Και πάλι καλά να λες Θέμη...αρκούν για τώρα...δεν έχω χρόνο για παραπάνω τώρα...Gryzor είπε:Τί είναι αυτά ρε συ; 2 φωτό όλες κι όλες; Πού είναι η κάρτα; Τί προβλήματα συνάντησες; Τί έστησες/έτρεξες;
Κοίτα ένα καρμίρη που τα κρατάει όλα δικά του...
(woot! 900 posts!)
Eμ είδες τί κάνει το WoW?Plink είπε:Και πάλι καλά να λες Θέμη...αρκούν για τώρα...δεν έχω χρόνο για παραπάνω τώρα...
Προβλήματα με την κάρτα κανένα...με το λειτουργικό έχω διάφορα θέματα αλλά θα λυθούν...
Ακόμα δεν έτρεξα emulator...έχω ένα θέμα με το μηχάνημα ελπίζω ότι το απόγευμα θα βρω χρόνο να το λύσω.....
Ποιο wow βρε καμμένε??Gryzor είπε:Eμ είδες τί κάνει το WoW?
Με το σκληρό τελικά κατάλαβες τί έτρεχε; για πες τί θέματα με το λειτουργικό! Όχι τίποτε άλλο, θα τα βρούμε μπροστά μας!!!
Ο βασικός λόγος είναι για τη διευκόλυνση του shutdown και τη μείωση του χρόνου εκκίνησης.Rygar είπε:Και γιατί Windows 98; Yπήρχε κάποιος λόγος; Η απλά έκανες δοκιμές; Το πισί δείχνει καλά στα 15Hz;
Το pc προς τα παρών τουλάχιστονgeoanas είπε:Ηλία ρίξε infos για το configuration του pc...
Μα αυτό πρέπει να γίνει! Εγώ αυτό θα κάνω. Εναν μικρό On/off διακόπτη συνδεδεμένο με το power switch της μητρικής, ανεξάρτητο από τον κύριο διακόπτη που δίνει ρεύμα στο τροφοδοτικό της καμπίνας που με τη σειρά του τροφοδοτεί το μονιτορ.Gryzor είπε:Πραγματικά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να γίνει κάτι με τον διακόπτη ώστε, έχοντας ΧΡ, να του λες (το κλασσικό) "αν το κρατήσω πατημένο για 3" μπες σε standby/hibernation". Έτσι και όλα καλά θα είναι για τα δεδομένα σου και την επόμενη φορά θα εκκινήσει πιο γρήγορα.
OK, άρα θα έχεις δύο διακόπτες. Μικρό το κακό, σιγά, αλλά έχεις υπ'όψιν σου αν κάποιος arcade-οειδής διακόπτης μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά;Rygar είπε:Μα αυτό πρέπει να γίνει! Εγώ αυτό θα κάνω. Εναν μικρό On/off διακόπτη συνδεδεμένο με το power switch της μητρικής, ανεξάρτητο από τον κύριο διακόπτη που δίνει ρεύμα στο τροφοδοτικό της καμπίνας που με τη σειρά του τροφοδοτεί το μονιτορ.
Rygar είπε:Το θέμα είναι ότι αυτά τα interfaces ίσως να μην υποστηρίζουν πλέον Windows 98. Ισως με 2000 να έκανες δουλειά. Αλλά ρε Ηλια τι παλιόπισο έβαλες μεσα που καθυστερεί τόσο πολύ; Μην ξεχνάς ότι όσο πιο αργό πισί έχεις, τόσο πιο λίγα fps θα σου αποδίδει το ΜΑΜΕ στα δύσκολα παιχνίδια (κάτι neogeo τελευταία γενιάς π.χ.)
Rygar είπε:Μα αυτό πρέπει να γίνει! Εγώ αυτό θα κάνω. Εναν μικρό On/off διακόπτη συνδεδεμένο με το power switch της μητρικής, ανεξάρτητο από τον κύριο διακόπτη που δίνει ρεύμα στο τροφοδοτικό της καμπίνας που με τη σειρά του τροφοδοτεί το μονιτορ.
Εκ των πραγμάτων. Και μάλιστα ο ATX διακόπτης δε θα κάνει shutdown σωνει και καλά, αλλά hibernate. O διακόπτης που έχουν οι καμπίνες μας πρέπει να είναι μονίμως ON, άρα δε μας κάνει. Χρειάζεται παρα δίπλα ένας παρόμοιος όμορφος διακόπτης που να εχει επιστροφή, όπως οι κλασσικοί ATX διακόπτες. ΕΚΤΟΣ, κι αν υπάρχουν στο εμπόριο τροφοδοτικά όπως αυτά που έχουν τώρα οι καμπίνες μας αλλά που να δουλεύουν όπως τα ΑΤΧ. Πιθανολογώ ότι θα υπάρχουν, οπότε έτσι με εναν διακόπτη ανοίγεις και το πισί και το μονιτορ.Gryzor είπε:OK, άρα θα έχεις δύο διακόπτες.
Το χαιμπερνέησιον δεν έχει ρεύμα. Είναι σβηστό το πισί σου.Plink είπε:Η λύση του hybernation/standby με βρίσκει κάθετα αντίθετο...δεν θέλω μέσα στην καμπίνα μου ζωντανά ρεύματα...όταν είναι κλειστή...
μέγιστο τρελοκομείο αλλά και μερακλής σε ότι κάνειWally είπε:Βρε τρελο-Plink τι εχεις φτιαξει παλι εκει περα! χαχαχαχα
Ακριβώς αυτό αναρωτιόμουνα κι εγώ... αν βρεις τίποτα πες μας!Rygar είπε:Εκ των πραγμάτων. Και μάλιστα ο ATX διακόπτης δε θα κάνει shutdown σωνει και καλά, αλλά hibernate. O διακόπτης που έχουν οι καμπίνες μας πρέπει να είναι μονίμως ON, άρα δε μας κάνει. Χρειάζεται παρα δίπλα ένας παρόμοιος όμορφος διακόπτης που να εχει επιστροφή, όπως οι κλασσικοί ATX διακόπτες. ΕΚΤΟΣ, κι αν υπάρχουν στο εμπόριο τροφοδοτικά όπως αυτά που έχουν τώρα οι καμπίνες μας αλλά που να δουλεύουν όπως τα ΑΤΧ. Πιθανολογώ ότι θα υπάρχουν, οπότε έτσι με εναν διακόπτη ανοίγεις και το πισί και το μονιτορ.