Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Zippo είπε:αυτα τα κάναμε γιατι ήμασταν μικροί και αθώοι. Μας άρεσαν τα κορίτσια αλλα ποτέ δεν ξεχνάμε οτι μέχρι τα 12 - 13 (τοτε) τα κορίτσια ήταν ΚΟΥΡΕΛΕΣ και φυσικά κανεις δεν έπαιζε μαζι τους. Οποτε έπρεπε να βρούμε τρόπο για να σας κάνουμε να μας προσέξετε, χωρίς να γινουρε ρεζίλι στα υπόλοιπα παιδιά της αντροπαρέας.
Και στιν τελική, αφου δεν καταλαβαίνατε τι να σας κάνω εγω; Οταν θα μείνετε στο ράφι θα ρωτάτε τι φταιει. ΜΟΥΧΑΧΑ-ΜΟΥΧΑΧΑ (αραβικο γελιο)
Πολυ αισιοδοξη εισαι juanitaJuanita είπε:Καλά λένε πως οι άντρες αργούν να ωριμάσουν..oints: .
Μαλλον εχω λανθασμενη εντυπωση για την ωριμοτηταStanfromgreece είπε:εμείς αντίθετα είμαστε στην ακμή μας, στον σωστό χρόνο! (γι'αυτό και οι περισσότεροι 50αρηδες τριγυρνάνε με πιτσιρίκες).
Θελω κ'εγωStanfromgreece είπε:Αλλοι πάλι, δεν ωριμάζουν ποτέ...αλλά και αυτό μπορεί να μην είναι κακό (για εκείνους!) αφού ζουν στον δικό τους ευτυχισμένο κόσμο!
Καλά δεν έχεις ακούσει ότι η διαφορά μεταξύ παιδιών και αντρών, είναι ΜΟΝΟ στην τιμή των παιχνιδιών τους?Πολυ αισιοδοξη εισαι juanita Ωριμαζουν ποτέ Και αν ναι, πότε???
Όχι βέβαια. Πρωταθλητής σε αυτό το σπόρ.Ρε παιδιά...τώρα που έφαγα μία φλασιά... θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...για να δώ αν μόνο εγώ έκανα την χαζομάρα... ή αν ήταν γενικό φαινόμενο... Είχα το εξής κακό σαν νέος (λύκειο και αργότερα σχολή)... έτρωγα χόντρό κόλλημα με κάποια κοπέλα (η οποία στο τέλος μου έριχνε χυλόπιτα)...και δεν έβλεπα γύρω μου άλλες κοπέλες (και μάλιστα ωραίες κοπέλες)...οι οποίες σφάζονταν στα πόδια μου και εγώ δεν έκανα τίποτα... μετά...όταν το καταλάβαινα... ήταν αργά! Πείτε μου ρε παιδιά... ότι δεν ημουν ο μόνος τυφλός!!!