Οταν ημουν μικρη, στο δημοτικο,
ποτε δεν μου εδωσαν την μπαλα του μπασκετ οταν παιζαμε χωρισμενοι σε ομαδες, γιατι επειδη ημουν μικροσκοπικη, (ειχα κερδισει και χρονιά με αποτελεσμα να ημουν συνεχεια πιο πισω στην αναπτυξη), ξερανε οτι δεν θα εφτανα ποτε το καλαθι. Οταν μου την πεταγανε η μπαλα ηταν τοσο βαρια που παντα με χτυπαγε και μου ποναγαν τα χερια απο το σκληρο της υλικο. Απο τοτε μισησα την ωρα της γυμναστικης!!!!
Συνεχεια με κοροιδευανε οτι ημουν κοντη και στουμπος, μου τραβαγανε τις πλεξουδες, και συνεχεια ερχομουνα στο σπιτι ξεμαλλιασμενη. Τα βραδια εκλαιγα γιατι το κεφαλι μου βουηζε απο το Κοντη, Στουμπος, κτλ... Ημουν πολυ δυστυχισμενη...
Μια μερα συνειδητοποιησα οτι η λεξη κοντη και στουμπος δεν ηταν ακριβης χαρακτηρισμος, γιατι εγω δεν ημουν κοντη αλλα απλα μικροσκοπικη. Τα αγορια με κοροιδευανε μεν κοντη και κοντη αλλα μετα ερχοντουσαν να με φωναξουν να παιξουμε τους Ντιουκς, τρεχαμε δηλαδη γυρω γυρω ολο το προαυλιο, μεχρις οτου καποιος να με ξαναπει κοντη και να καταληξουμε στις κλωτσιες και στο ξεμαλλιασμα.
Την προηγουμενη εβδομαδα αποφασισα να παω σε ενα μαγαζι με παιχνιδια και να παρω μια μπαλα του μπασκετ για παιδια. Ειναι πιο μικρη και μπορω να παιξω με αυτην. Αποφασισα τελος παντων να κλεισω αυτην την μικρη πληγη που τοτε ομως με ποναγε πολυ και ποτε δεν τολμησα να κοιταξω ενα ψηλο αγορι...ευτυχως δεν εγινε το αντιθετο γιατι τοτε εγω δεν θα ημουν εδω να σας γραφω απο την Ιταλια. #)