Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ειναι ομορφο, συμβατοτατο και συλλεκτικοτατο. Συν ολων αυτων, θα παρει περισοτερη αξια παρα θα χασει.. αρα αν δεν το θες, το σπρωχνεις σε μεγαλυτερη αξια απο αυτο που το πηρες..gtsamour είπε:Τελικά αξίζει το μηχάνημα?Ψήνομαι να πάω να το πάρω, υπάρχει διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο σχετικό κατάστημα αλλά θα ήθελα να ακούσω και καμια επιπλέον γνώμη από κάποιον που το έχει (εκτός του Tallman).
Λέω να το χτυπήσω σύντομα μια που η παραγωγή του έχει ήδη σταματήσει εδώ και καιρό (μήνυση από τη Sega για copyright material) και δεν θα υπάρχει για πολύ....
Σημειωτέον ότι έχω Dreamcast ήδη....
Τι λες! Καλά λέει ο Wally. Εάν είσαι παντρεμένος, ξέρεις τί ωραίος σκούφος γίνεται το Treamcast; Απαιτείται βέβαια μια ανυψωτική κίνηση και μετά μία καμπυλωτή κάθοδος από τη χείρα της συζύγουgtsamour είπε:Δεν θα έλεγα ότι αξίζει μόνο για επένδυση
Ολολοκαινουργια. Υπαρχει κανονικα παραγωγη (μεσω τριτου φυσικα) σε gdroms και τα βρισκεις παντου, καπου στα 20? παει το κομματι.gtsamour είπε:Άραγε το σύστημα lens του GDROM που έχουν βάλει είναι καινούργιο ή είναι και αυτό από τα παλιά Dreamcast που πήραν για να βγάλουν τις πλακέτες?
Ξέρεις εσύ κακομοίρη μου.... έχεις φάει παντόφλα.....σύννεφοRygar είπε:Τι λες! Καλά λέει ο Wally. Εάν είσαι παντρεμένος, ξέρεις τί ωραίος σκούφος γίνεται το Treamcast; Απαιτείται βέβαια μια ανυψωτική κίνηση και μετά μία καμπυλωτή κάθοδος από τη χείρα της συζύγου![]()
O λόγος που ψήνομαι να το αγοράσω...Μετά από μια κουραστική μέρα να παίξω λίγο Shenmue ή Gunbird 2 ή κάποιο από τα άλλα διαμαντάκια,στο δωματιό μου ή στο κρεβατάκι με γαλήνη και ηρεμία.Ούτε κατέβασε το DC να το συνδέσεις με την τηλεοραση,μετά ξαναμανα βγάλτο,βάλε σακουλίτσες να το βάλεις στο κουτί...Δεν θα έλεγα ότι αξίζει μόνο για επένδυση, μια χαρά portable είναι και χωρίς να απαιτεί απαραίτητα tv. Μου αρέσει πχ η ιδέα του να κάθομαι αραχτός στο κρεββάτι μου και να παίζω resident evil code veronica.