Rygar είπε:
ΧΑΧΑΧΑ!! Με πρόλαβες. Οταν άρχισα να διαβάζω αυτό που έγραφε ο Φιλιππας αρχισα να γελάω. Εντάξει που να΄ξερε. Πού να΄ξερε βασικά τί τραβήξαμε. Αλλά για φαντάσου να λέγαμε στον Badge ότι είναι μικρά και δεν τα θέλουμε.
Δε μου λες τώρα, εκτός από ArcadeVGA πού τους βρήκες τους αντάπτορες για jamma;
Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα αντάπτορα ακόμα Νίκο.
Η σύνδεση της κάρτας έχει γίνει χυμαδιό με κροκοδειλάκια...μέχρι να σιγουρευτώ ότι όλα είναι οκ!
Τα υπόλοιπα θα τα τραβήξω επάνω από την jamma...έχω βρει μία πλακέτα που μπαίνει στην jamma..και βγάζει τα ίδια pin ώστε να κολλήσεις εκεί επάνω τα καλώδια.
Σαν αυτές που είχαν οι πλακέτες με τα φρουτάκια, που σου έδειχνα ότι γράφουν πυρ, κλπ στα ελληνικά
Πάντως γενικά η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη από ότι νόμιζα...βέβαια είχα τη βοήθεια του Arc, τον οποίο οφείλω να ευχαριστήσω και δημοσίες για τις πολύτιμες συμβουλές και κατευθύνσεις που μου έδωσε.
Ακόμα στην αρχή είμαι ...έχει πολύ δουλειά ακόμα που πρέπει να γίνει.
Σήμερα θα προσπαθήσω να ενώσω τα χειριστήρια με πλακέτες usb....
και μετά πρέπει να αρχίσουν να προστίθενται επιπλέον πλήκτρα...
Leon είπε:
Έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να βρω καμπίνες στην Αθήνα; Απ'ότι κατάλαβα εσείς τις βρήκατε σε μια αποθήκη. Έχετε υπόψη κάτι παρόμοιο; Ή κάποιον που να πουλάει νέες;
Φίλε Leon εμείς μην το συζητάς καν πως τις βρήκαμε...ήταν κυριολεκτικά σκηνικό βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας....
Γενικά, είναι πολύ δύσκολο να βρεις..υπάρχουν κάποιοι "πονηροί" που έκαναν από παλιά αυτή τη δουλειά και έχουν στοκ. Βάζουν αγγελίες σε χρυσή ευκαιρία και παρόμοια έντυπα, αλλά ζητάνε ακραία πολλά χρήματα...τόσα που δεν αξίζει τον κόπο.
Η καλύτερή σου ελπίδα θα είναι να βρεις κάποια ξεχασμένη σε κάνα υπόγειο καφενείου ή σε κάποιο χωριό.
Μου έχουν πει για κάποιον που μπορεί να σου φτιάξει το κάσωμα καινούργιο για καμπίνα τύπου νανάκι..αλλά και πάλι το κόστος είναι σχεδόν απλησίαστο, ειδικά αν σκεφτείς ότι θα πρέπει μετά να προσθέσεις οθόνες, χειριστήρια κλπ κλπ...
Γενικά, δύσκολο το εγχείρημα, απαραίτητα εφόδια η μεγάλη υπομονή και η επιμονή..