Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xXfVpkp2chg]YouTube - Sega Dreamcast PortableLIONHEART είπε:Kαλά και τα cd πως τα παιρνει....??
morpheusthegod είπε:γεια σας παιδιά!!!!θέλω να πάρω treamcast και ήθελα να ρωτήσω αν συνδέεται κανονικά στην τηλεόραση εκτός από τι δική του οθόνη!!
έχω ένα boxed pal ..σχεδόν καινούργιο και σφραγισμένα παιχνίδια...ίσως έχω και μία έξτρα flashcart σε λίγες μέρες για διώξιμο...morpheusthegod είπε:σκεφτομαι να παρω το pc-engine γιατι ειναι απο τις λιγες κονσολες που δεν εχω!!!
ποια πιστευεις οτι ειναι καλη τιμη για αγορα?
αν δεν κάνω λάθος η οθόνη του treamcast παίζει μόνο στα 60 hzmorpheusthegod είπε:βασικα δε το εχω συνδεσει καθολου στην τηλεοραση!!!δε προλαβα να ασχοληθω και πολυ μαζι του!!!μηπως επειδη το παιζω κατευθειαν στην οθονη που εχει την εντοπιζει σα να εχω συνδεμενο το vga box?(στο dreamcast οταν εβαζες το vga box πολλα απο τα παιχνιδια δεν επαιζαν!!!)
Aν ένα παιχνίδι δεν είναι selfboot είναι λογικό να μην παίξει από μόνο του ξεκινόντας την κονσόλα, χρειάζεται ένα boot cd να βάλεις πρώτα (δε θυμάμαι κάν πως λέγεται).morpheusthegod είπε:gdi ηθελα να γραψω αλλα μπερδευτικα!!!συγγνωμη!!!απλως καποια παιχνιδια λενε οτι ειναι self boot kai καποια αλλα οχι!!!!
σε αυτα που δεν ειναι χρειαζεται να κανω κατι αλλο?
Βασικα δε δοκιμασα καποιο original στο treamcast για να σου πω την αληθεια!!
σκεφτομαι να παρω το pc-engine γιατι ειναι απο τις λιγες κονσολες που δεν εχω!!!
ποια πιστευεις οτι ειναι καλη τιμη για αγορα?