Το κανονικο ονομα ειναι Δομνικη (γιορτη 8/1)....αλλα οι stars το αλλαζουν για να το κανουν πιο glam...εγω, που δεν ειμαι ουτε glam, ουτε star, δεν το αλλαζωVagelis είπε:...και είναι τυπογραφικό λάθος;Βγαίνει από το Δομινίκη από το Δομ...κάτι Νίκη;
Μήπως προέρχεται από το συνδυασμό Δόμνα-Νίκη; Πάντως είναι πολύ ωραίο όνομα. Και το Δομινίκη είναι πολύ ωραίο.Domniki είπε:Το κανονικο ονομα ειναι Δομνικη (γιορτη 8/1)....αλλα οι stars το αλλαζουν για να το κανουν πιο glam...εγω, που δεν ειμαι ουτε glam, ουτε star, δεν το αλλαζω![]()
Rygar είπε:Μήπως προέρχεται από το συνδυασμό Δόμνα-Νίκη; Πάντως είναι πολύ ωραίο όνομα. Και το Δομινίκη είναι πολύ ωραίο.
Και το Rygar ωραίο είναι![]()
Ομιλειτε Ελληνικα....DINO=δεινος=ΤρομεροςDINO είπε:Tο δικό μου, δεν είναι nick-name...είναι πραγματικό... όπως:
DINO JOFF (Για τους παλιούς)
DINO DINI (Για τους παλιούς επίσης)![]()
DINO DE LAURENTIS (Μια απ'τα ίδια) :animangry:
DINO (Δεινόσαυρος - καμμία σχέση)
Dino από το Κωνσταντίνος....![]()
Dino = Little Sword M ItalianDINO είπε:Tο δικό μου, δεν είναι nick-name...είναι πραγματικό... όπως:
DINO JOFF (Για τους παλιούς)
DINO DINI (Για τους παλιούς επίσης)![]()
DINO DE LAURENTIS (Μια απ'τα ίδια) :animangry:
DINO (Δεινόσαυρος - καμμία σχέση)
Dino από το Κωνσταντίνος....![]()
κι η Εγνατία;Ήρα είπε:ουδείς άσφαλτος
μην το λες.. το vaszio ακούγεται σαν όνομα κανενός φανταστικού ήρωαvaszio είπε:Εμένα είναι απλώς αρχικά ονόματος και επιθέτου... ντροπή... πολύ κοινότυπο...![]()
Rygar! Κορυφαίο;! Ακόμη παίζεται και γουστάρεις.. (viva mame)Rygar είπε:Το δικό μου είναι από το γνωστό παιχνίδι. Το έπαιζα ΜΑΝΙΩΔΩΣ στον 6128 μου. Η εικόνα του Μπενι Χιλ υφισταται λογω της τρέλας μου με το συγκεκριμένο κωμικό.
μου αρέσει το τραγούδι τους Mr. Blue. Στην Ολλανδία το είχε κάνει επιτυχία κάπου μέσα στο ʼ90, σε διασκευή ένας ομοφυλόφιλος καλλιτέχνης που είχε αρρωστήσει από aids. Παιζόνταν πολύ στο ραδιόφωνο..yazoo είπε:yazoo ηταν μεγαλο γκρουπ ηλεκτρονικης το 80....
Eτσι οπως το θετεις,δεν ειχα σκεφτει οτι το δικο μου ονομα (manos) θα μπορουσε να ειναι το ακρωνυμιο του Macintosh operating system...!! :animeek:Badge είπε:"BADGE = Born Another Defender of the Greek Empire"![]()
Άψογος !Badge είπε:Άσε που για το δικαιολογήσω του έχω γράψει το δικό του acronym"BADGE = Born Another Defender of the Greek Empire"![]()