Προέλευση του nick-name σας ;

Το nickname μου προκύπτει από τα αρχικά Advanced Language Kit & Interface System, που είναι το interface που χρησιμοποιώ στα adventures που φτιάχνω. Κατά μία χαριτωμένη σύμπτωση, αποτελεί και το μικρό μου όνομα.

Όσο για το 21, δύο hints:

-Δεν είναι η ηλικία μου (δυστυχώς)

-Σχετίζεται με ποδόσφαιρο
 
To δικό μου nick name είναι και το κανονικό μου ονοματεπώνυμο, αλλά σε συντομογραφία.

Το δεύτερο συνθετικό είναι το όνομά μου που μάλλον το ξέρετε, όσο για το πρώτο δεν θα σας το αποκαλύψω.
 
το δικό μου είναι αυτονόητο...
 
Lux Interior

(για τούς τριτοδεσμίτες στα λατινικά: το Εσώτερον Φως).

Για τους μουσικόφιλους, το καλλιτεχνικό όνομα τού τραγουδιστή και leader μιας νεοϋρκέζικης rockabilly/psychobilly μπάντας, που την δεκαετία τού '80 ήταν ένα από τα χοντρά κολλήματά μου, των ακμαίων έως και σήμερα, των θρυλικών Cramps.
 
Lux Interior είπε:
Lux Interior(για τούς τριτοδεσμίτες στα λατινικά: το Εσώτερον Φως).

Για τους μουσικόφιλους, το καλλιτεχνικό όνομα τού τραγουδιστή και leader μιας νεοϋρκέζικης rockabilly/psychobilly μπάντας, που την δεκαετία τού '80 ήταν ένα από τα χοντρά κολλήματά μου, των ακμαίων έως και σήμερα, των θρυλικών Cramps.
...και που με πόνο ψυχής πληφορήθηκα οτι απεβίωσε, μόλις προχθές (4/2/09), σε ηλικία 60 ετών: http://proinipilala.blogspot.com/2009/02/blog-post.html
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το δικό μου το διάλεξα από το μαγαζάκι που διατηρώ.
 
Χμμμ... g από το George... και apan από το...

ΑΠΑΝ ΡΕ!

:biglaugh:
 
who told u it s a nickname?i m the one and only DON DOKKEN.. :beerz:
 
Ειναι το email που μου δωσανε απο το IT Department στο Πανεπιστημιο (Business School + 3 random γραμματα)

Αρχισα να το χρησιμοποιω και σε αλλα account που εφτιαχνα οποτε το κρατησα. Δεν ειναι ποτε πιασμενο γιατι δεν σημαινει τιποτα, οποτε βολευει (ναι δεν φημιζομαι για τη φαντασια μου).
 
(μην το πεις πουθενα,ο αλλος ειναι σωσιας μου και τον πληρωνω για να καθομαι στο ελαντα και αυτος να κανει δισκοι κ περιοδειες..εχει φυγει κι ο Γιωργης ο Λυντς με τον Τζεφ..ε,καταλαβαινεις τωρα..αναμασηματα..) ;)
 
Πες του του wally για το Up from the Ashes του '90 ρε συ don.. :) Ειπαμε ρετροsite ειναι εδω, για τα μοντερνα (μετα 90's) ακουσματα δεν μας πολυνοιαζει, μιας και ολα εχουν καταντησει συνταξιοδοτικα!

Btw, απο τα καλυτερα τραγουδια που βγαλανε ποτε, το Cry Again, σωθηκε μονο απο ενα live recording στην Ιαπωνια απο ενα οπαδο (και ισα που ακουγεται δηλαδη).. Οτι καλυτερο δημιουργησε ποτε ο lynch, και οτι δημιουργικοτερο στιχουργικα καταφερε να "ντυσει" ο don.. δυστηχως εγινε στα τελικα χωρισματα τους και δεν καταφεραν να το ηχογραφησουν ποτε (μονο ο lynch το κυκλοφορησε στο Anthology απλα ιnstrumental).
 
ειναι πολυ λυπηρο που 4 χαρισματικοι μουσικοι δεν ταιριαξαν στη "χημεια"τους..για μενα και τον George Lynch ξερετε λιγο πολυ..O jeff pilson ειναι αναλογου μεγεθους,σαν μπασιστας,κιθαριστας,φωνη αλλα κ συνθεση..Οσοι δεν εχετε τιμησει τους War&Peace επενδυστε αφοβα,απο Lynch Mob εχουμε αριστουργηματα αλλα κ απογοητευσεις..ρε μπας και να φτιαχναμε ενα θρεντακι?εμενα παντως δε μου αρεσει να περιαυτολογω..
 
Το nick αυτό το χρησιμοποιώ εδω και πολλά χρόνια σε πολλά φόρουμ, και διάφορα chat που μπένω, και βασικά λόγω καταγωγής... Η αρχική έμπνευση ήταν όμως άλλος λόγος. Παίζοντας Kung-Fu Master στο MAME ( παλία αγάπη απο τα ηλεκτρονικά! ) ανακάλυψα πως κάποια έκδοση του παιχνιδιού ( νομίζω η Ιαπωνέζικη ) λεγόταν Spartan X! Ε, και απο εκεί μου ήρθε η φοβερή έμπνευση... :p

και μία σημείωση: Δεν είμαι μέσα απο τη Σπάρτη, άλλα απο τη Λακωνία, η καταγωγή μου είναι απο ένα χωριό στη Μάνη, νότια της Αρεοπόλης.
 
Είναι απλά το... ονοματάκι μου. Το χρησιμοποιώ και σε άλλα φόρουμ. Όταν το πρωτοεπιχείρησα ως Dimitris, διαπίστωσα ότι υπήρχαν κι άλλοι. Πρόσθεσα δεύτερο s στο τέλος, πάλι τα ίδια. Τρίτο κολλητά s μετά, και πάλι υπήρχε άλλος. Ε, στο τέταρτο αξιώθηκα να είμαι εγώ!
 
Welcome Δημητρη με τα πολλα σιγμα :D
 
Πίσω
Μπλουζα