Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
To τσιγάρο του δεν με ενοχλεί... οι ανομοιόμορφες καρέκλες επίσης δεν με ενοχλούν (τόσο)... Αυτές οι παντόφλες όμως! Έλεος!!! Σε περιοδικό θα εμφανιστείς άνθρωπέ μου...ΦΖΠ1 είπε:Ξενέρα ρε Θάνο...Με παντόφλα δερμάτινη (και τσιγάρο ανά χείρας φυσικά); Εγώ θα ήθελα την αντρική μπότα του (μετέπειτα) αδέκαστου δημοσιογράφου Μαρτέλλη !.
Όχι, όλα μαζί πάνε. Όλο το πλάνο δείχνει σαν "βγάλε την πολυθρόνα του παππού να κάτσει λίγο έξω, που κάψωσε μέσα", ακολουθεί "σσσσουρ-σσσσουρ-σσσουρ", έρχεται από μέσα ο παππούς σέρνοντας τις παντο(ύ)φλες, και στο τέλος το εγγονάκι του φέρνει και τα τσιγάρα.prisma είπε:To τσιγάρο του δεν με ενοχλεί... οι ανομοιόμορφες καρέκλες επίσης δεν με ενοχλούν (τόσο)... Αυτές οι παντόφλες όμως! Έλεος!!! Σε περιοδικό θα εμφανιστείς άνθρωπέ μου...
...να επωφεληθώ να κλ... - έλα, το σκοτώσαμε !johnny19818 είπε:Από τι θέλει να επωφεληθεί όμως;
prisma είπε:To τσιγάρο του δεν με ενοχλεί... οι ανομοιόμορφες καρέκλες επίσης δεν με ενοχλούν (τόσο)... Αυτές οι παντόφλες όμως! Έλεος!!! Σε περιοδικό θα εμφανιστείς άνθρωπέ μου...
ΦΖΠ1 είπε:[edit] post deleted [edit]
Μου θύμισες το σκετς των ΑΜΑΝ. Τον παππού τον παππού... Ε, αφήστε τον παππού να...ΦΖΠ1 είπε:...να επωφεληθώ να κλ... - έλα, το σκοτώσαμε !