Ποιο κινητό τηλέφωνο έχετε; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό;

Εγώ ακόμα με το Galaxy S3 είμαι. Δεν μπορώ να πω πως δεν με εξυπηρετεί ακόμα. Αφού δεν παίζω 3D games και δεν σκοπεύω να κάνω emulate το Dolphin ας πούμε δεν έχω λόγο για αναβάθμιση. Το έχω κανει root και έχω βάλει μέσα εφαρμογή που κάνει freeze ή uninstall ότι θέλω οπότε το κρατάω αρκετά "καθαρό" ωστε να μην τρέχει άχρηστες βλακείες από πίσω. Οποτε είναι ακόμα αρκετά γρήγορο εκτός από το Google Maps που την κάνανε βαριά την εφαρμογή. Οπότε έβαλα το Waze και ησύχασα.

Εχω κι εγώ θέμα με την μπαταρία. Και το χειρότερο είναι ότι πήρα μία φρέσκια μέσω skroutz και κρατούσε ακόμα λιγότερο από την παλιά μου!
 
  • Like
Reactions: PT8
Εκείνο που παρατήρησα με το android τηλέφωνο μου (Samsung Galaxy S Duos2) είναι ότι μόλις έκανα uninstall όλα τα google updates που είχε εγκαταστήσει σε όλες τις google ριμαδοεφαρμογές σταμάτησε να μου "τρώει" την μπαταρία!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να απεγκαταστήσω εντελώς τα google play books, play games, play movies & tv, play newsstand, κτλ που πιάνουν πολύ storage space και μου είναι εντελώς άχρηστα.
 
Μπορείς να κάνεις root το τηλέφωνο πάντως (μιας και είναι παλιό δεν τίθεται θέμα εγγύησης) και να εγκαταστήσεις το Titanium Backup με το οποίο μπορείς να κάνεις uninstall τα πάντα ή απλά να τα "παγώσεις" αν έχεις σκοπό να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα.
 
1@metalcandyman[/USER] Χμμμ...είδα τις προηγούμενες 3 σελίδες. Νομίζω οτι το iphone 6 που έχεις είναι 3 και όχι 4 ετών. Θέλω να πω είναι έχει ακόμα ζωή

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

1@metalcandyman[/USER] Χμμμ...είδα τις προηγούμενες 3 σελίδες. Νομίζω οτι το iphone 6 που έχεις είναι 3 και όχι 4 ετών. Θέλω να πω είναι έχει ακόμα ζωή
Nαι εχεις δικειο λαθος υπολογισα φεβρουαριο 15 το πηρα και εχουμε αρχες μαρτιου 18 αρα 3 χρονια.Δες τι γινετε ζωη απο τεχνικης αποψης δεν εχει γιατι καθε iphone περα απο το αρχικο ios που εχει απο την μανα του περνει αλλα 3 δηλαδη το 6αρη που εχω αρχικα ειχε ios 8 και περνει μεχρι και το ios 11 που τρεχει τωρα και δεν νομιζω να παρει και το 12 αν τυχον και γινει κανα τετοιο θαυμα το ξανασυζηταμε.Περα απο τα τεχνικα θεματα φυσικα και εχει ζωη γιατι εγω αμα δε λιωσει δεν προκειται να το αλαξω την δουλεια του γιαυτα που το θελω την κανει τελεια και ουτε apple fanboy ειμαι αλλα κυριως δεν υπαρχουν και τα μπικικινια για να περνω καθε χρονο το νεο iphone.

 
1@metalcandyman[/USER] Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δε γνώριζα οτι του παρέχουν μόνο τα επόμενα 3 upgrade κάθε iphone. Αν και τον ερχόμενο Οκτώβρη θα πλησιάζεις τα 4 χρόνια, και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα. Δλδ. θα τσουλόυσα 1-2 χρόνια με το 6αρι και με το 11αρι iOS,  παρότι θα κυκλοφορεί το 12αρι ή το 13αρι, μέχρι την επόμενη αγορά  μου. 'Οταν απαιτούνται 600-700+ ευρώ για την αγορά του, πρέπει να γίνεται και απόσβεση...

 

1@metalcandyman[/USER] Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δε γνώριζα οτι του παρέχουν μόνο τα επόμενα 3 upgrade κάθε iphone. Αν και τον ερχόμενο Οκτώβρη θα πλησιάζεις τα 4 χρόνια, και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα. Δλδ. θα τσουλόυσα 1-2 χρόνια με το 6αρι και με το 11αρι iOS,  παρότι θα κυκλοφορεί το 12αρι ή το 13αρι, μέχρι την επόμενη αγορά  μου. 'Οταν απαιτούνται 600-700+ ευρώ για την αγορά του, πρέπει να γίνεται και απόσβεση...
Kοιτα και παλι τα 3,4 χρονια που περνει το iphone αναβαθμισεις ειναι μια χαρα σε σχεση με τα android τηλεφωνα που σε καμια περιπτωση δεν περνουν επισημες αναβαθμισεις τοσα χρονια (δεν μιλαω φυσικα για ρουταρισμενες συσκευες που μπορεις να βαλεις οτι θες) αν κανω λαθος και εχει αλαξει κατι μπορει να με διορθωσει οποιος θελει.Το κακο ειναι πως η Apple επισημα εχει δηλωσει πως επιτηδες με καθε νεο ios ριχνει της επιδοσεις που θα εχει αυτο σε παλαιοτερες συσκευες οπως στην μπαταρια πχ καθαρα για να κανει τον κοσμο να παρει το νεοτερο μοντελο.Γιαυτο λοιπον εγω επειδη με εχει διδαξει η ιστορια απο παλαιοτερες συσκευες iphone παραμενω σε καποιο ενδιαμεσο ios που τρεχει τελεια με jailbreak φυσικα και στην τελευταια εκδοση θα παω οταν και μονο υπαρξει καποια εφαρμογη η λειτουργια που θα ειναι απαραιτητη για μενα.Μεχρι τοτε σε καμια περιπτωση δεν θα παω στο ios 11 και μεχρι και απενεργοποιημενη την επιλογη για upgrade εχω στο κινητο μην το κανω καμια μερα καταλαθος χαχαχαχαχαχα :rofl: :rofl: :rofl:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένα από τα βασικά μειονεκτήματα του android είναι ο πολυκεταρματισμός των εκδόσεων λογισμικού (και των αντίστοιχων API) των συσκευών που λειτουργούν κάθε στιγμή και την χαμηλή διείσδυση της τελευταίας κάθε φορά έκδοσης (αυτή τη στιγμή η έκδοση 8.1 πρέπει να βρίσκεται σε κάτω από 1% των ενεργών συσκευών).

Η Google προσπαθεί λύσει αυτό το ζήτημα με τρεις τρόπους:

1) Τη σειρά των nexus συσκευών και των διαδόχων της pixel όπου παρέχει υποστήριξη λογισμικού για 24+ μήνες και των μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας για 36+ μήνες. Σημειώνονται 2 θέματα. Ένα έχει να κάνει οτι οι συσκευές pixel έχουν αντίστοιχες τιμές με αυτές των ναυαρχίδων κάθε εταιρείας συμπεριλαβμανομένων των iphone, κάτι που δεν συνέβαινε με τις συσκευές nexus. Επιπλέον, οι δύο επομενες εκδόσεις που παίρνουν τα googlophona δίνουν στις συσκευές όλες τις νέες λειτουργίες που φέρνει κάθε νέα έκδοση, ίσως με μειωμένη απόδοση σε σ΄χεση με τις νέες συσκυές λόγω πιο χαμηλών στοιχείων hardware (π.χ. ένας νέος επεξεργαστής Α αρχιτεκτονικής χρονισμένος στα 2.6GHz είναι πιο γρήγορος από έναν Α αρχιτεκντονικής στα 1.8GHz αντικειμενικά), αλλά όλες. Κάτι που δεν είμαι σίγουρος οτι συμβαίνει στα iphone.

2) Το πρόγραμμα android one που επεκτείνεται από τις entry level συσκευές στις mid range συσκευές καθιστώντας αυτές τις συσκευές τύπου pixel phones (καλύτερα nexus, λόγω τιμής)

3) To πλαίσιο υπηρεσιών google και την τοποθέτηση των εφαρμογών συστήματος, ανεξάρτητες στο playstore ώστε να λαμβάνουν  πιο γρήγορα ενημερώσεις.

Επιπλέον την τρέχουσα περίοδο εισάγεται η android lite έκδοση (android go) για entry level συσκεύες την οποία η google δείχνει να το παίρνει πάνω της.

Από την έκδοση 7+ το android έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό λειτουργικό σύστημα με αξιοπιστία αντίστοιχη του iOS με κύριο χαρακτηριστικό οτι μπορεί κανείς να πάρει πολλά καλούδια με 300 ευρώ και στην τριετία μπορεί να πουλήσει τη συσκευή 50+ και να πάρει το επόμενο 300αρι με άλλα 200+ κ.ο.κ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρίν ένα μήνα αντικατέστησα το Galaxy S5 που είχα εδώ και κάμποσα χρόνια με ένα Huawei Honor 8X. Και ναί, θα έλεγα οτι είμαι ικανοποιημένος.. εντάξει είναι και τηλέφωνο σχεδών 4 χρόνια ποίο καινούργιο, αν και δεν θεώρω οτι το S5 είναι κακό τηλέφωνο, παρά τα χρονάκια του. Επίσης παρά τη μικρότερη οθόνη του, το S5 μου αρέσει περισσότερο πως αποδίδει τα χρώματα ( λόγω AMOLED ). Θα πρωτιμούσα να έπερνα ξανά τηλέφωνο με τέτοιου τύπου οθόνη, αλλά δεν ήθελα να βάλω και τόσο βαθία το χέρι στη τσέπη ... oh well

Σημείωση. Στο κίνητο - και στο S5 - έχω εγκατεστημένο το Dosbox turbo και παίζω συχνά Heroes of Might & Magic II, Xcom, κλπ στο τηλέφωνο. Στο S5 το Dosbox τρέχει μιά χαρά αν και με λίγο lag και καθυστερήσεις μερικές φορές ( ειδικά σε μεγάλους χάρτες κλπ ), στο Honor δεν έχω παρατηρήσει καθόλου lag μέχρι στιγμής. Υποθέτω πρέπει να έχει πολύ γρηγορότερο επεξεργαστή.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1@Spartan_X[/USER] Πως και δεν κατευθύνθηκες στο honor play? Νομίζω καρα value for money επιλογή...

 
εγώ πήρα τον Αύγουστο το Motorola E4 plus (όχι δεν έχει επεξεργαστή τον 68000 ?) και είμαι προς το παρόν πολύ ευχαριστημένος. Διπλή κάμερα, δαχτυλικό αποτύπωμα, τετραπύρηνο, όλα τα σύγχρονα καλούδια 6500 mAh μπαταρία εγώ το χρησιμοποιώ για κλήσεις και 4G ίντερνετ άμα θέλω να βρω επειγόντως κάτι σχετικό με τη δουλειά μου στο ίντερνετ. πχ error codes από οικιακές συσκευές, ανταλλακτικά κλπ. και φυσικά το ανιψάκι μου που το "δανείζεται". Η ζωή της μπαταρίας είναι σχεδόν 15 μέρες (!) με χρήση χωρίς ίντερνετ και 7 μέρες με λογική χρήση.
 
Πλέον στην αγορά κυκλοφορούν τηλέφωνα για κάθε ανάγκη. Είτε το honor 8x είτε το honor play είναι καλές συσκεύες που απευθύνονται στην ίδια κατηγορία καταναλωτών. Το δε moto e+ απευθύνεται σε άλλο κοινό και σίγουρα η μεγάλη μπαταρία το κάνει να ξεχωρίζει (Uksoke έβλεπα σε διάφορα site οτι είναι 5000mAh. Τελικά τι ισχύει;). Προσωπικά αν αγόραζα τώρα τηλέφωνο θα έπαιρνα το honor play καθώς το βλέπω πολύ τουμπανιαμένο για τα λεφτά του.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επίσης παρά τη μικρότερη οθόνη του, το S5 μου αρέσει περισσότερο πως αποδίδει τα χρώματα ( λόγω AMOLED ). Θα πρωτιμούσα να έπερνα ξανά τηλέφωνο με τέτοιου τύπου οθόνη, αλλά δεν ήθελα να βάλω και τόσο βαθία το χέρι στη τσέπη ... oh well
Δεν χρειάζεται να πάρεις ναυαρχίδα σειράς "S" για να έχεις τέτοια οθόνη.

Εγώ πήρα το A7 (2018) το οποίο κοστίζει από 230-240 ευρώ. Δηλαδή ίδια τιμή περίπου με αυτό που πήρες και λίγο μικρότερη. Και από ότι βλέπω τα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια αλλά η οθόνη είναι λίγο μικρότερη (αλλά πάλι αρκετά μεγάλη στις 6 ίντσες).

Το κινητό αυτό πλησιάζει σε επιδόσεις το S7 και έχει οθόνη AMOLED. Δεν ξέρω τι επιδόσεις έχει αυτό που πήρες ωστόσο. Πάντως σε σχέση με το S3 που ακόμα είχα είναι τουλάχιστον 5 φορές ισχυρότερο και έχει μεγάλη οθόνη που χρειαζόμουν. Για τα χρήματα που έδωσα είναι παραπάνω από αυτό που ζητούσα. Και αυτό με τις 3 κάμερες δεν με νοιάζει, δεν τραβάω φωτογραφίες.

Το μόνο που με εκνευρίζει και από ότι διαβάζω το έχουν και άλλα κινητά αυτό, είναι ότι υπάρχει μέσα ένας μηχανισμός στην κάμερα που είναι στον "αέρα". Και όποτε το ακουμπάω στο τραπέζι κανει έναν ήχο λες και έχει φύγει από μέσα καμια μικροσκοπική βιδούλα και χτυπάει πέρα δώθε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γενικά παιδία γιατί πήρα το Honor 8X αντι το Play ..Δεν ξέρω, ίσως δεν το έψαξα αρκετά ; Περισσότερο με ενδιέφερε να έχει μεγάλη οθόνη, και δεύτερον καλή κάμερα, και καθώς αυτό έχει 6.5 ίντσες και καλή κάμερα, είχε γενικά επίσης πολύ καλές κριτικές και κατέληξα εκεί. Ισως το επόμενο κινητό να είναι πάλι Samsung για να ξαναπάω σε AMOLED ( ομολογώ με χαλάει που δεν είναι, τόσα χρόνια συνήθειο η άτιμη ), αλλά ήθελα να δοκιμάσω και να δώ και η Huawei τι λέει, ξέροντας ότι οι συσκευές της είναι πολύ value for money.

Αυτό που δεν ήθελα με τίποτα είναι Xiaomi. Ο αδερφός μου είχε ένα, το Redmi 5, και πάνω στη βδομάδα που το είχε πάρει, έπεσε απο το τραπεζάκι του σαλονιού, ελάχιστο ύψος, και ράγισε το τζάμι της οθόνης κάθετα όλη η συσκευή. Δεν λέω, μπορεί να ήταν ατυχία η απλά το συγκεκριμένο να είχε κάποιο ελάττωμα, αλλά με στράβωσε τόσο πολύ που δεν θέλω να τα αγγίξω
 
Δεν παρακολουθούσα αυτό το θέμα διότι στα κινητά είμαι στην εποχή του Πάγκαλου που 'ταν μακρυές οι φούστες. Αλλά επειδή κατάφερα να θρυμματίσω την οθόνη του μικροσκοπικού LG (κάτω από το προστατευτικό τζαμάκι που είχα προσθέσει και μολονότι όταν έπεσε από τη ζώνη μου όπως έβγαινα από το αυτοκίνητο ήταν μέσα στην προστατευτική θήκη) που ήταν το πρώτο έξυπνο κινητό μου, πέρασα το Σαβ/κο παλεύοντας με τον αντικαταστάτη του, ένα γιγαντιαίο Samsung Galaxy J7 Crown που από Android 4 με προήγαγε σε 8. (δηλαδή με ξεπέρασε σε ΙQ.)  Οπότε έχω κάποια ευαισθησία ακόμη και είπα να διαβάσω τα εδώ γεγραμμένα να παρηγορηθώ με τα προβλήματα άλλων. (*) Έπρεπε όμως να είχα μαντέψει ότι θα έπεφτα σε σφηκοφωλιά εμβριθών γνωστών του αθλήματος. Αντί να παρηγορηθώ χειροτέρεψε το σύμπλεγμα κατωτερότητας που ήδη είχα. Πάω στη γωνιά μου να κλάψω.

(*) Ήδη έχω ηττηθεί κατά κράτος στην προσπάθεια να το κάνω να παίζει το "Ο ταχυδρόμος πέθανε" κάθε φορά που έχω μήνυμα. Δεν μπορείς, απ' ό,τι διάβασα στο νετ, να προσθέσεις δικό σου αρχείο στα notifications σ' αυτό το τηλέφωνο! Ενώ μια χαρά το είχα κάνει στο παλιό LG. Θα σκέφτηκαν τα πιο μοντέρνα τηλέφωνα "πολύ αμολητούς τους έχουμε αφήσει τους ιδιοκτήτες μας, για να σφίξουμε τα λουριά λίγο" διότι κι άλλα πράματα που έκανε το παλιό δεν τα κάνει το καινούργιο ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To τελευταίο smartphone Samsung 5" που είχα απεβίωσε η μητρική του, δεν επανήλθε στον κόσμο των ζωντανών ούτε με την επανεγκατάσταση του firmware. Είμαι εδώ και καιρό με ένα φτηνό Nokia150 με οθόνη 2.4" (φυσικά και δεν είναι smartphone). Κάνει τα βασικά, δηλαδή κλήσεις και μυνήματα. Έχει και κάτι ξυπνητήρια, ημερολόγια κτλ. Έχει κάμερα, αλλά για φωτογραφίες ούτε λόγος. Νομίζω είναι 1 ή 2 mpixel. Τα καλά είναι η μπαταρία κρατάει γύρω στις 12 ημέρες, μπορεί και παραπάνω. Βασικά ξεχνάω κάθε πότε το φορτίζω. Μου έχει πέσει πάτω αρκετές φορές και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Έχει ένταση στους ήχους και παίζει mp3. Πρέπει να έδωσα το αστρονομικό ποσό των 25-30 ευρώ αν θυμάμαι καλά και το πήρα καινούργιο. Βασικά το internet δεν μου είναι απαραίτητο στο κινητό, αλλά θα ήθελα gps, γιατί στο παρελθόν με τα smartphone μου ήταν πολύ χρήσιμο. Συνεπώς, θα παω ξανά σε ένα smartphone, το πολύ μέχρι 5" και όσο το δυνατόν με περισσότερα μιλιαμπέρ στη μπαταρία (γιατί έλεος, δεν μπορώ να είμαι με τον φορτιστή στο χέρι). Μου κάνει εντύπωση που οι ίντσες στα smartphone ανεβαίνουν με δραματικό ρυθμό. Δεν ξέρω, μόνο εμένα μου φένεται περίεργο, που βλέπω ανθρώπους να μιλάνε στο τηλέφωνο κρατώντας μια συσκευή, που είναι ίδια ή μεγαλύτερη από βιβλίο τσέπης;

Πάντως σπάω τρελή πλάκα όταν κάποιοι με βλέπουν με το κινητό Nokia στο χέρι, παθαίνουν ένα πολυτισμικό σοκ και με κοιτάζουν λες και κατέβηκα από καμιά χρονομηχανή (η ευχάριστη άποψη που μπορώ να σκεφτώ). Έχω ακούσει και τα "Πως μπορείς και πως αντέχεις".
 
Χε χε εγώ όταν είμαι Ελλάδα είμαι χειρότερος. Έχω ένα πρωτόγονο Alcatel που το πήρα προ αμνημονεύτων ετών €20 πολύ πριν η Alcatel Lucent γίνει Nokia, ίσως πριν καν γίνει Alcatel Lucent. Το USιανό κινητό μου αν και GSM δεν δούλευε Ελλάδα. Έλα όμως που το είχα πάρει κυρίως για mp3 player διότι αν και σμαρτ ήταν μόλις λίγο ακριβότερο από mp3player με αξιοπρεπείς κριτικές από χρήστες. Οπότε εν Ελλάδι κυκλοφορώ σαν καουμπόυ με δύο θήκες στη ζώνη μου, η μία με το alcatel για τηλέφωνο η άλλη με το LG για mp3, βιβλία και άλλα έξυπνα. Οπότε καταλαβαίνετε τι σχόλια ακούω εγώ. Και την επόμενη φορά θα έχω 3 μαζί μου, διότι το παλιό LG θα παραμείνει ως mp3 player ώστε να το κακομεταχειρίζομαι άφοβα. To J7 θα μείνει στη βαλίτσα μου εκτός όταν είμαι US.
 
Πλέον στην αγορά κυκλοφορούν τηλέφωνα για κάθε ανάγκη. Είτε το honor 8x είτε το honor play είναι καλές συσκεύες που απευθύνονται στην ίδια κατηγορία καταναλωτών. Το δε moto e+ απευθύνεται σε άλλο κοινό και σίγουρα η μεγάλη μπαταρία το κάνει να ξεχωρίζει (Uksoke έβλεπα σε διάφορα site οτι είναι 5000mAh. Τελικά τι ισχύει;). Προσωπικά αν αγόραζα τώρα τηλέφωνο θα έπαιρνα το honor play καθώς το βλέπω πολύ τουμπανιαμένο για τα λεφτά του.
5000 mAh όντως εγώ έκανα λάθος.για όσους δεν ξέρουν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δώσει 5000 mA (δηλ. 5 αμπέρ) για μια ώρα. ή 500 για 10 ώρες.ή 50 για 100 ώρες κ.ο.κ.
 
Αν και είμαι υπέρ της τεχνολογίας, δεν τα πήγα καθόλου καλά με τα κινητά. Τα μίσησα θα έλεγα. Το 2005 με υποχρέωσαν στη δουλειά μου να πάρω ένα (μας το δώρισαν δηλαδή) και ενώ όλοι οι συνάδελφοί πήραν ότι καινούργιο υπήρχε, εγώ πήρα το πιό φτηνό, ξεπερασμένο μοντέλο με ασπρόμαυρη οθόνη. Για καιρό μάλιστα δεν το ενεργοποίησα, παρά του ότι μπορούσαμε να κάνουμε δωρεάν και ιδιωτικές κλήσεις μέχρι 40 ευρώ το μήνα. Παραπονέθηκε η εταιρεία-πάροχος και το ενεργοποίησα, χωρίς να το χρησιμοποιώ. Όταν έφυγα το παρέδωσα χωρίς λύπη και είμαι έκτοτε πάλι χωρίς κινητό. Ίσως ο μοναδικός στην Ευρώπη ?. Όταν μου ζητούν τον αριθμό κινητού και τους λέω δεν έχω, με κοιτούν παράξενα και μάλλον δεν με πιστεύουν. Πάντως δεν μου χρειάστηκε, με εξαίρεση 2 φορές που έμεινε το αντίκα-αυτοκίνητο και δεν ήταν μέσα η σύζυγος που έχει 2 κινητά τελευταίας τεχνολογίας (ούτε που ξέρω τι μάρκα είναι)..... 

Σκοπεύω να παραμείνω δεινόσαυρος ως προς τα κινητά και δεν θα αποκτήσω.
 
Φιλτατε metalcandyman, αν και παλαιο το θρεαντ σου, πρεπει να ομολογισω οτι με πληγωνει καθημερινα. και εξηγω γιατι.
Ειμαι καμαρωτος κατοχος ενος alcatel 1066D (22E) το οποιο διαθετει οθονη 1,8" ,500 entries, capacity 200 sms with predictive text, 3 ωρες ομηλια, ψεεεεεματα, 130 ωρες ST/BY ψεεεεματα, καμερα, φακο, music/video player, FM ραδιοφωνο.
Τωρα αν με ρωτησετε που ταχει ολα αυτα, δεν μπορω να σας απαντησω μετα βεβαιοτητος, γιατι εκτος της οθονης, ουτε που ταχω ψαξει.
Οι λογοι που με ωθουν, με καταπιεζουν το σωστο, να ζητησω ΒΟΗΘΕΙΑ, απο το ενταυθα κομουνιτι ειναι διοτι, οι γιοι μου (αμα ξανακανω εγω παιδια, τρυπιστε μου την μυτη), τα εγκονια (απ'αυτα μπορει να ξανακανω), φιλοι, συγκενεις, γειτωνες, ακομα και ο Βαλαντης ο Τζιπσυ Κινγκ, διπλα, σκανε ειρωνικο χαμογελο και βλεμα οικτου, οταν μοστραρω το κινητο μου.
Μη αντεχοντας ολη αυτη την κατασταση αποφασισα να αναβαθμισω σε κινητο και επιδει ειμαι εντελως σκραπας, ως προς τα κουνιστα, ζητω βοηθεια για την επιλογη του. Ενταξει παλαια που χρειαζομουν κινητο με δυνατο σταθμο ειχα ενα ΝΟΚΙΑ 1,9w. κι αργοτερα που ταξειδευα ευρωπη-Αμερικη ενα Siemens dual band με κιτρινοκοραλοκοκκινοπορτοκαλι οθονη. Εκτοτε κινητα τσι πλακας.
ΟΙ αναγκες μου: Να λεει την ωρα, δεν κουβαλαω πλεον ρολοι- Να βγαζει καμια φωτο, οχι τιποτα σπουδαιο, απλες φωτο- Ναχει μεγαλη οθονη/γραμματα, οσο το δυνατον, λογω γεροντογκαβομαρας- Να συνδεεται με το κομπιουτερ με usb καλωδιο-Να κρατα η μπαταρια του, οχι οτι κανω πολλα τηλεφωνιματα, αλλα ρε παιδι μου να μην αδειαζει και με 5 τηλεφωνηματα- Ναχει απλο μενου, οσο γινεται- Και μεχρι 150 Ε και πολλα λεω, γιατι με 150 περνω τρεις gtx 650 ti και περισευουν και για πιττογυρα.
Ξερω αρκετοι, εδω περα μεσα, το κατεχετε το αθλημα, αφιερωστε λοιπον 5-10 λεπτα να μου πειτε πιο κινητο να παρω, οσο ειμαι ακομα ζεστος και πριν ξοδεψω τα γκαφρα σε πισοκονσολοειδη εξαρτηματα. Σας μερσω πολυ για τον χρονο σας

Αδελφη ψυχη, οπως διαπιστωνω, ο Eagle 1
 
Πίσω
Μπλουζα