Από την αρχή του χρόνου είμαι στο forum και τώρα μόλις είδα το θέμα αυτό...
Λοιπόν, το δικό μου ψευδώνυμο προέρχεται από την εποχή που μετείχα σε κόντρες με μηχανές. Δεν μου άρεσαν και πολύ οι περισσότεροι τύποι στις παρέες αυτές, αλλά είχα την μανία να εισχωρώ στις κόντρες τους. Εμφανιζόμουν την τελευταία στιγμή στα ραντεβού τους, και μετά έφευγα χωρίς να τους δίνω και πολύ θάρρος για σχέσεις μαζί τους.
Παραδόξως, επειδή σεβόμουν τους κανόνες τους (αν ήθελα ας έκανα και αλλοιώς), και επειδή είχα μερικές φορές φερθεί ιπποτικά στις μονομαχίες, με σεβόντουσαν και δεν με έδιωχαν από τον κύκλο τους.
Λόγω του "μυστηριώδους" της παρουσίας μου στον χώρο τους, με είχαν ονομάσει "zoro".
Μετά τον στρατό, σταμάτησα τους παράτυπους "αγώνες" με μηχανές στους δρόμους, και μεταπήδησα στους κανονικούς αγώνες, αλλά η κοπελιά μου φοβόταν, και στράφηκα στους αγώνες αυτοκινήτων. Εκεί, τα πήγα πολύ καλά, κολακεύτηκα από την "δόξα" που απέκτησα στον χώρο, και ο "ναρκισσισμός" μου, με έκανε να εγκαταλείψω το "θρυλικό" μου ψευδώνυμο και να μετάσχω πλέον με το κανονικό μου όνομα.
Παρεπιπτόντως, το αστείο μου
"θα σε πάω βόλτα" (θα το έχετε διαβάσει μερικές φορές) προέρχεται από το ότι συνήθιζα, όποιον με πείραζε, να τον παρασέρνω σε μία βόλτα, όπου εκεί τα "έβλεπε όλα". Αυτό το αστείο όμως το σταμάτησα, όταν κάποιος έπαθε ζημιά (η καρδιά του) από τον φόβο, και τώρα το λέω μόνο γιά πλάκα. Αρκεί να μην με τσαντίσει κάποιος στα σοβαρά, και τον πάω πραγματικά βόλτα!!!