Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εγώ πάλι καθόλου...mhmerotategiatipino είπε:Ειδα τις πρωτες σκηνες και σοκαριστηκα...![]()
Όχι ακριβώς...elephadas είπε:Δεν ήταν γυμνός απ' ότι θυμάμαι, φορούσε πάνες (μωρό, αλλά το μούσι μούσι). Και δεν βύζαινε τη μητέρα του, ήταν πολύ νέα η γυναίκα. Απλώς φανταζόταν ότι ήταν ακόμη μωρό και τη βύζαινε. Σπουδαία τα λάχανα.
Ακριβώς αυτό!RIO είπε:την είχα δει την ταινία, πριν λίγα χρόνια. Ο ορισμός της ψευτοκουλτούρας, που σάρωνε την τότε εποχή. Ακόμα και να μην είχε την σκηνή του θηλασμού, θα έπρεπε να απαγορευτεί για λόγους αταλαντοσύνης και σαν επικίνδυνη για τα νεύρα του θεατή...
Δεν θα διαφωνήσω!johnny19818 είπε:Είδα τις επίμαχες σκηνές των πρώτων λεπτών για τις οποίες έγινε πολύς λόγος. Στη σκηνή που βάζει ταλκ στο υποτιθέμενο μωρό είναι σαν να ρίχνει άχνη ζάχαρη σε μπουγάτσα. Ούτε και η σκηνή με το θηλασμό μου φάνηκε κάτι το τρομερό. Μου κάνει εντύπωση για το σάλο που έγινε. Άλλες ταινίες ήταν πιο τολμηρές και μια χαρά προβαλλόντουσαν.
Συμφωνώ απόλυτα. Βεβαία θυμάμαι να έχει διακοπεί στη μέση και οι 120 ημέρες στα Σόδομα του Παζολίνι από τον ΑΝΤ1 σε μεταμεσονύχτια προβολή στις αρχές της δεκαετίας του 90 (χωρίς τον ανάλογο ντόρο βέβαια. Η ταινία είχε παίξει για μισή ώρα με τρία τέταρτα, διακοπή για διαφημίσεις και συνέχεια με μια ασπρόμαυρη αμερικάνικη), ακόμα θυμάμαι καλοκαίρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000 το Σταρ είχε προγραμματήσει τον Τελευταίο πειρασμό του Σκορτσέζε, διαφημιζόταν μέχρι την προηγούμενη μέρα (η απαγορευμένη ταινία και άλλα τέτοια βαρύγδουπα) αλλά την ώρα της προβολής ως εκ θαύματος η ταινία είχε αντικατασταθεί με τον Φυγά με τον Χάρισον Φορντelephadas είπε:Προφανώς δεν συγκρίνονται. Άλλωστε κι εγώ την "επίμαχη" ταινία τη χαρακτήρισα ασήμαντη (και ευχαριστώ για τη διόρθωση, έχουν περάσει και κάποιες δεκαετίες από τότε που την είδα και δεν ήταν ακριβώς κάτι που αξιζε τον κόπο να μείνει χαραγμένo στη μνήμη μου). Δεν θα έχανε κανείς τίποτε αν δεν την έδειχνε η τηλεόραση, αλλά αφού αποφάσισαν να τη δείξουν ο πανικός που τους έπιασε μετά και η υστερία των εφημερίδων την άλλη μέρα ήταν υπερβολικά. Οι τηλεοράσεις είπαμε και κουμπί για ν' αλλάζει κανείς κανάλι είχαν και (ακόμη καλύτερα) διακόπτη για να κλείνουν και να παίξεις μια παρτίδα τάβλι διέθεταν.
Μάλλον για αυτό που είπα πριν...johnny19818 είπε:Επαναπροβλήθηκε επειδή την κόψαν από την τηλεόραση ή επειδή είχε επιτυχία;
Κλασσικά, ο κόσμος αγαπάει το απαγορευμένο και δυναμιτίζεται περισσότερο όταν του το κόψεις.cloud είπε:Μάλλον για αυτό που είπα πριν...
Μετά τον σαματά που έγινε με το κόψιμο, ήταν 100% σίγουρο ότι θα γινόταν πανικός στις κινηματογραφικές αίθουσες.. Και αυτή την ευκαιρία φυσικά και δεν την αφήνεις να πάει χαμένη!![]()
Άρα μπορείς να πεις ότι επαναπροβλήθηκε γιατί κόπηκε από την τηλεόραση.