Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.437
Εγώ πάντως απλά λέω την εμπειρία μου γιατί πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ή απλά δεν θυμάται την διαφορά μεταξύ CRT και LCD στο 2D scrolling. Σε 2-3 άτομα που έδειξα την διαφορά, πραγματικά δεν το πίστευαν πόσο ανώτερο έδειχνε ένα τέτοιο παιχνίδι σε μία CRT τηλεόραση της πλάκας, ακόμα και το Muramasa (σύγχρονο παιχνίδι 2D scrolling) ήταν πολύ πιο όμορφο στην CRT, τουλάχιστον όταν κινούταν. Και εγώ ο ίδιος είχα εντυπωσιαστεί αφού είχε συνηθίσει το μάτι μου στις LCD. Είναι καλό να ξέρει λοιπόν (μπορεί και να το ξέρει ήδη, δεν λέω) αλλά και να κάνει και μία σύγκριση, σε περίπτωση που έχει ξεχάσει το μάτι του, πως είναι ένα 2D παιχνίδι σε κίνηση σε CRT, ώστε να μην το μετανιώσει αργότερα. Ισως αν δει και καταλάβει την διαφορά (γιατί δεν ξέρω αν την έχει νιώσει ακόμα) μπορεί να αλλάξει γνώμη και να ανεχτεί το βάρος και το μέγεθος της CRT.
Αν δεν τον ενδιαφέρει, αν δεν τον πειράζει η διαφορά ή αν δεν την αισθάνεται στο μάτι του όσο εγώ τότε ότι γράφω έχει πολύ μικρή σημασία. Εγώ απλώς μεταφέρω την άποψή μου σε περίπτωση που είναι σαν εμένα και βλέπει όντως μία μεγάλη διαφορά τελικά.
Αν δεν τον ενδιαφέρει, αν δεν τον πειράζει η διαφορά ή αν δεν την αισθάνεται στο μάτι του όσο εγώ τότε ότι γράφω έχει πολύ μικρή σημασία. Εγώ απλώς μεταφέρω την άποψή μου σε περίπτωση που είναι σαν εμένα και βλέπει όντως μία μεγάλη διαφορά τελικά.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: