Προς επίδοξους εθελοντές.

akmakas είπε:
Billy έχουμε κανένα νέο σου από τα δικά σου τεύχη?
...akmakas, όπως ξαναείπα και πριν μερικές μέρες, δυστυχώς -δεν- έχω μαζί μου νεά τεύχη διότι δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να φύγω εκτός Αθηνών, ώστε να φέρω πίσω μαζί μου κάποια απο αυτά.

Κάποια στιγμή θα έρθω σε επαφή με κάποιον που έχει διαθέσιμα παλιά τεύχη, και θα σκανάρω.

Μέχρι τότε, ίσως προσπαθήσω να "ρεφάρω" με άλλα περιοδικά !!

Συγχαρητήρια και πάλι για τις δικές σου μεγάλες προσπάθειες. Σε βλέπω και παίρνω κουράγιο !! :D
 
akmakas είπε:
Το Pixel No 30 είναι έτοιμο παρά την περιπέτεια με τα χαμένα φύλλα που τα έψαχνα εδώ και εκεί..Έχει κάποια προβληματάκια που Θα ήθελα απλά να αναφέρω..του λείπει η σελίδα 63,64..οι σελίδες 67,68 έχουν κάποιες κομμένες εικόνες...Επίσης η ενότητα pixelware ξέρετε τα προγραμματάκια που έμπαιναν στην μέση του κάθε τεύχους νομίζω πως δεν υπάρχει...Δεν ξέρω αλλά εδώ ας το κοιτάξει κάποιος που το έχει..ΑΕΟΝ επειδή ξέρω ότι είσαι τελειομανής αν θες το ανεβάζεις, αν όχι δεν υπάρχει πρόβλημα μπορούμε να περιμένουμε κάποιος να βάλει ένα χεράκι..
:thumbup: http://rapidshare.com/files/60937589/i30.zip.html :thumbup:

Εδω ότι χρειάζεται για να γίνει ενα ωραίο και ολοκληρωμένο τεύχος. Α θέλει λίγο φτιάξιμο το 30 γιατί έχει λάθος αρίθμηση και κάποιες σελίδες διπλές και ανάποδα. Θα το έφτιαχνα να σας το δώσω έτοιμο αλλά από τότε που πήγα για αναβάθμιση γραμμής σε 8mbit στην HOL βρίσκομαι σε ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ στο μισό εδώ και 3 βδομάδες. :mad:

Τέλος κατέβασα και το 35 για να δω τι χρειάζεται κι'αυτο. Θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που κάθονται και σκανάρουν και να θυμίσω οτι σας λύπει η είναι προβληματικό ειμαι κι εγω εδω...
 
...είσαι πρώτος !! :thumbup: Ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες στο κάλεσμα με τέτοια ταχύτητα και συνέπεια. :)
 
Όχι απλά μια σελίδα ήταν ανάποδα Χ2 απλά πράγματα..Λάθος αρίθμηση δεν νομίζω πως έχεις γιατί κοίταξα όλες τις σελίδες μια προς μια... :confused:
 
akmakas είπε:
Όχι απλά μια σελίδα ήταν ανάποδα Χ2 απλά πράγματα..Λάθος αρίθμηση δεν νομίζω πως έχεις γιατί κοίταξα όλες τις σελίδες μια προς μια... :confused:
To Pixel ξεκινάει την αρίθμηση απο το 1 και όχι απο το 0 στο εξώφυλλο. Ενα ειναι αυτό και το δευτερο είναι, επειδή σου έλειπε το ένθετο περί των 34 σελίδων (αυτών που σκάναρα και έχω στο παραπάνω λινκ) οι μετά το ένθετο έχουν άλλον αριθμό. Οχι οτι ειναι λάθος η σειρά απλά δεν είναι η φυσική τους αρίθμηση.

Θα το περιποιηθει ο billy νομιζω πριν ανέβει...
 
...έτοιμες οι μικροαλλαγές στα ονόματα με βάση τις νέες προσθήκες σελίδων, όμως το temp link θα ενημερωθεί το μεσημέρι, διότι απο την dial-up του σπιτιού δεν γίνεται δουλειά !!

[edit]

έτοιμο !!
 
Τελειώνω το τεύχος Νο 31..κατά τις 12.30 θα βρίσκετε στα χέρια σας..Για τους νυχτοφύλακες που θα μείνουν άυπνοι μιλάω!! :D
 
akmakas είπε:
Τελειώνω το τεύχος Νο 31..κατά τις 12.30 θα βρίσκετε στα χέρια σας..Για τους νυχτοφύλακες που θα μείνουν άυπνοι μιλάω!! :D
Ολο το βράδυ περιμένω και δεν είδα ΦΩΣ !!!! :p
 
Παιδια ζητώ συγνώμη αλλά έπαθα μια ζημια με τα renames των σελίδων και μου έφαγε πολύ ώρα να τα ξεδιαλύνω...μετά με πήρε και ο ύπνος...Σήμερα θα το έχετε σίγουρα..
 
Το τεύχος του Pixel No 31 είναι έτοιμο και βρίσκεται στο thread ακόμη ένα τεύχος! :)
 
Επόμενο τεύχος το οποίο θα βάλω μπροστά είναι το Pixel No 40

pixel0qc7.jpg
,
 
...δεν κρατιέμαι !! :D
 
Πρώτα από όλα ένα τεράστιο Μπράβο σε όλους του Retromaniax !!!

Ο πατέρας μου σαν φανατικός του ZX Spectrum και μετά 8088 έχει μεγάλη συλλογή από PIXEL και άλλα περιοδικά όπως την Τεχνική Εκλογή. Επειδή είμαι και εγώ computerοφίλος αρκετά.. Και τα πρώτα περιοδικά που διάβασα ήταν τα PIXEL του πατέρα μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ το community ;)

Μόλις ανασύρω τα PIXEL από την αποθήκη θα ξεκινήσω το scannarisma!

Υ.Γ τώρα έχω μπροστά μου το τεύχος 42 με τον Σαραβάκο και το Pixel Virus :p
 
Καλώς ήρθες CyberFreak στην παρέα..Πριν σκανάρεις οτιδήποτε καλό θα ήταν να συνεννοηθείς με τον Biily που είναι υπεύθυνος και έχει αναλάβει το project του Pixel..Μπες πρώτα εδώ και μελέτησε ποια τεύχη δεν υπάρχουν και ποια έχουν ήδη έχουν δρομολογηθεί για σκανάρισμα από μέλη του φόρουμ έτσι ώστε να μην γίνει το λάθος και σκανάρεις κάποιο τεύχος που ίδη υπάρχει η πρόκειται να ανεβεί..Σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη απόφαση που πήρες!
 
Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα ;)

ΟΚ ! Σημειώνω ποια λοίπουν και ψάχνω την αποθήκη ;)
 
Το τεύχος 40 είναι έτοιμο και σύντομα στα χέρια σας...

Επόμενος στόχος το Pixel No 42..

pixel0hw7.jpg
 
Μπράβο ρε παιδιά!!!!! Είστε αξιέπαινοι όλοι στο project!!!
 
Πίσω
Μπλουζα