'πες αυτό;;;; :biglaugh:
 
Μερικοί τίτλοι του πρώτου Playstation που άφησαν εποχή και αξίζει να δοκιμάσετε!

Soul Blade

Tekken 3

Kagero 2

Deception 3 Dark Dellusion

Medievil 1,2

Driver 1,2

Gta 2

Gran Turismo 1,2

Metal Gear Solid

Syphon Filter 1,2,3

C-12 Final Resistance

Disruptor

C&C Retaliation

Megaman Series

Castlevania Series

Everybody's Golf

Ape's Escape

Rosco MC Queen

Twisted Metal (all)

Ace combat series

Eagle One

Jackie Chan Stuntmaster

Bushido Blade 1,2

Crono Cross

Dragon Seed

Die Hard Trilogy

Klonoa

Clover

Kurushi

Tobal 1.2

Street Fighter EX plus a, plus 2

Real Bout Fatal Fury

Medal of Honour, underground

Ironman XO Manowar

Spiderman 1,2

Soul Reaver

Diablo

Loaded, reloaded

Project Overkill

Kensei Sacred Fist

Tombi 1,2

Crash Bandicoot 1 2 3

Spyro 1 2 3

Tenchu 1, 2

G- Police

One

Apocalypse

Powerslave

Need for speed (all)

Tank Racer

Hydro Thunder

Moto Racer 1 ,2

Resident Evil 1 2 3 Survivor

Parasite Eve 1,2

Final Fantasy Series

Wild Arms 1,2

Ninja Shadow of darkness

Nightmare Creatures 1,2

Evil Zone

Dragon Ball Gt Final Bout

Gekido

Fighting Force

Duke Nukem Time to Kill

Wipeout Series

Rollcage 1,2

Shadowman

Alone in the dark 4 the new nightmare

Dead or Alive

Ridge Racer

Strikers 1945

Oddworld Abe's Exoddus/oddyssee

Persona 1,2

Saga Frontier

Legend Of Dragoon

Silent Hill

Xenogears
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αρκετοί όμορφοι τίτλοι από αυτούς που έγραψες δεν κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη και δυστυχώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να τους αγοράσουμε. Όπως το Chrono Cross και το Xenogears που, αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ασχοληθώ μαζί τους ακόμη και σήμερα.
 
ξεκαθαρα playstation για μενα με δευτερο το n64...το playstation εκανε το gaming mainstream και πιο ενηλικο.....απειρα παιχνιδια για ολα τα γουστα μπορει να βρει κανεις για αυτη την κονσολα....final fantasy,xenogears,chrono cross,gran turismo,symphony of the night,mgs.tekken,vagrant story και απειρα αλλα...για το n64 μονο το mario 64 να βαλουμε και το zelda ocarina of time φτανει...για saturn αληθεια τι να βαλουμε???????software guys,software πανω απο ολα!
 
H υπογραφη του Haros αρκει για να δικαιολογησει εν μερει το αποτελεσμα
 
Το αποτελεσμα της ψηφοφοριας τα λεει ολα.
 
Πίσω
Μπλουζα